2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
amin canım inşallah.ya ben bu kafaya takmama olayını yapamıyorumm ya olmuyo inanki off(

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o dönemleri çok zor atlattım her görenin çocuk yok mu demesi, benden önce evlenenlerin çocuklarının olması işte herkese düşünmüyorum demek ama içten içe çok istemek çok zor duygular..Rabbim isteyen herkesin kucaklarının çocukla doldursunn inş

gogusum acayip dolu,deli gibi oksuruorum.doktora da gitmek istemiorum :/ aranizda bnm gb hasta olan var mi

aynı durum bendede vardı bayramda acile gittim mecburen öksürürken bebeği hissedebiliyordum o derece acıyordu nac diye balgam sökücü verdi 3 günde geçti öksürüğüm sonra bıraktım git bence...

Evde ihlamurla gecmez mi yaaaa

belki olabilir ama hamileler için ıhlamur vb.bitki çaylarının tehlikeli olabileceğini okumuştum hiç denemedim bu yüzden çünkü bu aylarda düşük tehlikemiz var allah korusun....ilaç daha mantıklı geldi hepsini bitirmedim geçene kadar bir kaç gün kullandım şu andada idrar yolu enfeksiyonum var ve çok masum bi antibiyotik kullanıyorum bende hiç istemiyorum ilacı ama mecburum bebek için sağlıklı olmam lazım....

Canim ilac kullanmamaya calis derim ben...
Oldukca fazla kimyasallar iceriyor cunku...
Enfeksiyon bende de vardi bol su icerek attattim cok sukur...

slm kizlar.doktordan geldim az once cokkk sukur bebegimizi gorduk.ohh bos gebelik degil bu sefer.ins sag salim kucagimiza aliriz hepimiz

Ihlamuru doktora sordum,icebilirsin dedi. Biraz daha dayanicam,yoksa gidicem dr cnm.insallah gecer.her hucrem hareket ediyor oksurunce

Canim gecmis olsun oncelikle...
Benim tavsiyem toz zencefil ve bal karisimi...
Bogazini yumusatir yap bana dua edeceksin canim...
Yada karabiber ile bal birazda limon oda etkili oluyor...
En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle

Saol cnm.deneyecegim.aglaya aglaya bi hal oldum

slm arkadaşlar ya size bişe sorabilrmymm ya ben gebeliğimin 6.haftasındayım bulantı kusma falan hiçbiri yok Allaha şükür ama arada bir karnıma öyle bir sancı giriyoki analtamamm sonra gidiyo sancı bu ne demek oluyo bilen var mı ilk hamileleğimde bnm..

diğer 2 si dedğin nedir ki ben de bi tolsoplazma bi de rubella vardı. eksik mi benim testler acaba :)

slm kizlar.doktordan geldim az once cokkk sukur bebegimizi gorduk.ohh bos gebelik degil bu sefer.ins sag salim kucagimiza aliriz hepimiz

aaaay tubaaaa resmen kendimi gördüm yazında,duygulandım..
hayırlı olsun canım yaaa,sevindirici bi haber bu..Allah tamamını sağlıkla erdirsin inş..
darısıda 2 boş gebelikten sonra başıma inş
bugün tam ne kadarlıksın?yani ne zaman görmüş oldun bebişini?

Kizlar kasık ağrısı ne zaman biticek
Cok ayakta kalip yürüyünce kasiklarim agriyo hep wc ihtiyaci hissediyorum

Cok şükür inşallah bende sağlıkla görürüm bebegimi bu boş gebeliği hic yaşamadım ama düşük yaşadım o yüzden korkuyorum
Bebeği görmek kalp atışlarıni duysak da rahatlasak

asla olumsuz düşünmemek lazım, biliyoruz ama korkuyoruz..
devamlı dua edip,elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmamız lazım, bunuda biliyoruz ama düşünmeden duramıyoruz..
hep iyi olacağına inanmalı,bu yönde hayal kurup yaşamalıyız hatta hamileliği unutup öyle yaşamalıyız elbette bunlarıda biliyoruz ama yok anacım,olmuyor..

yapılacak herşeyi bilip yapamamak ne kötü.. insan bişeyi çok isteyince dört kolla sarılıyo, kaybetmemek için çaba sarfediyo..

Allah'ım sen hepimize güç kuvvet ver,sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün doğumlar,hamilelikler ve bebişler nasip et inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…