• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

Eylulll09

Cennet Kokulum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.387
2.309
333
Merhaba 2014 gelin adayları :3:
Başlıktan da anlaşıldığı üzere konu ilk dans şarkısı..
Ben karar veremedim..
Fikirlere açığız.. Birbirimize yardımcı olalım..
Sizin ilk dans şarkınız nedir?? Karar verebildiniz mi?? :24:

Ben henüz bulamadım.
Belki yalının meleklerin sözü var olabilir
Daha vakit var bi kaç alternatif daha bulurum herhalde:24::24:

Hm evet güzel şarkı olabilir.. bunu bende düşünebilirim :24: :61:
senin zamanın varmış gerçekten..

bende seçtimmmmm :D iki alyans esturmantal veya sözlü bu şarkı bizi çok etkiliyo ve ilk sözleri falan nakaratta bilmezler biz ayrıldık falan diyo ama orasını pek önemsemedik çünkü gerisi bize yetti :) şarkı esturmantal olarakda güzel onda kararsızım sadece

kızlar hani sezen aksunun hoşgeldin şarkısı varya, onu sezen aksu söylemesin,başkası söylesin istiyorum, aradım,taradım bulamadım:31:

halbuki çok istiyodum onu:26:

ferhat göçerin sarıl bana güzel aslında ama hızlı sanki biraz..

aslında şarkı cok ama 1 kelime yetiyor bazen şarkıyı seçmemeye.. ayrılık,ölüm bilmem ne oluyor içinde.. veya bazıları çok hızlı..
çok kararsızım bende
:ssz:

bende seçtimmmmm :D iki alyans esturmantal veya sözlü bu şarkı bizi çok etkiliyo ve ilk sözleri falan nakaratta bilmezler biz ayrıldık falan diyo ama orasını pek önemsemedik çünkü gerisi bize yetti :) şarkı esturmantal olarakda güzel onda kararsızım sadece

orasını duymazdan gel canım :34: güzel bir parça hayırlısı olsun şimdiden..

kızlar hani sezen aksunun hoşgeldin şarkısı varya, onu sezen aksu söylemesin,başkası söylesin istiyorum, aradım,taradım bulamadım:31:

halbuki çok istiyodum onu:26:

ferhat göçerin sarıl bana güzel aslında ama hızlı sanki biraz..

aslında şarkı cok ama 1 kelime yetiyor bazen şarkıyı seçmemeye.. ayrılık,ölüm bilmem ne oluyor içinde.. veya bazıları çok hızlı..
çok kararsızım bende
:ssz:

nişanlımın en çok istediği şarkı sezen aksudan hoşgeldin :16: ama ben kararsızım işte :37:
sizde orkestradan solist söylemiyor mu canım.. bizim bir tanıdık var solist, seçtiğimiz parçayı kendi söyluyecek sesi de güzel :24:

nişanlımın en çok istediği şarkı sezen aksudan hoşgeldin :16: ama ben kararsızım işte :37:
sizde orkestradan solist söylemiyor mu canım.. bizim bir tanıdık var solist, seçtiğimiz parçayı kendi söyluyecek sesi de güzel :24:

erkek canım solist:1: o şarkıyı erkek yorumlarsa düşünemiyorum ne kadar olur ama riste atmak istemiyorum:37:
neyse inşallah bol bol dans şarkıları çıkar yakında
:1:

:D teşekkür ederim canım valla gözlerim doluyo onun gözlerne bakarak dans etmek ayy kalbim :) :16::16:

ne güzel işte.. gözler önemli tabi bende şimdiden şöyle böyle yapıcaz diyom ne dersem tamam diyo benden daha çok heyecanlı :16: nerelisin bilmiyorum ama sizde düğün sonunda harmandalı yada zeybek oynanır mı canım??

