2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

Eylulll09

Cennet Kokulum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.387
2.309
333
Merhaba 2014 gelin adayları
Başlıktan da anlaşıldığı üzere konu ilk dans şarkısı..
Ben karar veremedim..
Fikirlere açığız.. Birbirimize yardımcı olalım..
Sizin ilk dans şarkınız nedir?? Karar verebildiniz mi??

Ben henüz bulamadım.
Belki yalının meleklerin sözü var olabilir
Daha vakit var bi kaç alternatif daha bulurum herhalde

Hm evet güzel şarkı olabilir.. bunu bende düşünebilirim
senin zamanın varmış gerçekten..

bende seçtimmmmm iki alyans esturmantal veya sözlü bu şarkı bizi çok etkiliyo ve ilk sözleri falan nakaratta bilmezler biz ayrıldık falan diyo ama orasını pek önemsemedik çünkü gerisi bize yetti :) şarkı esturmantal olarakda güzel onda kararsızım sadece

kızlar hani sezen aksunun hoşgeldin şarkısı varya, onu sezen aksu söylemesin,başkası söylesin istiyorum, aradım,taradım bulamadım

halbuki çok istiyodum onu:26:

ferhat göçerin sarıl bana güzel aslında ama hızlı sanki biraz..

aslında şarkı cok ama 1 kelime yetiyor bazen şarkıyı seçmemeye.. ayrılık,ölüm bilmem ne oluyor içinde.. veya bazıları çok hızlı..
çok kararsızım bende

orasını duymazdan gel canım güzel bir parça hayırlısı olsun şimdiden..

nişanlımın en çok istediği şarkı sezen aksudan hoşgeldin ama ben kararsızım işte
sizde orkestradan solist söylemiyor mu canım.. bizim bir tanıdık var solist, seçtiğimiz parçayı kendi söyluyecek sesi de güzel

erkek canım solist o şarkıyı erkek yorumlarsa düşünemiyorum ne kadar olur ama riste atmak istemiyorum
neyse inşallah bol bol dans şarkıları çıkar yakında

teşekkür ederim canım valla gözlerim doluyo onun gözlerne bakarak dans etmek ayy kalbim :)

ne güzel işte.. gözler önemli tabi bende şimdiden şöyle böyle yapıcaz diyom ne dersem tamam diyo benden daha çok heyecanlı nerelisin bilmiyorum ama sizde düğün sonunda harmandalı yada zeybek oynanır mı canım??

erkek canım solist o şarkıyı erkek yorumlarsa düşünemiyorum ne kadar olur ama riste atmak istemiyorum
neyse inşallah bol bol dans şarkıları çıkar yakında

sesin güzelse kendin söyle canım daha etkileyici olur

buyrun kızlar size top 10 yaptım

1-grup gündoğarken sen benim şarkılarımsın
2-bora öztoprak -seni seviyorum (çok eski bir şarkıdır)
3-özdemir erdoğan-pervane
4-rafet el roman-ömrümün sahibi
5-gökhan tepe-adı aşk olsun ---ben bu şarkıya düğünümde düet yapıcam sevdiceğimle
6-kayahan-seninle herşeye varım ben
7-funda arar-aşkın bana değdi değeli
8-kutsi-ilanı aşk
9-seferad-deni ne çok swvdiğimi
10-mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta

ben sivaslıyım canım bizde halay var bi düğnde davul zurna yoksa millete baygınlık geliyo aynı şekilde banada ama bennn bütünn oyunları seviyorum harmandalı falan oynamak da karşılıklı çok zevkli olurdu bizdede karşılıklı oynanan bi halay var :) öyle işde

ne güzel bizde düğün sonunda gelinin ve damadın arkadaşları ile birlikte halay oynanır aydınlı olmama rağmen pek bilmiyorum zeybek provalarını yapmaya başlıycaz karşılıklı söylemesi bile çok güzel ya heyecan verici

Rafet el romanın ömrümün sahibi ni düşünmüştüm ben çok hoşuma gidiyor çok anlamlı

önerilerin için sağol canım bir çok kişiye yararlı olacaktır

bende halayda baya iyim ama nişanlım bilmiyo ona yan yana gelir gelmez hemen öğretmem lazımmm evet ya çok heycanlıııııııııııısizede az kalmışş senin adına çok amaçok sevindimmm

bizim dans şarkımız yaşar gel benimle idi.... benim çok sevdiğim bi şarkıdır... çok da güzel oldu.... pasta şarkımızda göksel-olmaz olsun'du

şööyle biraz alıntı yaptım kızlar,ordan burdan topladım bişiler,azcık kabarık oldu liste

Şarkı Sanatçı

kızlar çoğunu dinlemedim hiç,şimdi başlıyorum dinlemeye inşallah vardır güzel bişiler

umarım yardımcı olur bu liste, seçmekte ne zor yahu

oo canım maşallah liste kabarık ne çok varmış ya seçmesi gerçekten de zor :44:
dinleyip bizi en iyi şekilde hitap eden şarkıyı bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…