Canım benim şimdi gördüm, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bekliyorduk güzel haberlerini çok mutlu oldum.
Kisisel tercih tabi ama bence buralarda gidebilecegi bir numarali hastane dogum uzerine burasi...
Yengemlerin hepsi orada dogum yapti hatta buyuk yengeminki riskliydi...
Cok sukur gayet saglikli bir sekilde ikiside cikti dogumhaneden....
Dikkat edersen tek isim verdim ben canim bir iki doktor daha iyi diye duydum ama giden olmadigi ici ailemde ona onlari yazmiyorum bilmiyorum cunku...
Erdem hastanesini bende hiç iyi duymadım medicana da sibel hnm var eşim in ablası orda doğum yaptı memnun kaldı ama yoğun olduğu icin randevu almak sıkıntı oluyor. Netten dr adını yazıp yorumları okuya bilirsin en azından fikir verir
korkma canım Allah bu kez güldürsün yüzünü İnşallah
Kizlar dun hamsi yedim fena dokundu,hamilelere dokunabiliyomus,baska balik yemek lazim
Kizlar dun hamsi yedim fena dokundu,hamilelere dokunabiliyomus,baska balik yemek lazim
Ben de ilk randevuma ctesi gidicem :)
Nereye gideceksin canım ¿
topikteki arkadaşımız monbebe dün kanaması olup bebeğini kaybetti canım arkadaşım bebeğini kaybettiğini sabah duydum öncelikle allah sabır versin seni cok seviyoruz rabbim sağlıklı bebeşler nasip etsin inşallah melekkkksin sen
ben varım arkadaşım dün kendimi iyi hissetmeye başlamıştım az önce gene başladı. ölecem sanki yaaa o derece fena oluyorum...
hamileyken burun spreyi kullanan varmıı, ben nezle grip gibiyim doktor bi tek minoset verdi oda bir işe yaramıyor , burnum tıkalı, halsizlik vs had safhada yarın iş var, acaba bir iki burun pıs pısı şey yapsam diyorum ama bir zararı olurmu acaba ???
Kizlar fazla sinirli stresli olan var mi aranizda?
Kızlar facebook sayfası olduğuna dair yazılar görüyoruz arada ama, girebilir miyiz sayfaya bizde?
topikteki arkadaşımız monbebe dün kanaması olup bebeğini kaybetti canım arkadaşım bebeğini kaybettiğini sabah duydum öncelikle allah sabır versin seni cok seviyoruz rabbim sağlıklı bebeşler nasip etsin inşallah melekkkksin sen
kızlar facebook sayfamız 1 hafta falan oldu acılalı herkesleri bekliyoruz :)
[sıze=3]ismi ne diye geçiyo?bulamadım ben[/sıze]
2014 haziran bebekleri,arkadas gizli yapmış olablir bulamzsın belki
cok gecmis olsun canim bende senle ayni durumdaydim bende 2gundur zofran kullaniyorm cok iyi geldi ama bende simdi asiri gaz olmaya basladi sendede ayni sikayet warmi..acaaba ilactanmi yoksa hamileliktenmi bilemedim..ama ilac okadr iyi geldiki benim artik bogazlarim kaniyordu o derecedeydim 2gune 1serum verdiay kızlaar geçen gün kusmaktan bilincimi yitiriyodum nerdeyse eşim hastaneye götürdü önce bebeğe baktık herşey yolunda ona göre tedavi verdi doktor. akşama kadar hastanede yattım birsürü serum takıldı sıvı kalmamış vücudumda resmen. zaten midem rahatsızdı normalde de o yüzden bu kadar kötü oldum heralde. doktor zofran diye bi ilaç verdi dil üstü tableti minik bişey. bebeğe hiç bi zararı yok merak etme kanser hastalarının kemoterapi bulantılarını kesmek için kullanılıyo dedi. onu kullanıorum sabah akşam. kusma yok ama bulantı var yine biraz. en azından bişeyler yiyebiliyorum artık şükürler olsun ki..
Kızlar bugün çok sancım var...
cok gecmis olsun canim bende senle ayni durumdaydim bende 2gundur zofran kullaniyorm cok iyi geldi ama bende simdi asiri gaz olmaya basladi sendede ayni sikayet warmi..acaaba ilactanmi yoksa hamileliktenmi bilemedim..ama ilac okadr iyi geldiki benim artik bogazlarim kaniyordu o derecedeydim 2gune 1serum verdi
canim b en im gecmis olsun karninda mi kasıgında mi sanci?kacinci haftan