- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.341
haklısın canım.ben sadece yemek takımımı aldım daha ortada hiçbirşey yok.gelinlik eşyalar falan inş yetişir. forumda baktımda çoğu çay süzgecine varana kadar herşeyi almış. bi an panikledim
İki tür kumaş ikiside leke tutmuyor ama birin yapısı delikli gibi ve berjer ve üçlüler farklı renk olsun istiyorum ama bunkumaşlarda renk uyumu yakalayamıyorum nişanlımada kendimede eziyet ediyorum ve karar vermem lazım artık kızlar bi el atın bana yardım edin
Benim koltuklarım ilk resimdeki beyaz Berjer ise pembe tonu varya o koltuklarım yapıldı ve geldı ıyıkı o renkleri seçmişim cok guzel oldu sende bi düşün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eğer mümkünse fotoğraf yollayabilir misin bşzde düşündük ili rengi ama beyaz dediğin biraz çiğ bi krem givi geldi döşenmiş koltukta ben tek takım alacapım günlükte misafirde o yüzden düşünceliyimm
Selam kızlar bende Eylül geliniyim, aranıza kabul eder misiniz beni de? :)
Günaydın kızlarrrr��
hoş geldin eylül gelini hazırlıklar nasıl
Hosbulduk.. Hazırlıklar yoğun :) gelinlik siparişi yeni verildi. Balayı tamam. Ev var fakat kiracının çıkmasını bekliyoruz. Dolayısıyla eşya ve beyaz eşya henüz beklemede. Böyle karışık hallerdeyim. Sizlerin hazırlıkları ne durumda :)
Çok güzel heyecan bunlar ALLAH ım utandırmasın.
bizim ev vardı esyaları aldık koyduk çok güzel oldumobilya beyaz esya tamam yani gelinlik hazır son prova düğüne 1 ay kala.balayı hazır.
noksanlar nikah tarihi damatlık halı perde ve ocak bide banyo dolapı kaldı :))
düğün olacagı için nikah tarihini önemseyip alamadık şimdik fırsat bulamıyoruz ikimizde çalısıyoruz
Âmin hicbirimizi utandırmasın Allah.. Sizin hazırlıklar epeyi bitmiş ne güzel darısı başıma :) :) şu ev boşalsa bizde biseyler yapacağız da beklemedeyiz şu an
Nişanlım çok sık yurt dışına çıkıyor. O yüzden nikah günü icin gerekenleri de hallettik. Sadece belediyenin gün icin tarih açmasını bekliyoruz.
Size tavsiyem bir an önce nikah günü almanız. Bir arkadaşım düğün salonunda nikah olacak diye son ana bıraktı nikah işlemlerini. Belediye de kalan son saati alabilmişler. Saat 21.30 du sanırım.
evet canım bizim baya kolaylandı hazırlıklar evim şuanda hazır arada gidip bakıyorum eşyalarıma :)) ALLAH ım herkezin tez zamanda noksanlarını tamamlamayı nasip etsin .Önumüzdeki hafta gerekli işlemleri yapıp gidecez inşallah.tarih alsak baya rahatlayacaz
Eminim benimki de hazır olsa evimden çıkmazdım :):) çok değişik heyecanlar bunlar.
Sizin tarih ne zaman buarada ?
14 eylül :) senin
Senin düğün günün ben bir haftalık evli olacagım :) 7 Eylül :):)
Çok güzel :) balayı nerede olacak
Balayını 5 gün Antalya Ic Hotel Residence, ardındandan 1 hafta da İtalya turu olarak aldık. Siz nerede olacaksınız :)
bizim yolculuk bodrum canım maddiyat bizi yurt içine mahkum etti ama inşallah önümüzdeki yıllar paris se gidip 3-4 gün gezmek istıyorum
Hiç öyle deme Bodrum'a gitmek isteyip gidemeyenler de var :) mesela ben :) nişanlımın bikini kıskançlığı yüzünden bodrumda uygun bir otel bulamadık bu yüzden Antalya'yı sectik.. Yurtdışı turları da giderek ucuzluyor hic canını sıkma mutlaka gidersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?