Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar her zaman sevdiginiz ama simdi tiksindiginiz seyler var mi?
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
Ilk gunler cok tursu istiodum.simdi ise hic mi hic istemiyorum
kizlar lekelenmelerim 3 hafta once filan bitmisti az once ufak bi pembelik olmus gorunce cok tedirgin oldum sizce kotu biseymi hemen hastaneye gideyimi (((
Cnm ben özel hastaneye geliyorum ama kendi dr um tahlilleri git aile sağlığı Merkezinde yaptir boşa para verme dedi
kizlar lekelenmelerim 3 hafta once filan bitmisti az once ufak bi pembelik olmus gorunce cok tedirgin oldum sizce kotu biseymi hemen hastaneye gideyimi (((
Kizlar her zaman sevdiginiz ama simdi tiksindiginiz seyler var mi?
Ben turk kahvesi olmadan 1 gun bile geciremezdim.simdi ise kokusuna bile dayanamiyorum.ki deli gibi mide bulantim da yok
Ilk gunler cok tursu istiodum.simdi ise hic mi hic istemiyorum
bence git canım en azından için rahat eder
Slm cnm benimde sadece kahverengi cok sz lekelenmelerim vardi peceteye geliyodu sadece ama pazar gunu idrarla bi kac damlapembemsi geldi dr.a gittik hemen bakti bebegin kalp atislarina falan iyi dedi sukur ilaca ve dinlenmeye devam dedi hala var kahverengi lekelenmem ayakta kalma yorulma dedi icin rahat etsin istiyorsan git istersen siki dinlenme ve siki takip denildi sonuc bu g.olsun Allah korusun hepimizn yavrusunu
merhaba arkadaslar...topıgınız hayırlı olsun....allah saglıklı sıhatli bebeklerinizi kucagınıza almayı nasıp etsin rabbim banada versin inş.........
bişey sormak istiyorum...benim adetime 6 gün var......göbek deligimin altında sol tarafta batma oluyo...sanki oradaya baskı yapılıyp gibi anlatabıldım mi ki ? adet belirtisi midir bu arkadaslar...cevaplarsanız cok sevinirim
tesekkurler kizlar olmassa yarin gideyim bi insallah sorun cikmaz gerci doktorum bunlar rahmin genisledigi icin oluyor demisti..ama korku iste kirmizi kan olmasi buyuk sorun benim bu 2gebeligim ilki dusukle sonuclandi bende basima geldigi icin tedirgin oldum
önceki adetlerinde oluyo muydu böyle batma herkeste değişken oluyor adet belirtisi ama gebelik belirtisi için adetin gecikmesini bekle derim şimdi erken daha....
kızlar cok yogunsunuz kendi derdinizle ugrasıyosunuz ama lütfen banada zaman ayırabilır misiniz....lütfen
adetten 6 gün önce belirti için çok erken canım ben 7 haftalık hamileyim hala bi belirtim yok mesela bazen gebe kalmayı cok istediğimiz için kendimizi dinliyoruz sürekli ve belirti buluyoruz rahat ol canım takılma böyle şeylere
sanırım oluyodu....neyse belirti aramayayım ve günümün gecmesini bekliyim...tesekkür ederim cevapladıgın için.....bebisini saglıcakla kucagına alırsın inş...
amin canım çok teşekkürler ben de iki yıl bekledim seni çok iyi anlıyorum sabırlı olmakta fayda var ALLAH sana da en kısa zamanda versin inşallah sağlıklı güzel bir bebek...vakti zamanı gelince hiçbirşey önüne geçemiyor.
listemiz oluşmuş kızlar ilk sayfada hayırlı olsun.
İyi dusun dua et hatta ben sanada dua edicem insan tedirgin oluyo boyle olunca bende cok korktum pazar gunu tum keyfim gitti kalakaldim oylece Allah korktugumuza ugratmasin ins. Sagsalim aliriz kucagimiza