2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benimde bogazımda enfeksiyon oluştu ilaçsız atlamak istedim ama daha çok ilerledi ve bana inanlımaz acılar çektirdi.şimdi antibiyotik kullanıyorum ok şükür iyileştim epeyce.sana tavsiyem ilacı kullan daha kötü sonuçlar oluşmadan.ben doktoruma gösterdim ona göre kullandım bi sakıncası olmadıgını söyledi.sonuçta enfeksiyon bebek için çok daha zararlı bir an önce onu vücudundan atmaya bak...
Ben de başladım zaten canım, çünkü boğazım kötü olmaya başladığı gibi kırgınlıkta hayli ilerledi....
Sağol yardımcı olduğun için canım, sana da çok geçmiş olsun...

Kızlar gebelikte balık çok önemli haftada 2 defa tüketilmesi gerek bende balığı çok severim ama geçen gün çok tiksindim yaa şimdi tv.de görsem midem bulanıyor. Galiba yiyemeyecegim.onun yerine ne yesem bileniniz var mı??

canım balık yerine ceviz ye günde en az 3 tane müthiş omega 3 kaynağıymış o da balık gibi...

:) bizimde kocaman bi iran kedimiz var. doktora söylediniz mi ne dedi?

Benimde bi goldenim var canim dra soyledim benimde var agaz agaza yatiyoruz hicbiseycik olmaz dedi bende olmucagina emindim de iste formaliteden sordum toksoplazma cig etten tam pismemis yumurtadan hayvan pisliginden gecer dedi tuvaletini yapinca cok temizlememeye calis bence baska bisey yapmana gerek yok yurt disinda bebekler ve hamileler daha cok kedi kopekle beraber hicbiseyleri de yok masallah bizimkilerde anne karninda hayvan sever okucaklar daha :)

Kizlar bu arada salca konusunu drlariniz soyledi mi bilmiyorum ama benimki salcayi asla tenekede alma cam kavanozda durucak dedi ve ustu azicik bile kuf olsa hemen atilicak kuflu yeri alinip kullanilmiycak dedi cig eti de ciplak elle ellememek lazimmis eldivenle daha cok

Kizlar bu arada salca konusunu drlariniz soyledi mi bilmiyorum ama benimki salcayi asla tenekede alma cam kavanozda durucak dedi ve ustu azicik bile kuf olsa hemen atilicak kuflu yeri alinip kullanilmiycak dedi cig eti de ciplak elle ellememek lazimmis eldivenle daha cok

..... yok artık ..... :KK45:

Seninle takvimimiz aynı daha erken kese icin acele etme bende bu yuzden gitmedim doktora gorunmeyince morelin bozuluyor
hcg sonucum belli oldu moralim de düzeldi canım 975 çıktı kese de 4 kasımda görülür dedi doktorum ama keseyi ultrasonda görmek en güzeli tabi inşallah senin de herşey yolunda gider canım burda dertleşmek paylaşmak çok güzel gerçekten insan paylaşınca rahatlıyor:13:

Salçayı ilk defa duyuyorum ayrıca kuflenmis hiç bisey yememek gerekiyor,çığ et bayramda elimden düşmedi ama bilmiyordum hamı,e oldugmu ben ete elledikten sonra elleri yikamakyeterli diye biliyorum hamileligmi öğrendiğimden beri buna cok dikkat ediyorum ayrıca sucuk salam gibi pişmemiş et yemekte sakıncalı ya bu arada ben bayramda cigerede el sürdüm ciğere dokunup elini bı yerine sürersen bebekte leke olurmuş

:) bizimde kocaman bi iran kedimiz var. doktora söylediniz mi ne dedi?

Doktora keseyi gördüğümüz gün söyledik,evde köpeğimiz var diye hiçbişey olmaz dedi yanlızca toxoplazma çıkarsa bisüre uzaklaşmasını isteyebilirim dedi ama dışkısına her ihtimale karşı dokunma

Benimde benimdee :) ilk goz agrim canim kizim o benim :)
Bizimki de kız :)

hcg sonucum belli oldu moralim de düzeldi canım 975 çıktı kese de 4 kasımda görülür dedi doktorum ama keseyi ultrasonda görmek en güzeli tabi inşallah senin de herşey yolunda gider canım burda dertleşmek paylaşmak çok güzel gerçekten insan paylaşınca rahatlıyor:13:
Ayyy cok sevindim darısı basima olsun 4 kasıma daha var ben okadar bekleyemiyecem belki daha erken görülür gorulmesede artık kan vermem lazım

Ayyy cok sevindim darısı basima olsun 4 kasıma daha var ben okadar bekleyemiyecem belki daha erken görülür gorulmesede artık kan vermem lazım
sana birşey sorabilirmiyim evlilik yılı imzası nası yapılıyor altta görünüyor ya 4 yıl ..... diye?:KK9:

Salçayı ilk defa duyuyorum ayrıca kuflenmis hiç bisey yememek gerekiyor,çığ et bayramda elimden düşmedi ama bilmiyordum hamı,e oldugmu ben ete elledikten sonra elleri yikamakyeterli diye biliyorum hamileligmi öğrendiğimden beri buna cok dikkat ediyorum ayrıca sucuk salam gibi pişmemiş et yemekte sakıncalı ya bu arada ben bayramda cigerede el sürdüm ciğere dokunup elini bı yerine sürersen bebekte leke olurmuş

