- 9 Haziran 2012
- 218
- 12
- 39
kızlar lekelenmem oldu :26:
yerleşme kanaması felan olabilir mi. hemen doktora git bari. neden kanama oldu ki
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Anne Adayımız Yaş :26: Kaçıncı Bebiş Şehir BDT Bebiş Cinsiyeti Bebiş İsimlerimiz pufpuff 27 İlk İstanbul 18 Haziran süperanne 30 3. 24 Haziran oetgsl 31 İlk İstanbul 14 Haziran ilepetzog 26 İlk İzmir 14 Haziran seraaap 30 İlk İzmir 17 Haziran mihrimah24 27 2. Bursa 23 Haziran miss_night 25 İlk Bursa 6 Haziran guness14 30 İlk İstanbul 21 Haziran bahar3432 31 İlk İstanbul 17 Haziran sevgi2005 27 2. İzmir 26 Haziran fabor 38 2. Bursa 18 Haziran ciftekuzu 31 2. İstanbul
benide aranıza arabilirmisiniz benide ekleyin lütfen
listede herkesin adı yok neden biliyor musun benim yok mesela birkaç kişiyi de göremedim
reglim qeçeli nerdeyse 10 qün olucak yerleşme kanaması için çok qeç değil mi? :26:
benim diğer gebeliklerimde hep lekelenme oldu ilk ikisi düşükle sonuçlandı
3.oğlumu kucağıma aldım inşallah bunu da kucağıma alırım yaa
düşerse çok üzülürüm
gönlünüzü ferah tutun inş birşey olmaz
Yarım saattir ağlıyorum
Aklıma gelen başıma geldi
Ben yinede bi progestan alayim dursun diye düşünmüştüm ama almamistim keske alsaydim off
Şuan stresten olsa gerek sancilaniyorum her an adet olacakmış gibi
Yarin sabah erkenden dr gidicem insallah kanamam olmaz
8hafta 3günlük hamileyim az da olsa düşük tehlikem var Progestan içiyorum ama içtikten sonra acayip baş dönmesi oluyor benm gibi olan anne adayları var mı
ayy canım ALLAH korusun yaa inşallah birşey olmaz kendini üzme ve yormaYarım saattir ağlıyorum
Ben yinede bi progestan alayim dursun diye düşünmüştüm ama almamistim keske alsaydim off
Yarım saattir ağlıyorum
bilgilerinizi yazın arkadas ekleyecektır ya da özelden msj atın
bilgilerimiz zaten profilde var buraya da mı yazmamız gerekiyor:26:
cnm kendini strese sokma ağlama ,ilacınıda kullan,iyi düşün iyi olsun
ayy canım ALLAH korusun yaa inşallah birşey olmaz kendini üzme ve yorma
Allah korusun kendini yipratma bendede var lekelenme İnsallah hicbirimizin kotuyle sonuclanmaz saglikla aliriz yavrulamizi kucagimiza hem bak kendin diyosun oglumdada boyle oldu diye.esin bi nobetci eczane baksa simdi mumkunmu canim
Ilacim yok işte canım olsa korkmazdim zaten( yarin sabah erkenden dr gidicem cok fazla kahve lekem geldi çünkü
tamam o zaman teşekkürlercnm istersen buraya yaz istersen arkadasa msj at,yaşını nerde oturduğunu kacıncı bebiş oldugu gibi bilgilerini yaz
Cleopatra canım dikkat et, oğlanı da sakın kucağına alma, çok tatlı maşallah ama dikkat et. Bayramda yeğenlerim kucağıma 1-2 kere atladı, o akşam hafif bi leke geldi. hemen yatıp dinlendim, geçti.