- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
sağolasın canım darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallahh :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Kızlaaarrrr, miniğimin minicik kalbini gördüm bugün. Net dinleyemedik, ama gördük pıt pıt hareketini. Haftaya da dinleyeceğiz kısmetse. Allahıma emanet minik mucizem.
çok heycanlıyım yarın kalp atışları duyulcak inşallah bir aksilik çıkmaz...
Kızlaaarrrr, miniğimin minicik kalbini gördüm bugün. Net dinleyemedik, ama gördük pıt pıt hareketini. Haftaya da dinleyeceğiz kısmetse. Allahıma emanet minik mucizem.
Gozun aydin Allah tamamina erdirsin İnsallah
Hadi hayirlisi cnm masallah ben daha kesesini bile göremedim :/
Monbebe; Canim Alllah sabir versin cok gecmis olsun..Rabbim tekrar mucizeni göndersin sana..
Guness14; cok gecmis olsun bol bol dinlen,C vitamini al,bitki caylarida iyi gelebilir en kisa zamanda atlatirsin insallah
bizim dogum tarihleri cok yakinmis :)
slm arkadaşlar ya size bişe sorabilrmymm ya ben gebeliğimin 6.haftasındayım bulantı kusma falan hiçbiri yok Allaha şükür ama arada bir karnıma öyle bir sancı giriyoki analtamamm sonra gidiyo sancı bu ne demek oluyo bilen var mı ilk hamileleğimde bnm..
Aaa çok ilginç. Bazısının geç görünüyor nedense. En son ne zaman gittin canım sen?
canim 7+6 yim bugun itibariyle.insallah sen de goreceksin hic korkma.bos gebelik tekrar etmez diyorlar ama bizim gibi istisnalar da olmuyor degil.sebebini bilmiyoruz onun icinde doktorlar sundan dolayidir diyemiyorlar.rabbim tum isteyenlerin kucagini hayirli bir evlatla doldursun ins
Hadi hayirlisi cnm masallah ben daha kesesini bile göremedim :/
çok heycanlıyım yarın kalp atışları duyulcak inşallah bir aksilik çıkmaz...
Kizlar bu Çin takvimi olayina ne diosunuz?
Doğru çıkıyo mu?
Tanıdıklarınız arasında yanlış çıktığını duydunuz mu hiç?
dualarim hep sizlerle .annelik gercekten de zor zanaat kalp atisi derken ikili test o bitiyor baska bisey dokuz ayI nasil tamamlayacaz valla...
canım karından ultrasonla mı baktılar,göremediler?eğer öyleyse normal görünmemesi..
benim vajinal bakıldı,5 haftalık dendiği zaman görüldü kese..
ben çok duydum canım ve şu ana kadar yapan tüm arkadaşlarımda doğru çıktı hemen hemen..
şu an bende baktım, kız çıkıyo
Evet karindan bakti goremedi canim..
Insallah 5 kasimda kontrole gidicem o zaman görülür bi sonraki muayenede de kalp atışlarını duyarım
öyleyse oğlum olucak ..
Neyse Rabbim hayirlisini nasip etsin
Ben hayal kırıklığı yaşamamak için oğlan diye Şartlandırayim kızım olursa inşallah süpriz olsun :/