- 18 Nisan 2012
- 542
- 71
Dün tok karna attım, bulantımı yatıştırdı ama mideme fana dokundu.
Bu sabah aç karna attım şimdilik bir sıkıntı yok.
Ama kim bulduysa bu ilacı Allah razı olsun.
midem çok kötü. içim bulanıyor. sizce kendimi zorlayıp çıkartsam mı yoksa beklesem mi. birde korkuyorum birinin üstüne kusacam iş yerinde diye. gribi atlattım derken şimdide mide bulantım başladı. ofisteki ablalar da 9 ay bulantısı olan varya benimde öyle olursa.
yaşamadan bilinmez belki ama ben herşeye razıyım.. yeterki sağlıklı bi bebiş olsun..
Dün tok karna attım, bulantımı yatıştırdı ama mideme fana dokundu.
Bu sabah aç karna attım şimdilik bir sıkıntı yok.
Ama kim bulduysa bu ilacı Allah razı olsun.
Bulantı çok zor be arkadaşim(
Ben zofer içtim kusmuyorum ama hala içim bulaniyo zofran daha mi iyi acaba??
ben zofran kullanıyorum ilk gün bulantıyı da kesti ama sonraki günler bulantım devam etti sadece kusma yoktu dün geceye kadar... dün gece yine öğürmeye başladımama fark ettim ki aç kalınca daha çok midem bulanıyo. zeytin ekmek az da olsa bastırıyo.
Kizlar bu Çin takvimi olayina ne diosunuz?
Doğru çıkıyo mu?
Tanıdıklarınız arasında yanlış çıktığını duydunuz mu hiç?
dogru çıktı hep kime sorduysam :) ben inanmıyorum sonuçta batıl bişey fakat hep doru çıktıgını duydum :)
Kizlar hepinize hayirli gebelik nasip eylesin rabbim. Ben mayis annesi gozukuyordm son adet tarihime gore ama gec dollenme oldugu icin bugun doktor muhtemel dogum tarihi 4 haziran dedi. Sukur 8 hafta 4 gunluk bebegm.. Ben de sizlerle olmak istedim... :))))
Benim bi kızım var gönlüm sağlıklı bir erkek evlat istiyo Çin takvimi de erkek çıkınca gönlüm inan diyo)
hoşgeldin canım :) bendede geç döllenme.son adet tarihime göre 8 haftalıgım ama haftaya pazatesi öğrenicem normalde kaç haftalık oldgunu
Canim gitmeden once bol bol sivi al...
Dusun ben bile kalp atisini duymadim gecen cuma gittigimde....
Doktor rahmin bos cok sivi icip gelseydin daha net dinlerdik dedi...
Idrar dolu olunca daha net kalp atislari duyuluyormus...
Ben bilmiyordum bunu
Gecen hafta perşembe gitmistim
22sinde regl olmam gerekti olmadim
24unde kan testi yaptirdim 72 cikti yani cok ufak geç döllenme olmuş benimki :) o yüzden göremedik bebisi maalesef
benimde daha belli değil,bu c.tesi belli olcak ne kadarlık olduğu..
ama sat 10 eylül..
benim durum biraz karışık.eylülde hamile kaldıysam erkek görünüyor ama bende geç döllenme oldu ekimde hamile kalmışsam (ki bence öyle) kız görünüyor :) ekimin 2 sinde kan testi yaptırdım 2 küsürdü demekki eylülde gebe kalmadım:) karışık bi durum ben kız çok seviyorum beni tanıyan herkes bilir ama hiç illa kızım olsn diye düşünmüyorum.aklımda kız bebek var o ayrı tabii ama erkek olursa da saglıklı olsun yeterki :)
zaten bu kese ve bebek görünmesi herkeste farklılık gösteriyo cidden..bi sonraki kontrole görüceksin,merak etme..
kız-erkek konusunda da artık kesinlikle %50-50'yim..o yaşanan acı tecrübeler artık dua ederken sadece "Allah'ım sağlıklı,eli ayağı düzgün,hayırlı ver" oluyo..içimden geçen elbet var ama hiiiiiç farketmez
dogru çıktı hep kime sorduysam :) ben inanmıyorum sonuçta batıl bişey fakat hep doru çıktıgını duydum :)
Hmmm anladım, seninki imzan ile uyumlu değil, geç döllenmeden dolayı. Değer 1000 i geçmeden görünmüyor kese. Benim ilk kan sonucum 3115ti ve keseyi gördük doğal olarak. Şu kontrol günlerini beklemek o kadar zor ki... Zaman hiç geçmiyor sanki