- 28 Şubat 2008
- 6.908
- 34
- 35
aaaay canımmmmm cidden bayıldım oğluna, yerim yaaaa çok tatlı binbir kere maşallah
Saol teyzesii ♥♥♥ :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaay canımmmmm cidden bayıldım oğluna, yerim yaaaa çok tatlı binbir kere maşallah
2.hamilelik zamanında benide aramışlardı..
kendileride kayıt yapıyolar,takibi sağlıyolar ama gitmek zorunlu mu bilmiyorum.. :26:
Slm kizlar...
Hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah...
Ben 7+4 hamileyim daha kalp atisi duyamadik cumartesi randevum var umarimbir aksilik olmaz. Benimde hic bulantim yok sadece 3ten sonra halsizlik basliyor ....
Kızlar merhaba :)
Mide bulantılarınızla aranız nasıl ? Ben kaç gündür fenayım. Hem bulantı hem baş dönmesi beni çok halsizleştirdi. Bugün iyi gibiyim ama bulantı fazla olmasın diye yerimden pek kalkmıyorum. İşyerindeyim biraz zor oluyor ama Rabbim herkesin yardımcısı olsun inş.
canım internetten forumda başka bi topikte okudum cuma günü aç karnına sabahleyin nar yemek çok iyi geliyormuş tavsiye ederim
Canim dun okumustum ...Dis etlerim kanamaya basladi.sizde de biyle bir sorun var mi?
Canim dun okumustum ...
%18 gibi erken dogum riski oluyormus dis eti kanamasi gecirenler...
Bir disciye git derim ben... hamilelikte ozellikle dis ihmale gelmez
Canim dun okumustum ...
%18 gibi erken dogum riski oluyormus dis eti kanamasi gecirenler...
Bir disciye git derim ben... hamilelikte ozellikle dis ihmale gelmez
Gidicem en kisa zamanda :/
Benimde diş etlerim kanıyor habire. E eşimde 7 aylık doğmuş. Bi an önce dişçiye gitmek lazım :44:
aslında bebiş 7.ayda doğup herhangibi sıkıntıya sahip olmuyosa,sorun olmuyosa o zaman ne güzel işte.. heheheheh erken kucağımıza alıyoruz,seviyoruz..
O yüzden ben eşime çekme riskinden dolayı erkenden hazır olayım diyorum
Oldukca yakinimda gitmek sorun degilde...
Cok kalabalik oluyo ... kucuk biryer daraliyorum beklerken...
Sira beklemek zorunda isem gitmem ki
Aynen canim...
Hersey meleklerimiz icin
Gecmis olsun ins. Onemli birseyin yoktur
düşünsene 2 ay.. koskoca 2 ay erken geliyo bebiş ve bide herşey yolundaysa ooohhh değmeyin keyfime