2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yerleşme kanaması felan olabilir mi. hemen doktora git bari. neden kanama oldu ki

reglim qeçeli nerdeyse 10 qün olucak yerleşme kanaması için çok qeç değil mi? :26:
benim diğer gebeliklerimde hep lekelenme oldu ilk ikisi düşükle sonuçlandı
3.oğlumu kucağıma aldım inşallah bunu da kucağıma alırım yaa
düşerse çok üzülürüm

gönlünüzü ferah tutun inş birşey olmaz

8hafta 3günlük hamileyim az da olsa düşük tehlikem var Progestan içiyorum ama içtikten sonra acayip baş dönmesi oluyor benm gibi olan anne adayları var mı

gönlünüzü ferah tutun inş birşey olmaz

Yarım saattir ağlıyorum
Aklıma gelen başıma geldi
Ben yinede bi progestan alayim dursun diye düşünmüştüm ama almamistim keske alsaydim off
Şuan stresten olsa gerek sancilaniyorum her an adet olacakmış gibi
Yarin sabah erkenden dr gidicem insallah kanamam olmaz

cnm kendini strese sokma ağlama ,ilacınıda kullan,iyi düşün iyi olsun

8hafta 3günlük hamileyim az da olsa düşük tehlikem var Progestan içiyorum ama içtikten sonra acayip baş dönmesi oluyor benm gibi olan anne adayları var mı

Kasık ağrısı hafif sancı normal sıkma canını canım üzdükte daha da artar sancılar

ayy canım ALLAH korusun yaa inşallah birşey olmaz kendini üzme ve yorma

Allah korusun kendini yipratma bendede var lekelenme İnsallah hicbirimizin kotuyle sonuclanmaz saglikla aliriz yavrulamizi kucagimiza hem bak kendin diyosun oglumdada boyle oldu diye.esin bi nobetci eczane baksa simdi mumkunmu canim

kontrol ettim de profil bilgilerim gizliymiş şimdi eklenebilir

ayy canım ALLAH korusun yaa inşallah birşey olmaz kendini üzme ve yorma

İnşallah canim

Allah korusun kendini yipratma bendede var lekelenme İnsallah hicbirimizin kotuyle sonuclanmaz saglikla aliriz yavrulamizi kucagimiza hem bak kendin diyosun oglumdada boyle oldu diye.esin bi nobetci eczane baksa simdi mumkunmu canim

Eşim köyde eğer evde olsaydı şimdi beni çoktan dr getirirdi zaten yarina kadar uyuyamam ben şimdi yaa bu hamilelik beni cok yipratti şimdiden yaa (

Ilacim yok işte canım olsa korkmazdim zaten ( yarin sabah erkenden dr gidicem cok fazla kahve lekem geldi çünkü

eşini nöbetçi eczneye falan gönderip aldıramaz mısın canım sabahı beklemesen aslında acile falan mı gitsen

Cleopatra canım dikkat et, oğlanı da sakın kucağına alma, çok tatlı maşallah ama dikkat et. Bayramda yeğenlerim kucağıma 1-2 kere atladı, o akşam hafif bi leke geldi. hemen yatıp dinlendim, geçti.

Bu arada kızlar yemek yemeden kahve içmeden bahsetmişsiniz. Ben çok temkinliyim herhalde. İstifra sarmalına girmemek için yediklerime çok dikkat ediyorum. Neredeyse 10 gündür pişmiş hiç bir şey yemiyordum. Yesem anında istifra edeceğimi biliyorum. İstifraya da başlarsam safra kusana kadar gider diye salatalık-domates maydanoz gibi şeyler yiyordum. 2-3 gündür zofran kullanıyorum, buyüzden ilk defa makarna yedim dün. Tabiki de yağsız ve sossuz, beyaz makarna. Bulantısı olduğu halde yemek yiyebilene hayret ediyorum, hele hele bulantısı varken bir balık yiyene, ya nasıl kusmuyorsunuz. Sevdiğim yemeklerden tiksinmemek adına hiç birini yemiyorum-yiyemiyorum. Yarın bulantılarınız geçtiğinde bu yemekleri yiyemeyebilirsiniz. Çayı ve kahveyi 2 haftadır zaten içemiyordum.
Bu arada şu zofran denen ilaç bulantıyı yatıştırıyor ama midemi mahvediyor. duphalac denen kabızlık giderici şurupla 2 günde 1 tuvalete zor çıkıyorum. Bu ilaç da olmasa nolurdu bilmiyorum. Bunları yazarken bile midem ağzımda sanki, içim kalktı.

Cleopatra canım dikkat et, oğlanı da sakın kucağına alma, çok tatlı maşallah ama dikkat et. Bayramda yeğenlerim kucağıma 1-2 kere atladı, o akşam hafif bi leke geldi. hemen yatıp dinlendim, geçti.

Oğlumu kucağıma almamaya çalışıyorum canim sürekli benle oynamak istiyor oynuyorum bende karnıma oturuyo falan galiba ondan oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…