2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba bayanlar;öncelikle herkese mutlu bir hamilelik ve rahat bir dogum dilerim.
ben 2. cocuguma hamileyim. sat a göre 5+5. 5+2 de bhcg degerim 730 du bana biraz düsük gibi geldi sizin kactı? cuma günü dr a gidecegim.

kizlar lekelenmelerim 3 hafta once filan bitmisti az once ufak bi pembelik olmus gorunce cok tedirgin oldum sizce kotu biseymi hemen hastaneye gideyimi :KK43:(((

Kizlar her zaman sevdiginiz ama simdi tiksindiginiz seyler var mi?
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
Ilk gunler cok tursu istiodum.simdi ise hic mi hic istemiyorum

Olmaz mı?? çok sevdiğim balık ki karadenizde yaşıyorum şuan sezonu taze taze çıkıyor ama balıkçıların bile önünden geçemiyorum.yazarken bile midem kalktı.Kurban bayramında kavurma kokusu ve apartmana girdiğimde aldığım patlamış mısır kokusu beni mahvetti.Son olarak ta eritme peyniri dünyanın en kötü şeyi bence :)) bunların hepsini çıkardım hayatımdan. Umarım çabuk atlatırız kızlar çünkü işin kötüsü ben kendi yaptığım hiçbirşeyi yiyemiyorum eşime tarif ediyorum o yapıyor...

Cnm ben özel hastaneye geliyorum ama kendi dr um tahlilleri git aile sağlığı Merkezinde yaptir boşa para verme dedi

teşekkür ederim. ben de yakacık doğum hastanesine gideyim dedim kan tahlilleri için ama gitmeseymişim daha iyiymiş. ibni sina semt polikliniğine git dedi arkadaşlarım, tenha olur diye. O gün mine hn diye bir doktor vardı 6-7 aylık hamileydi. bir kere bile yüzüme bakmadı kadın. daha önce bir kez ultrasona gitmiş olduğumu söyledim, tetkik istedim, yine ultrasona soktu, karnıma bastırıp durdu. Sonra da daha küçük, sonra gel dedi. Yani tetkik vermedi :KK4: bir de bu kadar ultrasona girme dedi, sanki ben istemişim gibi.:95: Bebeğe zarar verdim mi diye düşüne düşüne ağlayıp durdum o akşam.:KK43: Kendi bebeği olsa böyle davranmazdı tabii ama insnaın aklına kötü kötü dualar geliyor. (Amin) Bir daha da aile sağlığı merkezinden şaşmam. Orada çok ilgili bir aile hekimim ve çocuk hemşireleri, gebelik takipleri var. Tüm tahlilleri de yapıyorlar. Takip planları var. Gebelik için ayrı bir çalışma yürüttüklerini biliyorum. Devlet politikası gereği... Yine de papsmear, ikili üçlü vb testleri yapmıyorlar. Onları da özelde yaptıracağım.

kizlar lekelenmelerim 3 hafta once filan bitmisti az once ufak bi pembelik olmus gorunce cok tedirgin oldum sizce kotu biseymi hemen hastaneye gideyimi :KK43:(((

Slm cnm benimde sadece kahverengi cok sz lekelenmelerim vardi peceteye geliyodu sadece ama pazar gunu idrarla bi kac damlapembemsi geldi dr.a gittik hemen bakti bebegin kalp atislarina falan iyi dedi sukur ilaca ve dinlenmeye devam dedi hala var kahverengi lekelenmem ayakta kalma yorulma dedi icin rahat etsin istiyorsan git istersen siki dinlenme ve siki takip denildi sonuc bu g.olsun Allah korusun hepimizn yavrusunu

Kizlar her zaman sevdiginiz ama simdi tiksindiginiz seyler var mi?
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
Ilk gunler cok tursu istiodum.simdi ise hic mi hic istemiyorum

ayyy olmazmı brokoli ve balık bnm vazgeçilmezimdi ama brokolinin görüntüsüne bile dayanamıyorum bi de çayı çok severdim bırak içmeyi kokusu bile mahvediyor. yemek yemeyi özledim ve kilo verdim malesef

kızlar cok yogunsunuz kendi derdinizle ugrasıyosunuz ama lütfen banada zaman ayırabilır misiniz....lütfen

