2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

Aklımda Cem Adriandan 2 parça var. Özer Atik- Yüreğimdeki Ezgim ol istiyorum ve Yok böyle birşey parçası var vee Selim Gülgören- Bir Ömürlüğüm ve İrem Dericinin Kalbimin tek sahibine şarkısı var. Düğüne kadar bir dolu ekleme yaparım yaa kesin

Bende daha kararsızım İrem derici kalbimin tek sahibineyi istiyordum ama herkes onu yapıyor diye vazgeçecem galiba ilk dans için başka şey seçicem ama kararsızım :/

Ravi İncigöz Nişan dans şarkımdı
Düğün şarkım Gülşah Tütüncü - Dua Ediyorum olsun istiyorum :)

Ben de çok kararsızım ama iki şarkı arasında kaldım diyebilirim. Nilüfer- Ta Uzak Yollardan ve Çelik-Dilberim ne dersiniz kızlar?

ben de göktan-gözbebeğim düşünüyorum tabi leman sam-daha gidecek çok yolumuz var, yalın-onun yolu,zerrin özer-herşey seninle güzel gibi birbirinden alakasız tarzlarda kafamı karıştıran şarkılar da var :)

Benim de kafamı karıştıranları yukarıda yazdım. Ne zormuş şarkı seçimi :s

Benim de kafamı karıştıranları yukarıda yazdım. Ne zormuş şarkı seçimi :s
kesinlikle hergün fikir değiştiriyorum ama dans netleşti galiba nişanlım da göktanı istedi giriş müziğinde iki arada kaldım nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşk :s

kesinlikle hergün fikir değiştiriyorum ama dans netleşti galiba nişanlım da göktanı istedi giriş müziğinde iki arada kaldım nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşk :s
Rumeli Hisarının Yapılışı da giriş müziği olarak düşünülebilir dinlesene bi.

Bizim nişan dans şarkımız sinan Özen seni cok ama cok seviyorum du. Düğünde de ayni şarkı olacak cunku bizim sarkimiz :) ama alternatif olarak bora oztoprak seni seviyorum ve yonca lodi on iki mevsim aklimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…