2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlarrrrr
Bulantı yüzünden hastaneye gittim serum vericekti dr
Bebişe bakmak lazım dedi veee
Kalp atışlarıni hiç beğenmedim dedi
Yarın sabah dopplere gircem nolur dua edin

Kizlarrrrr

Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah.üzme kendini canım hayırlısı olsun biliyorum söylemesi kolay oluyo ama

canım maydanoz yiyorum demişsin doktorum bana yemememi söylemişti söktürücü etkisi olduğu için çok yememekte yarar var. benim çok şükür bulantım olmadı. sadece kavurmayı görmeye dayanamıyorum :) inş seninde geçer bulantıların

kızlar ya bi sorum olcak ne olur atlamayın.şu bi kaç gün sol kasığıma sanki böyle iğne batıyo ve te bacağımda tüm hissediyorum o batmayı.acaba diyorum bu ay olmuşmudur.bide5 gündür adet ağrısı gibi ağrım var arada akıntı geliyo az ama.böyle su gibi.test yapmayı aklımdan geçiremiyorum bile

adetin geçtikten sonra test yap bence canım. hamilelik belirtisinde de adet sancısı gibi ağrılar oluyor.

ben adet olcam sanmıştım adet belirtileriyle birebirdi cnm benim belirtiler bi de artı başağrım vardı diyebilirim o yüzden net bişe söylemek mümkün değil..Allah gönlüne göre versin inşallah :)

Oğlumu kucağıma almamaya çalışıyorum canim sürekli benle oynamak istiyor oynuyorum bende karnıma oturuyo falan galiba ondan oldu bilmiyorum

aman dikkat et tatlım yat dinlen şimdi iyice endişelenme inşallah bi sorun olmaz..

CLeOpaTRa canım üzme kendini benimde pazartesi günü lekelenmem oldu 2 gündür istirahat ediyorum geçti. sende ayağının altına yastık koyup uzan mecbur kalmadıkça kalkma.

Kizlarrrrr

Canım doktorlara pek bakma bazen luzumsuz yere insanı üzüyorlar.sen stres yapma dua et Allah ol derse hiç birşey bozamaz bunu.İnşallah sağ salim haberler alırsın.

sağolun kızlar ya biraz değişik gibiyim inşallah Rabbim vermiştir bebeğimi

Sağol canım bilgilendirdiğin için bilmiyordum. Naparsın işte 10 gündür sadece pişmemiş sebze ve meyve ile besleniyorum. Bazen çok kötü oluyorum, dünyam başıma yıkılmış gibi, depresyona giriyorum...

Canım neden böyle bişey yapıyorsun ?miden bulanır diyemi yoksa bulandığı içinmi bizim şuan dengeli beslenmemiz gerekiyor.düzensiz beslenme psikolojini daha çok bozar.

Kizlarrrrr
Migde bulantilarim devam ediyorsa bebegin gelişmeye devam ediyor demektir,insallah bı sorun yoktur

Sancılar nasil?benimde bugun karin ağrım oldu regli olur gibi karnım davul gibi oldu surekli akıntım oldu surekli kanmış geldi diye çamaşırımı kontrol ettim,cok yordum bugun kendimi oğlumu kucagma cok aldım ondandir dedim,sende yorduysan kendini ondan da olabilir,insallah ciddi bisey değildir,daha once 2 dusugun varmış yaptirmismiydin genetik testlerini ilaç kullaniyormuydun

Ayni tarif ettigin agri bendede var cnm test yap bence
Hamilesindir insaallah

aman dikkat et tatlım yat dinlen şimdi iyice endişelenme inşallah bi sorun olmaz..

Yatiyorum canim
Cok sancim oluyo insallah geçerse rahatlicam

eylulgulu senin bulantın var mı ya da ne gibi belirtiler yaşıyorsun seninle döngümüz aynıydı sanırım

Canım uzun süreli bulantı kesinlikle sonra depresyona dönüyo hiç iyilesmicem saniyosun sürekli ağlama hissi vs ama güzel tarafı kalıcı diil bulantılar geçince pirrr diye depresif hallerde gidioo gözün açılıyo resmen inşallah kısa sürer
Bak bu gece tek derdim bulantı diil bebeğimin kalp atışı çok azalmış

CLeOpaTRa canım üzme kendini benimde pazartesi günü lekelenmem oldu 2 gündür istirahat ediyorum geçti. sende ayağının altına yastık koyup uzan mecbur kalmadıkça kalkma.

Yatiyorum canim insallah bi sorun yoktur
Annemlerdeyim zaten sabaha kadar wc haricinde kalkmayi düşünmüyorum zaten :/

Kac gündür temizlik yapıyorum evimde..
Bugunde pazara gittik biraz ağır poşet falan taşıdım cok yol yürüdüm oğlumda rahat durmuyo zaten her fırsatta üstüme çıkıyo
Yok genetik test yaptirmadim cnm coraspin kullanıyorum kan sulandirici

Abimin esindede erken doğum riski vardi
Dr ona da progestan vermisti az önce whatsapptan yazdım evi yakin progestan varmi die yok ne oldu dedi bende anlattim hemen gitmiş nöbetçi eczane bulmuş bana getiriyo yoldaymis canim abim yaa arabasida yok ziyan oldu canim benim hemen ilacim gelsin 2 tane içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…