erkek canım solist:1: o şarkıyı erkek yorumlarsa düşünemiyorum ne kadar olur ama riste atmak istemiyorum:37:
neyse inşallah bol bol dans şarkıları çıkar yakında
:1:

sesin güzelse kendin söyle canım daha etkileyici olur :34:

buyrun kızlar size top 10 yaptım

1-grup gündoğarken sen benim şarkılarımsın
2-bora öztoprak -seni seviyorum (çok eski bir şarkıdır)
3-özdemir erdoğan-pervane
4-rafet el roman-ömrümün sahibi
5-gökhan tepe-adı aşk olsun ---ben bu şarkıya düğünümde düet yapıcam sevdiceğimle
6-kayahan-seninle herşeye varım ben
7-funda arar-aşkın bana değdi değeli
8-kutsi-ilanı aşk
9-seferad-deni ne çok swvdiğimi
10-mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta

ne güzel işte.. gözler önemli tabi bende şimdiden şöyle böyle yapıcaz diyom ne dersem tamam diyo benden daha çok heyecanlı :16: nerelisin bilmiyorum ama sizde düğün sonunda harmandalı yada zeybek oynanır mı canım??

ben sivaslıyım canım bizde halay var bi düğnde davul zurna yoksa :D millete baygınlık geliyo aynı şekilde banada :D ama bennn bütünn oyunları seviyorum harmandalı falan oynamak da karşılıklı çok zevkli olurdu bizdede karşılıklı oynanan bi halay var :) öyle işde

ben sivaslıyım canım bizde halay var bi düğnde davul zurna yoksa :D millete baygınlık geliyo aynı şekilde banada :D ama bennn bütünn oyunları seviyorum harmandalı falan oynamak da karşılıklı çok zevkli olurdu bizdede karşılıklı oynanan bi halay var :) öyle işde

ne güzel bizde düğün sonunda gelinin ve damadın arkadaşları ile birlikte halay oynanır :1: aydınlı olmama rağmen pek bilmiyorum zeybek provalarını yapmaya başlıycaz karşılıklı :16: söylemesi bile çok güzel ya heyecan verici :32:

Rafet el romanın ömrümün sahibi ni düşünmüştüm ben çok hoşuma gidiyor çok anlamlı :16:

buyrun kızlar size top 10 yaptım

1-grup gündoğarken sen benim şarkılarımsın
2-bora öztoprak -seni seviyorum (çok eski bir şarkıdır)
3-özdemir erdoğan-pervane
4-rafet el roman-ömrümün sahibi
5-gökhan tepe-adı aşk olsun ---ben bu şarkıya düğünümde düet yapıcam sevdiceğimle
6-kayahan-seninle herşeye varım ben
7-funda arar-aşkın bana değdi değeli
8-kutsi-ilanı aşk
9-seferad-deni ne çok swvdiğimi
10-mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta

önerilerin için sağol canım bir çok kişiye yararlı olacaktır :24:

ne güzel bizde düğün sonunda gelinin ve damadın arkadaşları ile birlikte halay oynanır :1: aydınlı olmama rağmen pek bilmiyorum zeybek provalarını yapmaya başlıycaz karşılıklı :16: söylemesi bile çok güzel ya heyecan verici :32:

bende halayda baya iyim ama nişanlım bilmiyo ona yan yana gelir gelmez hemen öğretmem lazımmm evet ya çok heycanlıııııııııııı:16::16:sizede az kalmışş senin adına çok amaçok sevindimmm:nazar::nazar:

bizim dans şarkımız yaşar gel benimle idi.... benim çok sevdiğim bi şarkıdır... çok da güzel oldu.... pasta şarkımızda göksel-olmaz olsun'du :34:

şööyle biraz alıntı yaptım kızlar,ordan burdan topladım bişiler,azcık kabarık oldu liste:1::16:

Şarkı Sanatçı

kızlar çoğunu dinlemedim hiç,şimdi başlıyorum dinlemeye inşallah vardır güzel bişiler
:16:
umarım yardımcı olur bu liste, seçmekte ne zor yahu:31:

şööyle biraz alıntı yaptım kızlar,ordan burdan topladım bişiler,azcık kabarık oldu liste:1::16:

Şarkı Sanatçı

kızlar çoğunu dinlemedim hiç,şimdi başlıyorum dinlemeye inşallah vardır güzel bişiler
:16:
umarım yardımcı olur bu liste, seçmekte ne zor yahu:31:

oo canım maşallah liste kabarık :1: ne çok varmış ya seçmesi gerçekten de zor :44:
dinleyip bizi en iyi şekilde hitap eden şarkıyı bulmak lazım :24:

Back