2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım benim şimdi gördüm, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bekliyorduk güzel haberlerini çok mutlu oldum.

aaaay canım benimmm çok sağol..inş bu defa sonunu getirmek nasip olur,sağlıkla

evt aslında kişisel tercih bu,birini ben çok severken başkası sevmeyebiliyo..doğru..tamam o zaman bu doktoruda araştıracaklarım arasına ekliyorum,teşekkürler

evet,sibel hanımı biliyorum ben..devamlı gitiiğim kuaförüm ona gidiyordu ama sonradan hoşlanmadı..çok bekletip,aniden gidebiliyomuş + tel no'sunu vermiyomuş falan..

korkma canım Allah bu kez güldürsün yüzünü İnşallah

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Monbebe canım Allah sabır versin, en kısa zamanda Allah'ım gönlünün muradını versin.

Çok üzüldüm, Allah sabır versin. Hiç kolay değil.. Hayırlısı böyleymiş demekten başka söz yok..

ben varım arkadaşım dün kendimi iyi hissetmeye başlamıştım az önce gene başladı. ölecem sanki yaaa o derece fena oluyorum...

Benimde bu gün pek iyi olduğum söylemez tansiyonum da düşük seyrediyor ama olsun bebişlerimiz iyi olsun da...

Benim alerjik rinitim var buna rağmen kesinlikle kullanmıyorum kbb doktorum öğrendiğin zaman bırak demişdi. Kortizon gibi içerikleri var oda bebek için sakıncalı. Deniz tuzunu ılık suda eritip kullanıyorum ben oda olmazsa sıcak buhar tutuyorum iyi geliyor canım...

Kizlar fazla sinirli stresli olan var mi aranizda?

Bazen geliyorlar... Hormonlar sağolsun...

cok üzüldüm,cok geçmiş olsun

cok gecmis olsun canim bende senle ayni durumdaydim bende 2gundur zofran kullaniyorm cok iyi geldi ama bende simdi asiri gaz olmaya basladi sendede ayni sikayet warmi..acaaba ilactanmi yoksa hamileliktenmi bilemedim..ama ilac okadr iyi geldiki benim artik bogazlarim kaniyordu o derecedeydim 2gune 1serum verdi

ilaçtan olabilir canım yan etkilerini okuduğumda kalın bağırsakta kalınlaşma yapabilir yazıyordu. bende de gaz var. zaten büyük tuvalete de zar zor çıkıyorum en erken 3 günde bir o nedenle gaz da oluyo haliyle. aynen ben de kanlı kanlı kusuyodum mahfolmuştum bu ilaç çok iyi geldi. biticek diye korkuyorum şimdi de piyasada zor bulunuyomuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…