Ben esenyurttayim yakiniz:) sen nereye gidiosun canım hastane ve dr
Iyi canim bende cok ayakta kalip yorulunca kasiklarim aciyo, agriyo her an adet olucakmisim gibi oluyor korkuyorum acaba dış gebelik mi ondan mi agriyo die ama sanırım hepiniz ayni oluyosunuz dimi?
Nette okumuştum çok uzun süren kasık ağrısı dış gebelik belirtisi olabilirmiş :/
Medilife var oraya gidiyodum canim ama beykent cerrahi tip merkezindeki dr. Cok bilgilendiriyor detayli bebegin kalp atim hizi bebegin buyume hizi haftasina uyumlumu degilmi herseyi anlatiyor ona gidiyorum simdi sen canim nereye gidiyosun
Kızlar yarın doktor randevum var geçen hafta sadece kesem görünmüştü ve kesem küçüktü umarım yarın bebeğimi o kesede görürüm ve kalp atışlarını duyarım dün bütün gece saçma sapan rüyalar gördüm çok etkilendim yarın için bana dua edin lütfen olur mu
Ben Avcılar Hospitala gidiyorum anneme çok yakın rahat oluyo ilk doğumumu burda yapmistim ama aklımda 2 yer var avcilar medicana faruk bey çok ii bide güneşli medicine karar veremedim
Arkadaşımda sanırım medilife ta yapmisti memnundu bakalım
Ablamin iki çocuğunda da tuttu benim kizda tutmadı saniyodum yanlış bakmişim:)))) yani bende de tuttu
Yaa lutfen oyle demee Allah korusun. İnsallah saglikla alcaz kucagimiza. Daha 2,5 ay once kurtaj oldum. Allah bi daha yasatmasin. Daha doktora gtmedim ama umarim hersey normaldir:13:
Canim cikar bunu aklindan benim Su an 7+4 ayakta kalip yorulunca bel agrisi adet olcakmisim gibi agrilar oluyor. Lekelenmem oluyor. Dis gebelik gecirdigimde hic agrim yoktu mesela her zaman herkeste ayni belirtiler olmuyor insallah en kisa zamanda kesen ve bebegin gozukur olumsuz dusunme
Canim cikar bunu aklindan benim Su an 7+4 ayakta kalip yorulunca bel agrisi adet olcakmisim gibi agrilar oluyor. Lekelenmem oluyor. Dis gebelik gecirdigimde hic agrim yoktu mesela her zaman herkeste ayni belirtiler olmuyor insallah en kisa zamanda kesen ve bebegin gozukur olumsuz dusunme
Canım benimde öyle oluyor.Hatta bugün ayakta çok kaldım temizlik yaptım lekelenmem oldu zaten bel ağrısı sürekli var.Doktor randevum perşembe acaba daha önce bir doktora gitsemmi yoksa bu lekelenme normalmi ?Düşük riski olabilirmi ?
Canim ben 2 hafta once temizlik yaptim sonra cok yurudum yoruldum bsyram uzeri alisveris temizlik falan lekelenmem oldu progestan baslatti doktor rapor yazdi yat dinlen dedi. Azaldi lekelenmeler kesildi gibi hatta dun ben iyiyim diye kalktim sabah iki cam sildim hava guzel diye yurudum biraz aksam bi kac damla kanamam oldu gittim dun nobetci dr. Bugun kendi dr.uma ne yaparsan yap hangi dr. Hastaneye gidersen git ilac destegi ve dinlenmenden baska bisey yapilamaz bu donemde dedi istirahat yorulmak ayakta kalmak yok dedi.Allah'a sukur kalp atisi falan iyi ama biz hemrn temizlik derdine dusuyoz yapmicam artk bisi
çok heycanlıyım yarın kalp atışları duyulcak inşallah bir aksilik çıkmaz...
Bende öyle düşünüyorum canım ama yapmadan da olmuyorki .ben ilaç kullanmadım ama bir daha olmadı ayaklarımı uzatıp yatıyorum
ilaçsız geçermi acaba
Devami onemli canim surekli dinlen persembeye kadar persembe dr.a soyle muhtemelen progestan baslatir. Kac haftalik cnm
kızlar düşük tehlikeniz kanamanız vrsa bırakın evi pislik götürsün. bebişten değerli mi. ev bile süpürmeyin. Allah korusu bişey lursa çok üzülürsünüz
İnşallah çıkmaz canım .Hayırlı haberlerle gel yarın.
çok heycanlıyım yarın kalp atışları duyulcak inşallah bir aksilik çıkmaz...
kızlar düşük tehlikeniz kanamanız vrsa bırakın evi pislik götürsün. bebişten değerli mi. ev bile süpürmeyin. Allah korusu bişey lursa çok üzülürsünüz
ayyy kızlarrr yeğenim oldu çok mutluyummmgerçekten çok moral oldu yaaaa.