2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar doktor antibiyotik olarak alfoxil 1 g verdi. bunu daha önce kullanan var mı. bebeğe bir zararı olur mu

mrb kızlar benım adetıme 4 gun var ama benden kahverengı bıseyler akıyo gunlerdır gebelık belırtılerıyle öldüm durdum . ya kasıgım daha cok agrıyo acaba üstüne mı gordum ..

ben daha önce düşük yapmıştım o zaman kahverengi akıntım vardı ama senınde öylemidir bilmem ,günün gecerse test yap ,inş hamilesindir

mrb kızlar benım adetıme 4 gun var ama benden kahverengı bıseyler akıyo gunlerdır gebelık belırtılerıyle öldüm durdum . ya kasıgım daha cok agrıyo acaba üstüne mı gordum ..

Canim eger kirmizilar pesinden gelmemisse...
Yerlesme kanamasi olabilir o kahverenkli lekelenmeler ....
Ins. Da devami gelmez

Canim eger kirmizilar pesinden gelmemisse...
Yerlesme kanamasi olabilir o kahverenkli lekelenmeler ....
Ins. Da devami gelmez

ya yok kan ortalıkta gözukmuyor gelen gıden yok. ama banyo yapmak ıcın gıttım banyoya aa bırde baktım kahverengı seyler var iç çamaşırımda :S cıktım orkıd taktım sımdı yok gelen gıden umarım gelmez ne olur dua edınde hamıle olıyım lutfen

yinede sabret canım adetin geçsin bakalım bi kaç gün.tabi söylemesi kolayda

dikkat et kendine ağır işler yapma ,takıp et kahverengi lekeleri

Iyide canim dusuk hemen olmaz ki... zaten yeni yeni yerlesiyordur bebek eger yerlesiyorsa...
Yerlesmeden hemen nasil duusuk belirtilerini yasayacak..
Yerlesme belirtisi olarak kahverenkli lekelenmeleri yasayann oldukca fazla...
Ins. Yerlesmeden kaynaklidir degilsede yumurtaliklarina baktirmasi gerek arkadasimizin...

ya çok korktum endıseelendımm

ya kafam cok karıstı. arastırmaya gectım hemen . sımdı dıyokı 28 günlük bir menstrual döngüyü ele alırsak yumurtlama 14. günde gerçekleşir. İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. ben nasıl hesaplıcam ya beynım durdu kaç gun sonra boyle oldgnu

kımse cevap vermıcekmı yazdıgım seye yardım ıstedım alt tarafı ya cok zor durumdayım olmasan bu kadar zorlamam kımseyı

Ayyy inşallah canım yaa bende yicem de du bakam ne zaman bilgi ver oki mi

Helva midemi daha çok bulandırdı canım.
Kusmamak içim eşim biraz taze nane kaynattı...
Bulantımı ancak bu şekilde yatıştırabildik...
Ama herkeste aynı etki bırakmaya bilir, dene istersen.

kımse cevap vermıcekmı yazdıgım seye yardım ıstedım alt tarafı ya cok zor durumdayım olmasan bu kadar zorlamam kımseyı

Canim benim kusuruma bakma rusiyada yasadigim icin sana yarim turkcemle yardim edicem.on ceki ay nezaman kanaman oldu? Ve bu ay ne zaman oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…