- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.901
Sagol canim benim begenmene sevindim cok gezmistim bunu alirken sonunda bnu bgenmistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende bendensin. benimde 13 eylül de daha evimin dadilati bugün başladı. mobilyaların siparişini bile vermedim daha inşallah yetişir:/
canm inşallah yetişir ya 2 ay çabuıcak geçer zaten çalışıoz ikimzde sadece h.sonları bakabilioz mbilyalrda hemn gelmio kiyetişir kızlar merak etmeyin 2 ayınız var zaten evin işi bitince gerisi kolay mobilyayaları begeneceksiniz gelecek eve
yetişir kızlar merak etmeyin 2 ayınız var zaten evin işi bitince gerisi kolay mobilyayaları begeneceksiniz gelecek eve
ah o mobilyalar bir beğenilse:) şimdi alsam 1 ayda anca yapılırmış.bu hafta beğenicem inşallah. burda evimi yerleştirdim fln yazanları görünce panik olmamak elde değil:/
benim esyalarım 2 ay önce geldi kuruldu biz çok erken davrandik ama hala eksik bitmıyor banyomuzda dün yapıldı bitti bütün eşyalarım tam diyorum sonra bi eksik daha cıkıyor...daha perdem yok mesela davetiyemiz yok muftak masam yok say say gelıyor aklıma
benim esyalarım 2 ay önce geldi kuruldu biz çok erken davrandik ama hala eksik bitmıyor banyomuzda dün yapıldı bitti bütün eşyalarım tam diyorum sonra bi eksik daha cıkıyor...daha perdem yok mesela davetiyemiz yok muftak masam yok say say gelıyor aklıma
Kizlar yatakodasini ne renk yapsam krem kahve mobilyalarim pudra tonlari yapasim var aslnda ama onerisi olan varmi
Boya sirasi sendedegil mi canim simdi:) ah ah biz 3 hafta sonu gezdim bauhaus koctasi:) benim de krem ceviz tonlariydi biz turunculu ve renkli nevresimler istedigimiz icin yesil yaptık. Nevresim yatak ortusu olarak ne renkler isteddiginiz belliyse ona gore secebilirsin. Eger monilyaa da duvarlar daacik olursa tugce 86 nin yaaptigi gibi kagitla hareket katiyorlar ya da koyu renk boyuyorlar, yoksa sikici olabiliyormus.Kizlar yatakodasini ne renk yapsam krem kahve mobilyalarim pudra tonlari yapasim var aslnda ama onerisi olan varmi
Fiyati ayri dert, o fiyata ragmen ev olmamasi apayri bir dert buraca maaalesefneyse ki istanbulda değiliz canım gerçi ilçeye gitmeme rağmen kira fiyatları ildekilerle aynı Bende bu işi anlamadım :S
Yasasin duvar kagidiiii:))) bugun7,5 saat yeni evdeydim, gidip gelip kagidimizla ask yasadim:)))benim açık krem rengi duvarlarım yatak başinda duvar kagıtı var akşam resim atarım istersen
Hayiri olsun canim bak bu isle de bittibende çok begendim güle güle kullan canım benim..evime gidiyorum bu gün mutfak yerleştirmeye banyom da bitmiş duşa kabin ve banyo dolapı gelmiş hatta şuan da nişanlım banyoyu temizliyormuş :))) çok heyecanlandım
ah o mobilyalar bir beğenilse:) şimdi alsam 1 ayda anca yapılırmış.bu hafta beğenicem inşallah. burda evimi yerleştirdim fln yazanları görünce panik olmamak elde değil:/
Boya sirasi sendedegil mi canim simdi:) ah ah biz 3 hafta sonu gezdim bauhaus koctasi:) benim de krem ceviz tonlariydi biz turunculu ve renkli nevresimler istedigimiz icin yesil yaptık. Nevresim yatak ortusu olarak ne renkler isteddiginiz belliyse ona gore secebilirsin. Eger monilyaa da duvarlar daacik olursa tugce 86 nin yaaptigi gibi kagitla hareket katiyorlar ya da koyu renk boyuyorlar, yoksa sikici olabiliyormus.
