2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
asla olumsuz düşünmemek lazım, biliyoruz ama korkuyoruz..
devamlı dua edip,elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmamız lazım, bunuda biliyoruz ama düşünmeden duramıyoruz..
hep iyi olacağına inanmalı,bu yönde hayal kurup yaşamalıyız hatta hamileliği unutup öyle yaşamalıyız elbette bunlarıda biliyoruz ama yok anacım,olmuyor..

yapılacak herşeyi bilip yapamamak ne kötü.. insan bişeyi çok isteyince dört kolla sarılıyo, kaybetmemek için çaba sarfediyo..

Allah'ım sen hepimize güç kuvvet ver,sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün doğumlar,hamilelikler ve bebişler nasip et inş :nazar: :emir_bebek:

Aminn aminn cok haklisin canım♥

slm arkadaşlar ya size bişe sorabilrmymm ya ben gebeliğimin 6.haftasındayım bulantı kusma falan hiçbiri yok Allaha şükür ama arada bir karnıma öyle bir sancı giriyoki analtamamm:KK43: sonra gidiyo sancı bu ne demek oluyo bilen var mı ilk hamileleğimde bnm..

Sancilarin olmasi normalmis,doktorum soyledi.ara ara gelicek dedi. Detayli anlatan video vardir belki.ama sen yine de druna sancilarini soyle

aaaay tubaaaa resmen kendimi gördüm yazında,duygulandım..
hayırlı olsun canım yaaa,sevindirici bi haber bu..Allah tamamını sağlıkla erdirsin inş..
darısıda 2 boş gebelikten sonra başıma inş :nazar:
bugün tam ne kadarlıksın?yani ne zaman görmüş oldun bebişini?
canim 7+6 yim bugun itibariyle.insallah sen de goreceksin hic korkma.bos gebelik tekrar etmez diyorlar ama bizim gibi istisnalar da olmuyor degil.sebebini bilmiyoruz onun icinde doktorlar sundan dolayidir diyemiyorlar.rabbim tum isteyenlerin kucagini hayirli bir evlatla doldursun ins

Cok şükür inşallah bende sağlıkla görürüm bebegimi bu boş gebeliği hic yaşamadım ama düşük yaşadım o yüzden korkuyorum :KK43:
Bebeği görmek kalp atışlarıni duysak da rahatlasak
dualarim hep sizlerle .annelik gercekten de zor zanaat:-) kalp atisi derken ikili test o bitiyor baska bisey dokuz ayI nasil tamamlayacaz valla...

Sende benim gibisin:KK66: bi yediğim şey midemi bulandirip çıkarinca daha onu yiyemiyom napcam bilmiom walla:KK43:

Ya kızlar dr zofer yazmış eczane rapor lazım bunu alabilmen için demiş 38 tl ye aldim içinde 10 tane var :O
Zofran alanlar reçeteli mi aldinizzz

Bugün ben de eşime aldırttım. Reçetesiz satılıyormuş.
Eczacının ilk sorusu kullanıcı hamile mi olmuş.
Kanser hastaların kullanılmasına rağmen.
İlk defa mı kullanacak demiş eczacı, eşim evet deyince,
4mg ile başlasın o zaman ve günde 2 den fazla kullanmasın demiş.
2 Tip varmış biri hap şeklinde diğeri dilüstü şeklinde.
Hap şeklinde olan yaklaşık 20 TL, Dilüstü yaklaşık 40 TL dedi eşim
20 TL lik olanda 6 tane varmış, dilüstü olanda 10 tane var.

