2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün kalp atışını duymaya gideceğim.Çok tedirginim doktorun olumsuz birşey söylemesinden korkuyorum.Dualarınız benimle olsun.Sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inş:KK14:

İkili test yaptırmayı düşünmeyen var mı? Ben kararsızım.

ben yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun olsa aldırmayı asla düşünmediğimden yaptırmaya da gerek yok.hamileliğimi sitressli geçirmek istemem.sonuçta insna üzülür üzülmez diyemem.zaten çok yanıltıcı oluyor bişey yoksada var diyebliiyorlar boşuna stress.herşey Allah tan arkadaşım gerisi yalan...

ya kızlar benim eşimde cok beceriksiz ev darmadağın cmt misafir geldi ev berbat oldu ama hiç bişe yapamaıyor bir portakal sıkamıyor bende aglıyom biz ii bir anne baba değilmiyiz :KK43::KK43:

ben yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun olsa aldırmayı asla düşünmediğimden yaptırmaya da gerek yok.hamileliğimi sitressli geçirmek istemem.sonuçta insna üzülür üzülmez diyemem.zaten çok yanıltıcı oluyor bişey yoksada var diyebliiyorlar boşuna stress.herşey Allah tan arkadaşım gerisi yalan...

bende sana katılıyorum kac kişi yanıldı bu yüzden bazılarıda aldırmadı bebek sapasağlam doğdu :KK49::emir_bebek:

Gunaydin kizlar.
Dunde sordum kimse cevaplamamis.sinirli stressli olan var mi? Yalnizca ben mi boyleyim :/ prgestandan mi acaba boyleyim
Yok cnm peogestan sinir yapmaz uyku yapar
Regl olmadığın için sinir sisteminin hassas olmasi çok normal zamanla geçer ins :)

Benimde midem bulanmakla bulanmamak arasinda 2 gundur.cok rahatsiz edici :/ annemde bulanti olmamis hamileliginde.bulanti genetik olabiliyormus.ama dr belki seni bulanir belli olmaz dedi.
mide bulantisi yasayan annelere allah sabir,guc versin

ayy canım aman bulanmasın benimde bulanmıyordu şimdi varya hiç bişe yiyemiyorum canım bişeler çekiyor ama yapıp yiyemiyorum doğumun nezaamn güneş :KK49:keseni gördünmü kalp atışlarını ne zamn duyacan :KK49:

Gunaydin kizlar.
Dunde sordum kimse cevaplamamis.sinirli stressli olan var mi? Yalnizca ben mi boyleyim :/ prgestandan mi acaba boyleyim

genel bi durum canım bende de var :) ama sakin olmaya çalışıyorum çünkü bütün duygularımız o küçük embriyoyu öyle etkiliyo öyle hissediyo ki onları...sende sakin olmaya çalış canım güzel şeyler düşün hemen :KK34:

ya kızlar benim eşimde cok beceriksiz ev darmadağın cmt misafir geldi ev berbat oldu ama hiç bişe yapamaıyor bir portakal sıkamıyor bende aglıyom biz ii bir anne baba değilmiyiz :KK43::KK43:

canım erkeklerin yaratılışı bu pek becerikli değiller ama gayret gösteriyolar en azından :) iyi bi anne baba olup olmadıgnız bebek dogunca anlarsın önemli olan duygulardır.zaten kadın şevkat duyguuyla yaratılmış erkekte koruma içgüdüüyle bu ikisi bi bebeği yetiştirmek için en önemli şeyler zaten.tabiki iyi bi anne baba olcaksınız inşaallah :)

ayy canım aman bulanmasın benimde bulanmıyordu şimdi varya hiç bişe yiyemiyorum canım bişeler çekiyor ama yapıp yiyemiyorum doğumun nezaamn güneş :KK49:keseni gördünmü kalp atışlarını ne zamn duyacan :KK49:
Cumartesi gunu kalp atisini duyduk :)
Bat 14 eylul.internette 21 haziran tarih veriyor.bakalim ne zaman olacak :)
Sen duydun mu kalp atisini.pit pit :)

genel bi durum canım bende de var :) ama sakin olmaya çalışıyorum çünkü bütün duygularımız o küçük embriyoyu öyle etkiliyo öyle hissediyo ki onları...sende sakin olmaya çalış canım güzel şeyler düşün hemen :KK34:
Tmm cnm.insallah bu durum hemen gecer

Dun hafif bi elektrik carpildim bi zarari yoktur ins. Aksam hamsi yedim gece oluyodum fena oldum :KK43:

topikteki arkadaşımız monbebe dün kanaması olup bebeğini kaybetti canım arkadaşım bebeğini kaybettiğini sabah duydum öncelikle allah sabır versin seni cok seviyoruz rabbim sağlıklı bebeşler nasip etsin inşallah melekkkksin sen :KK16:

:KK43: Allah sabir versin İnsallah tez zamanda saglikli bi gebeligi olurda bu kez kavusur yavrusuna benimde bi kac damla kanamam oldu lekelenmem var dua istiyorum arkadaslar Allah'im saglikla versin İnsallah

Kızlar benim sürekli uykum oluyor
Sabah erken kalkiyorum ama gündüz bütün gün uykulu geziyorum sizde dr oluyor mu aşırı uyku?

Kızlar facebook sayfası olduğuna dair yazılar görüyoruz arada ama, girebilir miyiz sayfaya bizde?

selam haziran anneleri, günaydın :KK3:

bişey sormak istiyorum.. İstanbul Anadolu yakasında oturanlar, gittiğiniz doktorlar hastaneler nere? önerebileceğiniz ve kesinlikle tavsiye ederim diyeceğiniz (bayan tercihim) doktor var mı?

X