2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

slm pufpuf nasılsın.
ben avrupa yakasındayım bu konuda yardımcı olamicam. 2014 ocak annelerindeydim önceden ordan hatırlıyorum seni canım şimdi nasılsın ne kadarlık bebeğin

slm pufpuf nasılsın.
ben avrupa yakasındayım bu konuda yardımcı olamicam. 2014 ocak annelerindeydim önceden ordan hatırlıyorum seni canım şimdi nasılsın ne kadarlık bebeğin

evet cnm 2014 ocak annelerindeydim, ama kısmet olmadı malesef iyiyim teşekkür ediyorum.. bayram sonrası öğrendim ben canım, geçtiğimiz c.tesiydi kontrolüm.. doktorum max 5 haftalık dedi ama net hafta sayısını bidahaki kontrolde söyleyebilirim dedi.. o yüzden şu an net bilmiyorum..
benim önceki 2 hamileliktede bebek görünmediği için baya tedirginim.. bi görsem,bi kalp atışı duysam rahatlıcam..

Günaydın kızlar nasılsınız bende hafta sonu inşallah ilk dr randevu ma gideceğim

Selam canım nerede oturuyorsun ? Belki yardımcı olabilirim

İnşallah görürsün canım Sanada dua edicem Allah İnşallah bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısını sağlıkla versin İnşallah

Selam canım nerede oturuyorsun ? Belki yardımcı olabilirim

ben ümraniye tarafında oturuyorum canım ve Hisar hast'ne gidiyorum.. aslında doktorumu çok seviyorum ve memnunum ama içimden bi ses bu kez farklı doktor dene diyor, 2 kayıptan sonra...
o yüzden anadolu yakası başta olmak üzere, önerilecek her doktor kabulum..

İnşallah görürsün canım Sanada dua edicem Allah İnşallah bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısını sağlıkla versin İnşallah

amin canım yaaa inşallah bende dua ediyorum..
sen kaçıncı haftada gördün tam?kalp atışını?

Bende o tarafta oturuyorum :) ben ilk hamileliğimde medipol de cevahir hnm vardı ona gitmiştim 1 kere sonra daha kısmet olmadı ama dr umdan memnun kalmıştım 2 tanıdığımda onda doğum yaptılar benim aklımda 2 dr var biri ablam ın dr 2 ay önce üsküdar hospitaltürk de doğum yaptı ve baya ilgili dr baran hnm bu hafta sonu 2 sinden birine gideceğim canım

Canim o zaman sana siddetle camlica erdem hastanesindeki ayse katranciyi tavsiye ediyorum....
Hem o hastane resmen dogum uzerine sayilir.... doktor sayisi fazla Allah gostermesin dogumda sorun olmasi durumda kadin dogum doktoru fazla yani...
Bazi hastanelerde bir tane kadin dogumcu var misal hospitalium...
Bir kere gittim esimde geldi artik gidemezsin dedi ....
Dogumla ilgili malzemeleri sinirlidir dedi...kuvez gibi mesela...
Ki banada cok mantikli geldi....
Asiri yogun oluyor o nedenle ay sonlari telefon ile istedigin tarihe alabiliyorsun canim...
Muayene 50 tl.

amin canım yaaa inşallah bende dua ediyorum..
sen kaçıncı haftada gördün tam?kalp atışını?

6+1 falandı canım yanlış hatırlamıyorsam ama mesela ilk duyuldu 90 atıyo denildi bi kaç gün sonra 110 dediler en son 116 idi en az 120 atmalı denildi ben lekelenmeden dolayı sık gitmek zorunda kaldım bugün tekrar bakılacak 2.den sonra gel dedi bu sabah gittiğimde kalp atımı var renkli ultrasonda bakalım dedi İnş. bi sorun yoktur artmıştır dün bi kaç damla kanamam oldu . İnşallah sende bir an önce duyarsın o pıtpıtları ne zaman gideceksin

anladım cnm,sanırım daha denemedin sende herhangibi doktoru..denediğin zaman tecrübe ve gözlemlerini paylaşırsan sevinirim

erdem hast'de özelikle kendim gidip hiç denemedim doktor ama orayıda etraftan hiç iyi diye duymuyorum.. o yüzdende gidesim gelmiyo açıkçası..

ben önümüzdeki c.tesi gidicem canım.. eğer doktorun tahmini doğruysa ve geçtiğimiz c.tesi 5 haftalıksa bu gittiğimde görmem lazım normalde.. ooofff korkuyorum
:18:

Erdem hastanesini bende hiç iyi duymadım medicana da sibel hnm var eşim in ablası orda doğum yaptı memnun kaldı ama yoğun olduğu icin randevu almak sıkıntı oluyor. Netten dr adını yazıp yorumları okuya bilirsin en azından fikir verir

Kisisel tercih tabi ama bence buralarda gidebilecegi bir numarali hastane dogum uzerine burasi...
Yengemlerin hepsi orada dogum yapti hatta buyuk yengeminki riskliydi...
Cok sukur gayet saglikli bir sekilde ikiside cikti dogumhaneden....
Dikkat edersen tek isim verdim ben canim bir iki doktor daha iyi diye duydum ama giden olmadigi ici ailemde ona onlari yazmiyorum bilmiyorum cunku...

Canım benim şimdi gördüm, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bekliyorduk güzel haberlerini çok mutlu oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…