2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim benim kusuruma bakma rusiyada yasadigim icin sana yarim turkcemle yardim edicem.on ceki ay nezaman kanaman oldu? Ve bu ay ne zaman oldu.

olurmu ne kusuru bu sekılde yardım etmek ıstemen cok mutlu ettı benı cok saol :) oncekı ay 30 da oldum . bu ayda yarım saat önce kahverengı lekeler geldı canım

Herkes bulantı krizi, sınav stresi, boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyor ama kimse senin gibi bağırıp çağırmıyor.

Herkes bulantı krizi, sınav stresi, boğaz enfeksiyonu ile uğraşıyor ama kimse senin gibi bağırıp çağırmıyor.

ben bağırıp çağırmıyorum ınsan gıbı yardıma ıhtıyacım var yardım ıstıyorum . yorum yapman gerekmez. yardım etmek ısteyenler edıyolar saolsunlar..

kızlar doktor antibiyotik olarak alfoxil 1 g verdi. bunu daha önce kullanan var mı. bebeğe bir zararı olur mu
canım sana nie verdi antibiyotik ?? bende hatta bugun gittim doktaro üşüttüm halsizlik var grip nezle gibiyim vs dedim bana minoset verdi, eğer işe yaramassa veririm antibiyotik dedi banada.
ben sık sık hasta olurum normaldede , şimdi böle hamile olunca nasıl olucak bilmiyorum !!

Canım ben dün bulantılar yüzünden acile gittim.
Acilde bana serum takıldı (Metapid),
Serum takılırken kan da alındı ve kanda enfeksiyon tespit edildi.
Bunun üzerine doktor idrar tahlili de istedi.
Sonuçları görünce boğaz enfeksiyonu geçiriyorsun dedi
ve bana da minoset ve 1g Alfoxil antibiyotik verdi
Çok feci şekilde yatıyorum,kırgınlık inanılmaz boyutta.
Serumdan sonra bulantım biraz olsun yatıştı ama
bu seferde boğaz enfeksiyonu beni mahfetti...

saolun ARKADASLAR ....

Simdi canim benim gecen ayla bu ay arasindaki gunu hesapliyoruz.sende 28gun etdi.28 kanama arasi ceken hanimlarin ovulyassonu siz ne diyorsaniz oste o 14cu gune denk geliyor.sende bu gun basladigdan ayin26si.ekimin26sindan14 gun sayiyorsunben saydim:26.27.28.29.30.31.1.2.3.4.5.6.7.8. Sende 8yada9olacak.canim benim anlata bildimi acaba.afadersin.bu kadar.cocugun varmi?

benim bugündü randevum ilk kalp atışlarını duyduk 1 ay sonra dedi, 8 aya kadar ayda bir geliceksin dedi. ( arada şeker yüklemesi vs falan o testler hariç galiba, onlarında ne zaman oldğunu yazdı ama ) bendende nerdeyse 20 ye yakın tahlil istedi buğun , yaptırdık ama sistemde sorun vardı fiyat ları göremedik bende beklemek istemedim , bakalım bana ne kadar fiyat çıkıcak, bin tl den aşağı çıkmıycaktır kesin zaten pahalı hastane.
bu elevit mi adı nedir tam ne işe yarıyor bilmediğim için soruyorum, yarın obur gün banada derseki kullan bende bilinçli olıyım

Bu yaziya gore hesaplarsak canim 28 gunde bir adet oluyorsan yani her ay 2 gun geri atiyorsa adet zamanin ve son adetin 30 eylulse 14.gun yumurtladin varsayarsak ayin 24'u -25 'i gibi yerlesme kanamasi olabilir.kendini bu kadar sartlandirma canim rahat ol İnsallah Allah hayirli saglikli bi sekilde gonlune gore verir

anladım sanırım :) yok hıc çocugum yok malesef

:) haklısın sanırım amın canım saoll . kendımı umıtlendırmemeye calısıyorum ama olmuyor umarım bu sefer olur tek ıstegım :)

Tabi ki canim o yerlesme kanamasi olarak bircok kiside goruluyor...
Fakat eger degil isen yumurtaliklarina bir baktir derim ben ne olur ne olmaz diye
Hadi bakalim hayirlisi

haklısın eger deılsem baktırmam gerek hem su yumurtlama gunume flan da baktırırım :9 hayırlısı bakalım saol canımm

cnm ben daha önce yaşadığım olaya göre öyle yazdım,ilk hamileliğimde 10 gün boyunca leke gördüm 10.sonunda dr gittim meğersem hamileymişim ve aynı zamanda düşük tehlikesi varmış ve daha sonra zaten düştü,bir önceki msjımda yazmışım zaten bende böyle oldu sizin durumu bilemem diye,sonucta kendine dikkat etmesi gerekir..

Helva midemi daha çok bulandırdı canım.
Kusmamak içim eşim biraz taze nane kaynattı...
Bulantımı ancak bu şekilde yatıştırabildik...
Ama herkeste aynı etki bırakmaya bilir, dene istersen.

Hadi beaa :S
Biz şimdi kim ne dese yaparız yazık bize he:))
Ay bu arada canimm nane icmemeye çalış düşük tehlikesi yaratabilir bulantı için falan normalde nane limon içerim ama dr dikkat et dedi ondanda olduk annican yanndikk

Bi kere dr bi ilaç verdi mi gelip burda bize sormayın be anacim biz ne anlarız herkes hormon patlaması herseyden tirsio bu adamlar işin uzmanı iç diosa içecez mecbuuurr :) enfeksiyon kadar tehlikeli bi ilaç yoktur eminimm hemen iç şifa olsun belki bulantılar da rahatlar canım inşallah dinimiz amin

Bu elevit vitamin tiksinc bi kokusu var böö o yetmezmiş gibi bide domuz katkısı muhabbeti çıktı hayatta icmem kizimda da icmemistim zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…