Testleri yaptirdim canim kan ve idrar testleri Allah'a sukur iyi cikti da 2 saat once falan toprakli gibi kahvemsi pembemsi kanamam oldu :KK43: lekelenmem arada oluyodu ama peceteye geliyodu kahverengiydi ilk kez idrar yaparken akti bugun bu durumu yasayan varmi aranizda. Doktora gittik hemen ama dr.a pek guvenemedim ya

Gecmis olsun canim hic korkma birsey olmaz insallah bende henuz hic lekelenme olmadi ayagini uzat dinlen su aralar tam adet dongusu tarihindeyiz bazen bu tarihlerde leke gelebilir rahim rutin halini yasiyormus gibi davraniyomus ben de bu hafta yaptiricam tahlilleri bu arada nerede yasiyosun canim

Gecmis olsun canim hic korkma birsey olmaz insallah bende henuz hic lekelenme olmadi ayagini uzat dinlen su aralar tam adet dongusu tarihindeyiz bazen bu tarihlerde leke gelebilir rahim rutin halini yasiyormus gibi davraniyomus ben de bu hafta yaptiricam tahlilleri bu arada nerede yasiyosun canim

İnsallah bisey olmaz Canim. İns. Sendede asla olmaz.yaptir canim devlet hast. Yaptirabilirsin veya aile hekimliginde. İst. B.duzundeyim cnm sen nerde yasiyorsun calisiyormusun

dualarim hep sizlerle .annelik gercekten de zor zanaat:-) kalp atisi derken ikili test o bitiyor baska bisey dokuz ayI nasil tamamlayacaz valla...

Saol canim benim :)
Ben ikili ve üçlü testleri düşünmüyorum ama seker testi yaptiririm inşallah :)
9 ay hep birlikte burda gırgır şamata güzelce geçiririz insallah :KK49:

Cleopatra beni hatirladin mi cok sevindim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin canim bende 8 haftalik hamileyim

Eylülde hamile kalmak isteyenler topigindemiydin canim?
Animsadim biraz ama çıkaramadım tam :)
Teşekkür ederim cnm bende seni tebrik ederim insallah hayirlisyla kucagimiza aliriz :)

Kizlar bu Çin takvimi olayina ne diosunuz?
Doğru çıkıyo mu?
Tanıdıklarınız arasında yanlış çıktığını duydunuz mu hiç?

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim:KK3: bugun temzlik yaptim biraz. Yorulduk galiba. Kasiklarimda agri ve batma var:KK31: bgun sabahtan beri daha da artti nedense.

Neyse sizde ne var ne yok :KK66:

Kizlar ben geldim:KK3: bugun temzlik yaptim biraz. Yorulduk galiba. Kasiklarimda agri ve batma var:KK31: bgun sabahtan beri daha da artti nedense.

canım bırsey sorucam ılıskının uzerınden 35 gun gectı ve maalesef tek ılıskı oldu bende kan testı yaptırdım 0.01 cıktı yanı negatıf bu durum ne oluyor yanı gec döllenme olmaz dımı bu durumda

canım bırsey sorucam ılıskının uzerınden 35 gun gectı ve maalesef tek ılıskı oldu bende kan testı yaptırdım 0.01 cıktı yanı negatıf bu durum ne oluyor yanı gec döllenme olmaz dımı bu durumda

35 gun az degil canim idrar testi olsa gec dollenme dyebilirdk ama kanda cikardi olsaydi:KK50:

Iyi canim bende cok ayakta kalip yorulunca kasiklarim aciyo, agriyo her an adet olucakmisim gibi oluyor korkuyorum acaba dış gebelik mi ondan mi agriyo die ama sanırım hepiniz ayni oluyosunuz dimi?
Nette okumuştum çok uzun süren kasık ağrısı dış gebelik belirtisi olabilirmiş :/

Iyi canim bende cok ayakta kalip yorulunca kasiklarim aciyo, agriyo her an adet olucakmisim gibi oluyor korkuyorum acaba dış gebelik mi ondan mi agriyo die ama sanırım hepiniz ayni oluyosunuz dimi?
Nette okumuştum çok uzun süren kasık ağrısı dış gebelik belirtisi olabilirmiş :/

Yaa lutfen oyle demee Allah korusun. İnsallah saglikla alcaz kucagimiza. Daha 2,5 ay once kurtaj oldum. Allah bi daha yasatmasin. Daha doktora gtmedim ama umarim hersey normaldir:13:

X