2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
2.hamilelik zamanında benide aramışlardı..
kendileride kayıt yapıyolar,takibi sağlıyolar ama gitmek zorunlu mu bilmiyorum.. :26:

Oldukca yakinimda gitmek sorun degilde...
Cok kalabalik oluyo ... kucuk biryer daraliyorum beklerken...
Sira beklemek zorunda isem gitmem ki

Slm kizlar...
Hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah...
Ben 7+4 hamileyim daha kalp atisi duyamadik cumartesi randevum var umarimbir aksilik olmaz. Benimde hic bulantim yok sadece 3ten sonra halsizlik basliyor ....

Slm kizlar...
Hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah...
Ben 7+4 hamileyim daha kalp atisi duyamadik cumartesi randevum var umarimbir aksilik olmaz. Benimde hic bulantim yok sadece 3ten sonra halsizlik basliyor ....

amin canım inş..
7+4'tesin c.tesiye dek 3 gün daha var..çok geç döllenme gibi bişey olmadıysa görürsün mutlaka,yani normal şartlarda görünür heralde..ben hiç o aşamaya gelemediğim için pek bilemicem ama benimde c.tesi randevum olucak..

çoğumuz c.tesi kontrole gidiyoruz..
herkes musmutlu gelsin umarım..

Kızlar bu arada doktor bana dün hamilelik boyunca nasıl beslenmemiz gerektiği hakkında bilgi verdi

1 hafta boyunca 3 gün mutlaka kırmızı et, 2 gün balık, 2 günde tavuk yemek zorundaymışız. Her gün muhakkak bir yumurta, bir bardak süt, 1 avuç ceviz badem fındık yememiz gerekliymiş. Düzenli her gün 1-2 porsiyon meyve salata yiyoruz. Bana sıfır kahve dedi. Çayıda hadi demirin yüksek çok açık 1 en fazla 2 bardak içebilirsin ama seviyorsan yeşil çay serbest dedi. Ihlamur ve papatya çayıda abartmamak şartıyla içebiliyormuşuz. Asitli içeceklerden uzak duruyoruz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar hepimizin bildiği şeyler ama hatırlatayım istedim

Kizlar 9+3 deyiz... asiri halsizlik var...
Surekli uyku halindeyim...
Aksama dogru yari baygin geziyorum zaten
Allah tan kayinvalidemle karsilikli oturuyoruzda yemekler falan hep ona ait...
Birlikte yiyoruz.... asiri koku hassasiyetim var....
Cok cabuk acikiyorum ama birseyler yemeye useniyorum

canım internetten forumda başka bi topikte okudum cuma günü aç karnına sabahleyin nar yemek çok iyi geliyormuş tavsiye ederim

Canim dun okumustum ...
%18 gibi erken dogum riski oluyormus dis eti kanamasi gecirenler...
Bir disciye git derim ben... hamilelikte ozellikle dis ihmale gelmez

Benimde diş etlerim kanıyor habire. E eşimde 7 aylık doğmuş. Bi an önce dişçiye gitmek lazım :44:

Benimde diş etlerim kanıyor habire. E eşimde 7 aylık doğmuş. Bi an önce dişçiye gitmek lazım :44:

aslında bebiş 7.ayda doğup herhangibi sıkıntıya sahip olmuyosa,sorun olmuyosa o zaman ne güzel işte.. heheheheh erken kucağımıza alıyoruz,seviyoruz..

Kizlar her zaman sevdiginiz ama simdi tiksindiginiz seyler var mi?
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
Ilk gunler cok tursu istiodum.simdi ise hic mi hic istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…