Kizlarrrrr
Bulantı yüzünden hastaneye gittim serum vericekti dr
Bebişe bakmak lazım dedi veee
Kalp atışlarıni hiç beğenmedim dedi
Yarın sabah dopplere gircem nolur dua edin
Cleopatra canım dikkat et, oğlanı da sakın kucağına alma, çok tatlı maşallah ama dikkat et. Bayramda yeğenlerim kucağıma 1-2 kere atladı, o akşam hafif bi leke geldi. hemen yatıp dinlendim, geçti.
Bu arada kızlar yemek yemeden kahve içmeden bahsetmişsiniz. Ben çok temkinliyim herhalde. İstifra sarmalına girmemek için yediklerime çok dikkat ediyorum. Neredeyse 10 gündür pişmiş hiç bir şey yemiyordum. Yesem anında istifra edeceğimi biliyorum. İstifraya da başlarsam safra kusana kadar gider diye salatalık-domates maydanoz gibi şeyler yiyordum. 2-3 gündür zofran kullanıyorum, buyüzden ilk defa makarna yedim dün. Tabiki de yağsız ve sossuz, beyaz makarna. Bulantısı olduğu halde yemek yiyebilene hayret ediyorum, hele hele bulantısı varken bir balık yiyene, ya nasıl kusmuyorsunuz. Sevdiğim yemeklerden tiksinmemek adına hiç birini yemiyorum-yiyemiyorum. Yarın bulantılarınız geçtiğinde bu yemekleri yiyemeyebilirsiniz. Çayı ve kahveyi 2 haftadır zaten içemiyordum.
Bu arada şu zofran denen ilaç bulantıyı yatıştırıyor ama midemi mahvediyor. duphalac denen kabızlık giderici şurupla 2 günde 1 tuvalete zor çıkıyorum. Bu ilaç da olmasa nolurdu bilmiyorum. Bunları yazarken bile midem ağzımda sanki, içim kalktı.
kızlar ya bi sorum olcak ne olur atlamayın.şu bi kaç gün sol kasığıma sanki böyle iğne batıyo ve te bacağımda tüm hissediyorum o batmayı.acaba diyorum bu ay olmuşmudur.bide5 gündür adet ağrısı gibi ağrım var arada akıntı geliyo az ama.böyle su gibi.test yapmayı aklımdan geçiremiyorum bile
ben adet olcam sanmıştım adet belirtileriyle birebirdi cnm benim belirtiler bi de artı başağrım vardı diyebilirim o yüzden net bişe söylemek mümkün değil..Allah gönlüne göre versin inşallah :)kızlar ya bi sorum olcak ne olur atlamayın.şu bi kaç gün sol kasığıma sanki böyle iğne batıyo ve te bacağımda tüm hissediyorum o batmayı.acaba diyorum bu ay olmuşmudur.bide5 gündür adet ağrısı gibi ağrım var arada akıntı geliyo az ama.böyle su gibi.test yapmayı aklımdan geçiremiyorum bile
Oğlumu kucağıma almamaya çalışıyorum canim sürekli benle oynamak istiyor oynuyorum bende karnıma oturuyo falan galiba ondan oldu bilmiyorum
listede herkesin adı yok neden biliyor musun benim yok mesela birkaç kişiyi de göremedim
Yarım saattir ağlıyorum
Aklıma gelen başıma geldi
Ben yinede bi progestan alayim dursun diye düşünmüştüm ama almamistim keske alsaydim off
Şuan stresten olsa gerek sancilaniyorum her an adet olacakmış gibi
Yarin sabah erkenden dr gidicem insallah kanamam olmaz
Kizlarrrrr
canım maydanoz yiyorum demişsin doktorum bana yemememi söylemişti söktürücü etkisi olduğu için çok yememekte yarar var. benim çok şükür bulantım olmadı. sadece kavurmayı görmeye dayanamıyorum :) inş seninde geçer bulantıların
Sağol canım bilgilendirdiğin için bilmiyordum. Naparsın işte 10 gündür sadece pişmemiş sebze ve meyve ile besleniyorum. Bazen çok kötü oluyorum, dünyam başıma yıkılmış gibi, depresyona giriyorum...
Migde bulantilarim devam ediyorsa bebegin gelişmeye devam ediyor demektir,insallah bı sorun yokturKizlarrrrr
Sancılar nasil?benimde bugun karin ağrım oldu regli olur gibi karnım davul gibi oldu surekli akıntım oldu surekli kanmış geldi diye çamaşırımı kontrol ettim,cok yordum bugun kendimi oğlumu kucagma cok aldım ondandir dedim,sende yorduysan kendini ondan da olabilir,insallah ciddi bisey değildir,daha once 2 dusugun varmış yaptirmismiydin genetik testlerini ilaç kullaniyormuydunYarım saattir ağlıyorum
Aklıma gelen başıma geldi
Ben yinede bi progestan alayim dursun diye düşünmüştüm ama almamistim keske alsaydim off
Şuan stresten olsa gerek sancilaniyorum her an adet olacakmış gibi
Yarin sabah erkenden dr gidicem insallah kanamam olmaz
kızlar ya bi sorum olcak ne olur atlamayın.şu bi kaç gün sol kasığıma sanki böyle iğne batıyo ve te bacağımda tüm hissediyorum o batmayı.acaba diyorum bu ay olmuşmudur.bide5 gündür adet ağrısı gibi ağrım var arada akıntı geliyo az ama.böyle su gibi.test yapmayı aklımdan geçiremiyorum bile
aman dikkat et tatlım yat dinlen şimdi iyice endişelenme inşallah bi sorun olmaz..
Sağol canım bilgilendirdiğin için bilmiyordum. Naparsın işte 10 gündür sadece pişmemiş sebze ve meyve ile besleniyorum. Bazen çok kötü oluyorum, dünyam başıma yıkılmış gibi, depresyona giriyorum...
CLeOpaTRa canım üzme kendini benimde pazartesi günü lekelenmem oldu 2 gündür istirahat ediyorum geçti. sende ayağının altına yastık koyup uzan mecbur kalmadıkça kalkma.
Migde bulantilarim devam ediyorsa bebegin gelişmeye devam ediyor demektir,insallah bı sorun yoktur
Sancılar nasil?benimde bugun karin ağrım oldu regli olur gibi karnım davul gibi oldu surekli akıntım oldu surekli kanmış geldi diye çamaşırımı kontrol ettim,cok yordum bugun kendimi oğlumu kucagma cok aldım ondandir dedim,sende yorduysan kendini ondan da olabilir,insallah ciddi bisey değildir,daha once 2 dusugun varmış yaptirmismiydin genetik testlerini ilaç kullaniyormuydun