- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
bende tam 1 hafta önce öğrendiim :) inşallah hamişsindir.
kac kilosun merak ettim :)Bana doktor sadece salam,sosis,sucuk gibi pişmemiş şeyler yeme dedi,asitli içecekler tabiki yasak
Bi de dışarda ya da bilmediğin yerde iyi yıkanmamış salataları,yeşillikleri yeme dedi
her hamileye normal yediğinden bi kaşık fazla yesen yeterli diyoruz ama sen 3-4 kaşık yiyebilirsin dedi (birazcık zayıfımda ) :)
kac kilosun merak ettim :)
kızlar elevitte domuz katkısı cıkmış,firma da bunu doğrulamış,ben diğer hamilelğimde kullanmıştım ama bunda kullanmıcam,eşdeğer ilaç varmı acaba dr sormak lazım
benim toksoplazma negatif çıktı ama hamile kalmadan önce bu mikrobu alsaymışım daha iyi olurmuş. yani endişelenecek bişey olmazmış. doktor öyle dedi. tuvalet temizliğini eşime devrettim. ama birlikte uyuyoruz kuzumla. eskisi gibi şapur şupur öpmüyorum bi de. benim kuzu da kız. eşimin ailesi kedinin evden gitmesi konusunda ısrarcı bu arada hamileliği öğrendiklerinden beri
44 kiloyum canım :))) elevite eşdeğer decavit varmış sanırım ben de ondan yazdırıcam
İşttahh sıfırrrr desem canım inan zorla yemek yiyorumm
Peki kalp atımı duyan hanımlar doktorunuz ne zaman tekrar kontrole çağırdı?bana ya 3 ya da 5 hafta sonra dedi gel ikili test için ama ben adama öyle bi nee beş haftamı demişimki gülmekten öldü doktor 3 hafta sonra gideriz sanırım inşallah bi aksilik çıkmazsa,bi de bu gebelik testlerini nerde yaptırdınız benim doktor 16 tane test yazmış kendi hastanesinde 850tl tutuyo başka hastanelerde 600,400 arası oynuyo sanki doğum yapıyorum :)
Yiyemiyorum...Ve çok üzülüyorumm iştahım çok fena kapalı sabahtan beri 1 tostl 3 dilim domatesle duruyorum canınız çekmesin onunda yarısını çıkardım zatenbaya zayıfmışsın istediğin kadar yiyebilirsin :) bende 49 kiloyum önüme ne gelirse yiyorum valla yıllardır kilo almak için uğraşıyorum,hamileliğin en güzel yanı da bu :)
Ben 6. Haftada duydum canim bi daha 3 hafta sonra cagardi 9+1 de gidicem 30 ekimde ama testler 12. Haftada diye biliyorum ikili test bi 3 hafta sonra yapilir heralde bu gittigimden :)sen testleri ozel hastaneye sordun sanirim devlet hastanesinde bedavaya yaptirdim ben istersen orda yaptir bayaa tutmus cunku sonuclari yine kendi druna goturursun ben oyle yaptim
baya zayıfmışsın istediğin kadar yiyebilirsin :) bende 49 kiloyum önüme ne gelirse yiyorum valla yıllardır kilo almak için uğraşıyorum,hamileliğin en güzel yanı da bu :)
Yiyemiyorum...Ve çok üzülüyorumm iştahım çok fena kapalı sabahtan beri 1 tostl 3 dilim domatesle duruyorum canınız çekmesin onunda yarısını çıkardım zaten
Benimde dün tam 7 haftalıktı sata göre 1 hafta geri gözüküyo ama ben zaten reglim 10 gün geçince 600 çıkmıştı değerim geç döllenme olduğu belliydi doktorda kalp atımı falan güzel bu saatten sonra geç döllenme falan önemli değil dedi satımı 10 gün ileri attı biraz korkuyorum minnak gelişmezse diye o yüzden 3 hafta sonra giderim heralde bende devletten randevu aldım peki o doktor muayene ediyomu yoksa tahlilleri direk yazıyomu bi aksilik çıkar,,bakar kötü bişey der diye korkuyorum:18:
Bende 43 lerdeyim kizlar... boy 1.65...
Doktor normal kilodasin dedi
bizim doktorda tanıdık inşallah muayene etmez diyorum :) edersede kabul etmiycem sanırım ,inşallah hep böyle giderHic minnak kalmaz sen icini rahat tut o kadar cok varki 1 hafta geriden gelip de sonraki haftalarda tamamlayan hem tamamlamasa bile 1 hafta gec dogar tek problem bu olsun canim sakin endiselenme dr da hersey guzel demis zaten cok sukur bu gunlerimize insallah 9 ayimizda saglikli guzel kontrollerle gecsin :)) benim drumun arkadasiymis devlet hastanesindeki dr bi not yazdi ona ben verdim muayne falan etmedi hic ama muayne olup test yaptiran arkadasimda var devlet hastaneleri cok ilgilenmiyo zaten soyle bi ustten bakiyo kotu hicbisey soylemez soylerse de sen hic kaale almiycaksin artik kendi drun hersey yolunda dedi yeter bence :))
Çok sağol canım inan içimi rahatlattın inşallah benim fasülyede güzel güzel büyürmerhaba ben de 2013 haziran annesiyim galiba geriden gitme konusu konuşulmuş benim oğlum 10 gün civarında geriden gidiyordu ben çok taktım kafama hep araştırdım ve öğrendimki çok çok normal hiç takmayın kafanıza bunlar olabliyor benim oğlum şimdi gayet normal
sakın takma kafana bak ben senin için canlı bir örneğim. bizim maşallahımız var yanibizim doktorda tanıdık inşallah muayene etmez diyorum :) edersede kabul etmiycem sanırım ,inşallah hep böyle gider
Çok sağol canım inan içimi rahatlattın inşallah benim fasülyede güzel güzel büyür
Helvayı yedim bakalım kızlar, inşallah faydasını görürüm...
Drun soyledigi bu canim salca kuflenince icinde mikroorganizma uretiyomus ve hamilelikte zararliymis kuflu peynirler de zararli mesela
Kizlar bulantilariniz ne zaman basladi?
Bende 43 lerdeyim kizlar... boy 1.65...
Doktor normal kilodasin dedi