2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aman dikkat et canim başka şeylerle kandirmaya çalış ve kucak sorununu ortadan kaldir çünkü 1-2 ay sonra karnın cikmaya başladığında daha çok zorlanirsin Allah yardımcımız olsun

kandıramıyorum maalsef gün boyu yalnızız,ya kucağımda ya memede,aksam babası gelince satıyorum artık babaya

Kizlar bulantilariniz ne zaman basladi?
Ben önümüzdeki hafta bekliyorum yani 6. Hafta şimdiden yemenin tadını cikartiyorum buladılar başlayınca su bile icemiyecegmi cok iyi biliyorum

Benim oglumda 9 aylık 9.5 kilo mecbur kucagma alıyorum ama her defasında besmele çekiyorum Rabbim korusun

Benimde gönlümden gecen kız hele esım cok istiyor Allah gönlümüze göre saglikli versin

Bı arkadas ıhlamur U sormuş hiç bisey olmaz ben cok ictim hamileyken bı sakıncası yok ama diger bitki çaylarını bilmiyorum

Bı arkadas ıhlamur U sormuş hiç bisey olmaz ben cok ictim hamileyken bı sakıncası yok ama diger bitki çaylarını bilmiyorum

O kadar çok şey okumuştum ki bunla ilgili...zararlı yazan sitelerde var,zararsız diyenlerde...insan şaşırıyor gerçekten...

bu arada merhaba arkadaşlar
Allah herkese sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün hamilelik,doğum,evlat nasip etsin inş
ben 2 defa düşük yaşamış biri olarak artık hep böyle dua ediyorum...

ben çok sık wc gitmeye başladım zaten hamile olduğumu böyle anladım.benimde midem bulanıyor birşeyler atıştırıyorum bastırıyor.ama arabaya bindiğimde daha fazla oluyor.benim ultroson kağıdında kese göründüğünde 0.34cm yazıyordu

benimde tahminen 2 si gibi ama anlamıyorum ağrım var özellikle solda.neyse hayırlısı bakalım :)

bu dört gün nasıl geçicek bilmıyorum 1 haftadır boyleyım ben ama ınan zor dayanıyorum . senın gıbı benımde dehset agrılarım var oturamıyorum yatamıyorum . bugunde hafta sonu kan testı yaptrmayı dusunuyodm . ama pazartesı ıdrar testı yapcm bakalım sonrda kan testı. hayırlısı canım bakalımm . :):)

bulantım öyle kusacak derecede olmuyor bazen zorluyor ama Alaha şükür beni perişan etmiyor. :) inşallah kolay hamilelik geçiririz hepimiz.

Kızlar gebelikte balık çok önemli haftada 2 defa tüketilmesi gerek bende balığı çok severim ama geçen gün çok tiksindim yaa şimdi tv.de görsem midem bulanıyor. Galiba yiyemeyecegim.onun yerine ne yesem bileniniz var mı??

Ayyyy canım cektiiiiiii (
Aksam kesin yapicammmm helva bol fıstıklı off :)

kandıramıyorum maalsef gün boyu yalnızız,ya kucağımda ya memede,aksam babası gelince satıyorum artık babaya

Ah yaa :/ işin zor gerçekten. ..

Mrb arkadaslar bgn 6+2 yiz doktora gittik kesemiz 21 mm bebiste 4 mm ustten bakinca kalp atislari gozukmedi vajinal bakti kalp atislarinida gorduk cok sukur darisi tum isteyenlerin basina

benimde bogazımda enfeksiyon oluştu ilaçsız atlamak istedim ama daha çok ilerledi ve bana inanlımaz acılar çektirdi.şimdi antibiyotik kullanıyorum ok şükür iyileştim epeyce.sana tavsiyem ilacı kullan daha kötü sonuçlar oluşmadan.ben doktoruma gösterdim ona göre kullandım bi sakıncası olmadıgını söyledi.sonuçta enfeksiyon bebek için çok daha zararlı bir an önce onu vücudundan atmaya bak...

içinde omega 3 bulunan diğer şeyleri tüket canım.bilinmez ama fındık ve ceviz çok büyük omega 3 kaynağıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…