Sarkuteri urunlerini olabildigince az tuketmek en iyisi zaten :)bende ogrendigimden beri drun soylediklerine dikkat etmeye calisiyorum bebeklerimiz allaha emanet tabii yicek ekmekleri varsa gelicekler ama biz elimizden geldigince ozen gosterelim de saglikli olsunlar diyoruz iste :)ciger bebek cok kucuk oldugu icin leke birakmaz bence bundan sonrasi daha onemli dr kiyafetler bile cok onemli bebek dogunca bazi alerjileri oluyo bunlar anne karninda da olusabilir dedi dar seyler ve koyu renkler giyme dedi mesela kumaslar da ic camasirinda kesinlikle pamuklu

Bana doktor sadece salam,sosis,sucuk gibi pişmemiş şeyler yeme dedi,asitli içecekler tabiki yasak
Bi de dışarda ya da bilmediğin yerde iyi yıkanmamış salataları,yeşillikleri yeme dedi
her hamileye normal yediğinden bi kaşık fazla yesen yeterli diyoruz ama sen 3-4 kaşık yiyebilirsin dedi (birazcık zayıfımda ) :)

Bana doktor sadece salam,sosis,sucuk gibi pişmemiş şeyler yeme dedi,asitli içecekler tabiki yasak
Bi de dışarda ya da bilmediğin yerde iyi yıkanmamış salataları,yeşillikleri yeme dedi
her hamileye normal yediğinden bi kaşık fazla yesen yeterli diyoruz ama sen 3-4 kaşık yiyebilirsin dedi (birazcık zayıfımda ) :)

Ne guzel zayif hamile kalmak bol bol ye o zaman sen :) disarda bencede salata yesillik hic yemeyelim ne olursa olsun cok iyi temizlenmis olmaliymis cunku bilmedigimiz yerlerde cok iyi temizleniyomudur ki :KK43:(

Doktora keseyi gördüğümüz gün söyledik,evde köpeğimiz var diye hiçbişey olmaz dedi yanlızca toxoplazma çıkarsa bisüre uzaklaşmasını isteyebilirim dedi ama dışkısına her ihtimale karşı dokunma

Bizimki de kız :)

benim toksoplazma negatif çıktı ama hamile kalmadan önce bu mikrobu alsaymışım daha iyi olurmuş. yani endişelenecek bişey olmazmış. doktor öyle dedi. tuvalet temizliğini eşime devrettim. ama birlikte uyuyoruz kuzumla. eskisi gibi şapur şupur öpmüyorum bi de. benim kuzu da kız. eşimin ailesi kedinin evden gitmesi konusunda ısrarcı bu arada hamileliği öğrendiklerinden beri :KK43:

Ne guzel zayif hamile kalmak bol bol ye o zaman sen :) disarda bencede salata yesillik hic yemeyelim ne olursa olsun cok iyi temizlenmis olmaliymis cunku bilmedigimiz yerlerde cok iyi temizleniyomudur ki :KK43:(

İşttahh sıfırrrr desem canım inan zorla yemek yiyorumm

Peki kalp atımı duyan hanımlar doktorunuz ne zaman tekrar kontrole çağırdı?bana ya 3 ya da 5 hafta sonra dedi gel ikili test için ama ben adama öyle bi nee beş haftamı demişimki gülmekten öldü doktor 3 hafta sonra gideriz sanırım inşallah bi aksilik çıkmazsa,bi de bu gebelik testlerini nerde yaptırdınız benim doktor 16 tane test yazmış kendi hastanesinde 850tl tutuyo başka hastanelerde 600,400 arası oynuyo sanki doğum yapıyorum :)

benim toksoplazma negatif çıktı ama hamile kalmadan önce bu mikrobu alsaymışım daha iyi olurmuş. yani endişelenecek bişey olmazmış. doktor öyle dedi. tuvalet temizliğini eşime devrettim. ama birlikte uyuyoruz kuzumla. eskisi gibi şapur şupur öpmüyorum bi de. benim kuzu da kız. eşimin ailesi kedinin evden gitmesi konusunda ısrarcı bu arada hamileliği öğrendiklerinden beri :KK43:

Bişeycik olmaz Allah'ın izniyle yurt dışında evde kaç kedi köpekle büyüyo bebekler..Bizimkilerde öyleler

İşttahh sıfırrrr desem canım inan zorla yemek yiyorumm

Peki kalp atımı duyan hanımlar doktorunuz ne zaman tekrar kontrole çağırdı?bana ya 3 ya da 5 hafta sonra dedi gel ikili test için ama ben adama öyle bi nee beş haftamı demişimki gülmekten öldü doktor 3 hafta sonra gideriz sanırım inşallah bi aksilik çıkmazsa,bi de bu gebelik testlerini nerde yaptırdınız benim doktor 16 tane test yazmış kendi hastanesinde 850tl tutuyo başka hastanelerde 600,400 arası oynuyo sanki doğum yapıyorum :)

bende geçen perşembe duydum bana 4 hafta sonrası için gün verdi. testten felan bahsetmedi

X