Aman dikkat et canim başka şeylerle kandirmaya çalış ve kucak sorununu ortadan kaldir çünkü 1-2 ay sonra karnın cikmaya başladığında daha çok zorlanirsin Allah yardımcımız olsun
Ben önümüzdeki hafta bekliyorum yani 6. Hafta şimdiden yemenin tadını cikartiyorum buladılar başlayınca su bile icemiyecegmi cok iyi biliyorumKizlar bulantilariniz ne zaman basladi?
Benim oglumda 9 aylık 9.5 kilo mecbur kucagma alıyorum ama her defasında besmele çekiyorum Rabbim korusunbenimde oğlum var 2 yasına girecek,son zamanlarda kucağımdan inmiyo,sürekli kucak istiyo,ne yapacağımı bilmiyorum,kucağımda gezdiriyorum ,yemek yaparken bile kucakta yapıyoz,korkuyorum birşey olursa uzun süre kucağımda durduğunda belim ağırıyo
Benimde gönlümden gecen kız hele esım cok istiyor Allah gönlümüze göre saglikli versinÖylemi hehe ne güzel :)
İnşallah canim yaa doğumu da ayni gün yapmak nasip olur ins :)
Evet oğlum abi oluyor inşallah :)
Rabbim hayirli sağlıklı bir kiz nasip eder insallah ♥ Allah razi olsun güzel dileğin icin :)
Evet 2.bebisim insallah :)
Ne güzel senin bebisin büyümüş bile heheh :)
Darisi bize ♥
Seninle de aynı gün demek ne güzel :)
Ayy ağzın bal yesin ♥♥♥
İnşallah saglikli bir kızımız olur eşim de bende cok istiyoruz ♥♥ :)
Bı arkadas ıhlamur U sormuş hiç bisey olmaz ben cok ictim hamileyken bı sakıncası yok ama diger bitki çaylarını bilmiyorum
Makineden makineye fark ediyor sanırım benim kesem geçen hafta 7mm di ama bebek görünmedi, bu arada benim daha çok fazla belirtim yok sadece sabahları biraz midem bulanıyor, gün içinde de ara ara bulanıp geçiyor ama şükür beni rahatsız etmiyor, ama çok fazla uykum var sersem gibiyim işten eve gidip yemek yiyip hemen yatıyorum
4 günüm var canım . banada erken gelıyo adet gunum gectıgı gıbı yapcm baklım
benimde tahminen 2 si gibi ama anlamıyorum ağrım var özellikle solda.neyse hayırlısı bakalım :)
maşallah canım ya bende senin adına çok sevindim :) bende 8. haftamdayım sat a göre ama geç döllenme muhtemelen doktorumla henüz kaç haftalık diye konuşmadık bi dahaki gitmeme inşaallah :) burası hamile arkadaşlarla doldu taştı epey kalabalıklaştık ne güzellbulantın falan var mı
Hayirlisi olsun canim ins
Ayrica bende adet gununden 5 gun once hamile oldugunu ogrenenlerdenim
Idrar testiyle ogrenmistim...
Uyku zamanimiz geldi ...
Butun annelere ve anne adaylarina iyi geceler kizlar
birde ben birsey biliyorm kizlar daha oncede yazmistim ama gormemis olabilirsiniz belki batil gelebilir ama denenmis gercektende olmus birsey..ben ailemden uzakta oldugum icin yapabilcek kimse yok...siizin evinizde ve yaninizda olmayan birisi size un helvasini sicak sicak yapip yedirirse bulanti bitiyor ama sizin yaptigindan hAberiniZ olmayacak kokusunu duymicaksiniz getirip sicak sicak yedircek yapabilcek komsunuz akrabanz varsa deneyin derim faydasini gorursnz ama unutmayin sicak sicak olcak :))
kandıramıyorum maalsef gün boyu yalnızız,ya kucağımda ya memede,aksam babası gelince satıyorum artık babaya
bende tam 1 hafta önce öğrendiim :) inşallah hamişsindir.
kedi besleyen var mı aranızda?
Kızlar ablam bulantı için serum taktırmamı tavsiye etti.
Dün gece acile gittik, bulantılarımdan bahsedince metapid serum verdi.
Serum takılırken kan da aldılar, tahlil için. Tahliller 10 dk da çıktı.
Kan da enfeksiyon çıktı, bunun üzerine bir de idrar tahlili istedi doktor.
Sonra tahlil sonuçlarına bakarak, boğaz enfeksiyonu geçirdiği söyledi ve
Antibiyotik ve minoset vermiş. Başım çok ağrıdığı için eşim minoseti verdi
ama antibiyotiki vermedi. Biraz dinlen öyle geçirmeye çalış dedi...
Serum da aman aman değildi. Metapidin hapını da atınca aynı sonucu alıyorum.
Metapid sayesinde sadece kusmuyorum, yoksa bulantıma pek bir faydası yok,
sadece hafifletiyor...Ama o kadar zormuş ki anne olmak...
Bütün hayatını alt üst ediyor, çok zorlanıyorum...Keşke benim bulantılarım da
hemen geçse...
Kızlar gebelikte balık çok önemli haftada 2 defa tüketilmesi gerek bende balığı çok severim ama geçen gün çok tiksindim yaa şimdi tv.de görsem midem bulanıyor. Galiba yiyemeyecegim.onun yerine ne yesem bileniniz var mı??
kedi değil de evde dana kadar bi golden var :)