- 18 Nisan 2012
- 542
- 71
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar benım adetıme 4 gun var ama benden kahverengı bıseyler akıyo gunlerdır gebelık belırtılerıyle öldüm durdum . ya kasıgım daha cok agrıyo acaba üstüne mı gordum ..
Neeeeyyy :) bana zayif diyolar bi deee ben de 1.68 52 kiloyum.herkes kilo almami merakla bekliyo
ben daha önce düşük yapmıştım o zaman kahverengi akıntım vardı ama senınde öylemidir bilmem ,günün gecerse test yap ,inş hamilesindir
mrb kızlar benım adetıme 4 gun var ama benden kahverengı bıseyler akıyo gunlerdır gebelık belırtılerıyle öldüm durdum . ya kasıgım daha cok agrıyo acaba üstüne mı gordum ..
ya senın adına cok uzuldum umarım benımde oyle değildir cok korktum sımdı yaa
Canim eger kirmizilar pesinden gelmemisse...
Yerlesme kanamasi olabilir o kahverenkli lekelenmeler ....
Ins. Da devami gelmez
bu dört gün nasıl geçicek bilmıyorum 1 haftadır boyleyım ben ama ınan zor dayanıyorum . senın gıbı benımde dehset agrılarım var oturamıyorum yatamıyorum . bugunde hafta sonu kan testı yaptrmayı dusunuyodm . ama pazartesı ıdrar testı yapcm bakalım sonrda kan testı. hayırlısı canım bakalımm . :):)
dikkat et kendine ağır işler yapma ,takıp et kahverengi lekeleri
yinede sabret canım adetin geçsin bakalım bi kaç gün.tabi söylemesi kolayda
dikkat et kendine ağır işler yapma ,takıp et kahverengi lekeleri
Canim eger kirmizilar pesinden gelmemisse...
Yerlesme kanamasi olabilir o kahverenkli lekelenmeler ....
Ins. Da devami gelmez
Iyide canim dusuk hemen olmaz ki... zaten yeni yeni yerlesiyordur bebek eger yerlesiyorsa...
Yerlesmeden hemen nasil duusuk belirtilerini yasayacak..
Yerlesme belirtisi olarak kahverenkli lekelenmeleri yasayann oldukca fazla...
Ins. Yerlesmeden kaynaklidir degilsede yumurtaliklarina baktirmasi gerek arkadasimizin...
Ayyy inşallah canım yaa bende yicem de du bakam ne zaman bilgi ver oki mi
kımse cevap vermıcekmı yazdıgım seye yardım ıstedım alt tarafı ya cok zor durumdayım olmasan bu kadar zorlamam kımseyı