- 21 Ekim 2013
- 244
- 0
- 34
Canim benim kusuruma bakma rusiyada yasadigim icin sana yarim turkcemle yardim edicem.on ceki ay nezaman kanaman oldu? Ve bu ay ne zaman oldu.
Herkes bulantı krizi, sınav stresi, boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyor ama kimse senin gibi bağırıp çağırmıyor.
canım sana nie verdi antibiyotik ?? bende hatta bugun gittim doktaro üşüttüm halsizlik var grip nezle gibiyim vs dedim bana minoset verdi, eğer işe yaramassa veririm antibiyotik dedi banada.kızlar doktor antibiyotik olarak alfoxil 1 g verdi. bunu daha önce kullanan var mı. bebeğe bir zararı olur mu
Herkes bulantı krizi, sınav stresi, boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyor ama kimse senin gibi bağırıp çağırmıyor.
canım sana nie verdi antibiyotik ?? bende hatta bugun gittim doktaro üşüttüm halsizlik var grip nezle gibiyim vs dedim bana minoset verdi, eğer işe yaramassa veririm antibiyotik dedi banada.
ben sık sık hasta olurum normaldede , şimdi böle hamile olunca nasıl olucak bilmiyorum !!
saolun ARKADASLAR ....
İşttahh sıfırrrr desem canım inan zorla yemek yiyorumm
Peki kalp atımı duyan hanımlar doktorunuz ne zaman tekrar kontrole çağırdı?bana ya 3 ya da 5 hafta sonra dedi gel ikili test için ama ben adama öyle bi nee beş haftamı demişimki gülmekten öldü doktor 3 hafta sonra gideriz sanırım inşallah bi aksilik çıkmazsa,bi de bu gebelik testlerini nerde yaptırdınız benim doktor 16 tane test yazmış kendi hastanesinde 850tl tutuyo başka hastanelerde 600,400 arası oynuyo sanki doğum yapıyorum :)
ya pekı eger hamıleysem adet gunumden önce böyle gelmesı normalmı sence ? :44:
ya kafam cok karıstı. arastırmaya gectım hemen . sımdı dıyokı 28 günlük bir menstrual döngüyü ele alırsak yumurtlama 14. günde gerçekleşir. İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. ben nasıl hesaplıcam ya beynım durdu kaç gun sonra boyle oldgnu
Simdi canim benim gecen ayla bu ay arasindaki gunu hesapliyoruz.sende 28gun etdi.28 kanama arasi ceken hanimlarin ovulyassonu siz ne diyorsaniz oste o 14cu gune denk geliyor.sende bu gun basladigdan ayin26si.ekimin26sindan14 gun sayiyorsunben saydim:26.27.28.29.30.31.1.2.3.4.5.6.7.8. Sende 8yada9olacak.canim benim anlata bildimi acaba.afadersin.bu kadar.cocugun varmi?
Bu yaziya gore hesaplarsak canim 28 gunde bir adet oluyorsan yani her ay 2 gun geri atiyorsa adet zamanin ve son adetin 30 eylulse 14.gun yumurtladin varsayarsak ayin 24'u -25 'i gibi yerlesme kanamasi olabilir.kendini bu kadar sartlandirma canim rahat ol İnsallah Allah hayirli saglikli bi sekilde gonlune gore verir
Tabi ki canim o yerlesme kanamasi olarak bircok kiside goruluyor...
Fakat eger degil isen yumurtaliklarina bir baktir derim ben ne olur ne olmaz diye
Hadi bakalim hayirlisi
anladım sanırım :) yok hıc çocugum yok malesef
Ay canim benim uzulme lutfen.olur insallah.sen simdi8.9gunleri onemli senin icin.uzulme.doktora gitdinmi?
Iyide canim dusuk hemen olmaz ki... zaten yeni yeni yerlesiyordur bebek eger yerlesiyorsa...
Yerlesmeden hemen nasil duusuk belirtilerini yasayacak..
Yerlesme belirtisi olarak kahverenkli lekelenmeleri yasayann oldukca fazla...
Ins. Yerlesmeden kaynaklidir degilsede yumurtaliklarina baktirmasi gerek arkadasimizin...
ve her zamankı gıbı kımseden cevap yok saolun bayanlarr:
Helva midemi daha çok bulandırdı canım.
Kusmamak içim eşim biraz taze nane kaynattı...
Bulantımı ancak bu şekilde yatıştırabildik...
Ama herkeste aynı etki bırakmaya bilir, dene istersen.
Canım ben dün bulantılar yüzünden acile gittim.
Acilde bana serum takıldı (Metapid),
Serum takılırken kan da alındı ve kanda enfeksiyon tespit edildi.
Bunun üzerine doktor idrar tahlili de istedi.
Sonuçları görünce boğaz enfeksiyonu geçiriyorsun dedi
ve bana da minoset ve 1g Alfoxil antibiyotik verdi
Çok feci şekilde yatıyorum,kırgınlık inanılmaz boyutta.
Serumdan sonra bulantım biraz olsun yatıştı ama
bu seferde boğaz enfeksiyonu beni mahfetti...
benim bugündü randevum ilk kalp atışlarını duyduk 1 ay sonra dedi, 8 aya kadar ayda bir geliceksin dedi. ( arada şeker yüklemesi vs falan o testler hariç galiba, onlarında ne zaman oldğunu yazdı ama ) bendende nerdeyse 20 ye yakın tahlil istedi buğun , yaptırdık ama sistemde sorun vardı fiyat ları göremedik bende beklemek istemedim , bakalım bana ne kadar fiyat çıkıcak, bin tl den aşağı çıkmıycaktır kesin zaten pahalı hastane.
bu elevit mi adı nedir tam ne işe yarıyor bilmediğim için soruyorum, yarın obur gün banada derseki kullan bende bilinçli olıyım