2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlaaarrrr, miniğimin minicik kalbini gördüm bugün. Net dinleyemedik, ama gördük pıt pıt hareketini. Haftaya da dinleyeceğiz kısmetse. Allahıma emanet minik mucizem.

Son düzenleme:
Kızlaaarrrr, miniğimin minicik kalbini gördüm bugün. Net dinleyemedik, ama gördük pıt pıt hareketini. Haftaya da dinleyeceğiz kısmetse. Allahıma emanet minik mucizem.

Hadi hayirlisi cnm masallah ben daha kesesini bile göremedim :/

Evet canim yakin...
Allah (c.c.) bagislasin
Ilk gebelik mi ?
Kontrolde iken hareketlerini gordun mu ?
Ben gecen hafta cuma gunu gittim bacaklar kollar olusmustu hareket ediyordu...
Melegimi izlemek.cok hosuma gitti...

Canim gitmeden once bol bol sivi al...
Dusun ben bile kalp atisini duymadim gecen cuma gittigimde....
Doktor rahmin bos cok sivi icip gelseydin daha net dinlerdik dedi...
Idrar dolu olunca daha net kalp atislari duyuluyormus...
Ben bilmiyordum bunu

Normal canim benim de 6.haftam bende de oluyo.yorulma yine de

Kizlar hepinize hayirli gebelik nasip eylesin rabbim. Ben mayis annesi gozukuyordm son adet tarihime gore ama gec dollenme oldugu icin bugun doktor muhtemel dogum tarihi 4 haziran dedi. Sukur 8 hafta 4 gunluk bebegm.. Ben de sizlerle olmak istedim... :))))

Aaa çok ilginç. Bazısının geç görünüyor nedense. En son ne zaman gittin canım sen?

Gecen hafta perşembe gitmistim
22sinde regl olmam gerekti olmadim
24unde kan testi yaptirdim 72 cikti yani cok ufak geç döllenme olmuş benimki :) o yüzden göremedik bebisi maalesef

aaaaay canım ya maşallah.. 7+6 çok iyi bi hafta.. ben önceki 2 sefer 7.haftaya girdiğimde bebekte yoktu,kalp atışı da.. inş tekrarlamaz dediğin gibi

Hadi hayirlisi cnm masallah ben daha kesesini bile göremedim :/

canım karından ultrasonla mı baktılar,göremediler?eğer öyleyse normal görünmemesi..
benim vajinal bakıldı,5 haftalık dendiği zaman görüldü kese..

Kizlar bu Çin takvimi olayina ne diosunuz?
Doğru çıkıyo mu?
Tanıdıklarınız arasında yanlış çıktığını duydunuz mu hiç?

ben çok duydum canım ve şu ana kadar yapan tüm arkadaşlarımda doğru çıktı hemen hemen..
şu an bende baktım, kız çıkıyo

dualarim hep sizlerle .annelik gercekten de zor zanaat kalp atisi derken ikili test o bitiyor baska bisey dokuz ayI nasil tamamlayacaz valla...

evet yaaa cidden öyle...

önce hamile kalma uğraşı..
sonra keseyi görme telaşı..
ardından kesenin gelişimi ve bebişin gözlenmesi..
kalp atışları..
rutin testlerin sonuçları..
ikili,üçlü,dörtlü testler onun stresleri..
kontroller onlar bunlar..
aaaay daral geldi..
geçmez bu 9 ay

canım karından ultrasonla mı baktılar,göremediler?eğer öyleyse normal görünmemesi..
benim vajinal bakıldı,5 haftalık dendiği zaman görüldü kese..

Evet karindan bakti goremedi canim..
Insallah 5 kasimda kontrole gidicem o zaman görülür bi sonraki muayenede de kalp atışlarını duyarım

ben çok duydum canım ve şu ana kadar yapan tüm arkadaşlarımda doğru çıktı hemen hemen..
şu an bende baktım, kız çıkıyo

öyleyse oğlum olucak ..
Neyse Rabbim hayirlisini nasip etsin
Ben hayal kırıklığı yaşamamak için oğlan diye Şartlandırayim kızım olursa inşallah süpriz olsun :/

Son düzenleme:

zaten bu kese ve bebek görünmesi herkeste farklılık gösteriyo cidden..bi sonraki kontrole görüceksin,merak etme..

kız-erkek konusunda da artık kesinlikle %50-50'yim..o yaşanan acı tecrübeler artık dua ederken sadece "Allah'ım sağlıklı,eli ayağı düzgün,hayırlı ver" oluyo..içimden geçen elbet var ama hiiiiiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…