bence git canım en azından için rahat eder

Slm cnm benimde sadece kahverengi cok sz lekelenmelerim vardi peceteye geliyodu sadece ama pazar gunu idrarla bi kac damlapembemsi geldi dr.a gittik hemen bakti bebegin kalp atislarina falan iyi dedi sukur ilaca ve dinlenmeye devam dedi hala var kahverengi lekelenmem ayakta kalma yorulma dedi icin rahat etsin istiyorsan git istersen siki dinlenme ve siki takip denildi sonuc bu g.olsun Allah korusun hepimizn yavrusunu

tesekkurler kizlar olmassa yarin gideyim bi insallah sorun cikmaz gerci doktorum bunlar rahmin genisledigi icin oluyor demisti..ama korku iste kirmizi kan olmasi buyuk sorun benim bu 2gebeligim ilki dusukle sonuclandi bende basima geldigi icin tedirgin oldum :KK43:

merhaba arkadaslar...topıgınız hayırlı olsun....allah saglıklı sıhatli bebeklerinizi kucagınıza almayı nasıp etsin rabbim banada versin inş.........

bişey sormak istiyorum...benim adetime 6 gün var......göbek deligimin altında sol tarafta batma oluyo...sanki oradaya baskı yapılıyp gibi anlatabıldım mi ki ? adet belirtisi midir bu arkadaslar...cevaplarsanız cok sevinirim

önceki adetlerinde oluyo muydu böyle batma herkeste değişken oluyor adet belirtisi ama gebelik belirtisi için adetin gecikmesini bekle derim şimdi erken daha....

tesekkurler kizlar olmassa yarin gideyim bi insallah sorun cikmaz gerci doktorum bunlar rahmin genisledigi icin oluyor demisti..ama korku iste kirmizi kan olmasi buyuk sorun benim bu 2gebeligim ilki dusukle sonuclandi bende basima geldigi icin tedirgin oldum :KK43:

İyi dusun dua et hatta ben sanada dua edicem insan tedirgin oluyo boyle olunca bende cok korktum pazar gunu tum keyfim gitti kalakaldim oylece Allah korktugumuza ugratmasin ins. Sagsalim aliriz kucagimiza

önceki adetlerinde oluyo muydu böyle batma herkeste değişken oluyor adet belirtisi ama gebelik belirtisi için adetin gecikmesini bekle derim şimdi erken daha....

sanırım oluyodu....neyse belirti aramayayım ve günümün gecmesini bekliyim...tesekkür ederim cevapladıgın için.....bebisini saglıcakla kucagına alırsın inş...

kızlar cok yogunsunuz kendi derdinizle ugrasıyosunuz ama lütfen banada zaman ayırabilır misiniz....lütfen

adetten 6 gün önce belirti için çok erken canım ben 7 haftalık hamileyim hala bi belirtim yok mesela bazen gebe kalmayı cok istediğimiz için kendimizi dinliyoruz sürekli ve belirti buluyoruz rahat ol canım takılma böyle şeylere

adetten 6 gün önce belirti için çok erken canım ben 7 haftalık hamileyim hala bi belirtim yok mesela bazen gebe kalmayı cok istediğimiz için kendimizi dinliyoruz sürekli ve belirti buluyoruz rahat ol canım takılma böyle şeylere

haklısın canım ...belirti aramak yok...tesekkür ederim....saglıcakla bebişini kucagına alırsın inş

sanırım oluyodu....neyse belirti aramayayım ve günümün gecmesini bekliyim...tesekkür ederim cevapladıgın için.....bebisini saglıcakla kucagına alırsın inş...

amin canım çok teşekkürler ben de iki yıl bekledim seni çok iyi anlıyorum sabırlı olmakta fayda var ALLAH sana da en kısa zamanda versin inşallah sağlıklı güzel bir bebek...vakti zamanı gelince hiçbirşey önüne geçemiyor.

amin canım çok teşekkürler ben de iki yıl bekledim seni çok iyi anlıyorum sabırlı olmakta fayda var ALLAH sana da en kısa zamanda versin inşallah sağlıklı güzel bir bebek...vakti zamanı gelince hiçbirşey önüne geçemiyor.

haklısın canım....aminnnnn inş bebeğim gelir......allahım inş cok bekletmez benide .............................

İyi dusun dua et hatta ben sanada dua edicem insan tedirgin oluyo boyle olunca bende cok korktum pazar gunu tum keyfim gitti kalakaldim oylece Allah korktugumuza ugratmasin ins. Sagsalim aliriz kucagimiza

cok tesekkur ederim canim allah razi olsun insallah bu bebegimide kaybetmem :KK43: allah yardimcimiz olsun saglikli sihatli aliriz kucagimiza

X