Kizlar her zaman sevdiginiz ama simdi tiksindiginiz seyler var mi?
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
Ilk gunler cok tursu istiodum.simdi ise hic mi hic istemiyorum
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
üüüüf hiç böyle değişimler yok bende:26: :18:
merhabalar ;
ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu ve tahmini doğum tarihi 30 haziran dedi doktor inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi..
hepinize sağlıklı, mutlu, stressiz, rahat hamilelikler diliyorum :)
ben o kadar tursu tursu dedim ama hala daha yiyemedim ,yaptığım tursu cok tuzlu olmuş yenmeyecek durumda,başka da turşu yok sürekli aklıma gelıyo
Bende de yok yaa
Canim internetten randevu al saglik ocagina,beklemezSin
ben o kadar tursu tursu dedim ama hala daha yiyemedim ,yaptığım tursu cok tuzlu olmuş yenmeyecek durumda,başka da turşu yok sürekli aklıma gelıyo
E ne guzel iste :)
Bende her gün aynı saatte içerdim kahvemi. Şimdi ofiste başka masadakine kahve geliyor ben tiksiniyorum. Tavuk desen bayılırdım, şimdi kokusundan öğürüyorum, hele çikolataEn sevdiğim çikolata dolapta duruyor 1 haftadır. Ben bakmıyorum bile.
hoşgeldin canım :) bendede geç döllenme.son adet tarihime göre 8 haftalıgım ama haftaya pazatesi öğrenicem normalde kaç haftalık oldgunu
doğru diyosun cnm,güzel aslında ama kafayı yedim heralde!! bende bi gelişme,değişme olmuyo diye üzülüyorum (acaba bişey var mı diye)
Canim dogal maden suyu icmeyi hic denedin mi ...kızlar bulantıyı kusmayı geçtim birde mide yanması sabahtan beri geçmiyor çabuk acıkıyorum ama canım bişey istemiyor. zar zor yesemde çıkıyor hemen mide yanmasıda geçmiyor napicam ben ya