amin canım inşallah.ya ben bu kafaya takmama olayını yapamıyorumm ya olmuyo inanki off(
gogusum acayip dolu,deli gibi oksuruorum.doktora da gitmek istemiorum :/ aranizda bnm gb hasta olan var mi
yok duymadım canım vajınal ultrasyonda bakarız dedi korktumnasıl tam duydunmu atışları perşembe gidcem vajınaldan bakacak
aynı durum bendede vardı bayramda acile gittim mecburen öksürürken bebeği hissedebiliyordum o derece acıyordu nac diye balgam sökücü verdi 3 günde geçti öksürüğüm sonra bıraktım git bence...
Evde ihlamurla gecmez mi yaaaa
Evde ihlamurla gecmez mi yaaaa
belki olabilir ama hamileler için ıhlamur vb.bitki çaylarının tehlikeli olabileceğini okumuştum hiç denemedim bu yüzden çünkü bu aylarda düşük tehlikemiz var allah korusun....ilaç daha mantıklı geldi hepsini bitirmedim geçene kadar bir kaç gün kullandım şu andada idrar yolu enfeksiyonum var ve çok masum bi antibiyotik kullanıyorum bende hiç istemiyorum ilacı ama mecburum bebek için sağlıklı olmam lazım....
Canim ilac kullanmamaya calis derim ben...
Oldukca fazla kimyasallar iceriyor cunku...
Enfeksiyon bende de vardi bol su icerek attattim cok sukur...
aaaay maşallah 10.haftandaymışsın banada kısmet olur inş
belki olabilir ama hamileler için ıhlamur vb.bitki çaylarının tehlikeli olabileceğini okumuştum hiç denemedim bu yüzden çünkü bu aylarda düşük tehlikemiz var allah korusun....ilaç daha mantıklı geldi hepsini bitirmedim geçene kadar bir kaç gün kullandım şu andada idrar yolu enfeksiyonum var ve çok masum bi antibiyotik kullanıyorum bende hiç istemiyorum ilacı ama mecburum bebek için sağlıklı olmam lazım....
Canim gecmis olsun oncelikle...
Benim tavsiyem toz zencefil ve bal karisimi...
Bogazini yumusatir yap bana dua edeceksin canim...
Yada karabiber ile bal birazda limon oda etkili oluyor...
En kisa zamanda iyilesmen dilegiyle
Saol cnm.deneyecegim.aglaya aglaya bi hal oldum
slm kizlar.doktordan geldim az once cokkk sukur bebegimizi gorduk.ohh bos gebelik degil bu sefer.ins sag salim kucagimiza aliriz hepimiz
Benimde oyle canim neg cikti diger ikisini de gecirmisim sikinti yok ama toksoplazmada gecirmis olmak daha iyiymis bizds beraber uyuyoruz kuzumla nasilsam eskiden simdide ayniyim ona karsi zaten asilari falan da hic eksiksiz saglik problemi yok sukur ki o yuzden bisey olmaz diye dusunuyorum :)yaa eye gondericeksin ki onlar da evlat gibi terketmek olur mu hic(
slm kizlar.doktordan geldim az once cokkk sukur bebegimizi gorduk.ohh bos gebelik degil bu sefer.ins sag salim kucagimiza aliriz hepimiz