Fiyati ayri dert, o fiyata ragmen ev olmamasi apayri bir dert buraca maaalesef
Yasasin duvar kagidiiii:))) bugun7,5 saat yeni evdeydim, gidip gelip kagidimizla ask yasadim:)))
Hayiri olsun canim bak bu isle de bitti
Nickime bakiniz 2 kararsiz nisanliyiz biz:) ilk isimizi 1 haziranda yapmistik elimizde sadece kiraladigimiz evin anahtari vardi, bugun 12 temmuzz sanirim ve
- ev boyandi, pencereler verniklendi
-tul ve guneslikler yaptirildi
- balayi uzuuuuun araştırmalardan sonra ayarlandi
- yatak odasi ve koltuklar geldi
-beyaz esya geldi
-incik cincik aqlisverisin buyuk kismi tamamlandi
-neredeyse 10 aydir aradigim nevresim takimlari bulundu:)))
Ayrica ocak ve ocak ve midi firin alti icin yaptirilacak dolaplara karar verildi ben yokken nisanlimmhalledecek.
Az gorunebilir ancak bizim gibi 2 asiri detayci ve kararsiz icin omur boyu bir daha zor yasayabilecegimiz bir tempoyla bu kadar hallettiysek normal yaapida insanlar gule oynaya 2 ev duzer:)))
Aaa sadece 4.kez mi?:))) bir dusuneyim...yarın 4. kez mobilya bakmaya gidicem düşün artık:)) ne istediğini bilememek kadar kötü bişey olamaz heralde.bende aşırı detaycıyım nişanlım pek umursamıyo ama sayemde mecburen detaylarda boğuluyo. inşallah karar veririz bi an önce.:2:
slm kızlar neler yapıyorsunuz.. bu ara felaket sıkıntıdayım garip garip rüyalar görüyorum içim sıkılıyor acayip darlanıyorum.. netten baktım az biraz rüyalarıma hep evlenmeye yorulur diyor.. önceki sabah yatağıma sımsıkı sarılmış uyandım rüyamda çeyizim evden gidiyor benim evdeki son günüm ama ben uyumak istiyorum kalkasım yok hiç zaten son günüm ellemeyin beni diyorum herkesedün gördüğümde ayrı komedi eve mobilyam gelmiş ama bazı yerlerine zarar verilmiş getirilirken kırık çürük tarafları var adama söyleniyorum ben bunu kabul etmem diye adam hık mık yapıyo ben bi cazgır olmuşumki sormayın adamı parçalayıvercektim hemde kayınvalidemin önünde böyle şeyler görmeye başlayınca etkilenmeye başladım hepten..
Aaa sadece 4.kez mi?:))) bir dusuneyim...
Ikea ve tepe home da tum modeller incelendi olabilirligi olanlar tek tek ellendi:) oturuldu bu 2 testi gecenler olculdu:))) netten bircok marka tarandi, enza nin merkez showroom u ayni teste tabi tutuldu, bir modele goz kondu, 3. Tur yani.tabii ki son karar verilemedi cok begensek de, annemi alip ben bellonave istikbalin buyuk cok katli bailerini tavaf ettim, ve sonunda enza ya gidip bu sefer de 2 saat kumas secmeye calisarak magaza kapanmasinaaz bir sure kala siparisi vermistik:))) su an hatırladığım kadariyla 6 gunum gitmis hem de isteklerimize uyan cok model olmaqmasina ragmen olcu, 1,90 yatak boyu olabilen, kumas secimi ve yatak olma vb.
Hehe ruyalarina girme boyle bir sey demek ki:))) sen su anda bekliyorum diyordun di mi canim, o yuzden artik kurmaya basliyorsun bak benim gibi olsan nasil yetiseceg7z edecegiz diye kurmaya firsatin kalmazdi, ben ancak usta geldi mi gelecek mi, gun bulabilecek miyiz onlari gorurum herhalde:)))
o zaman panik yok kendime 3 gün daha veriyorum:)) mutfak dolabı, vestiyer, banyo dolabı ve yatak odasını yaptırıyorum renk seçemedim hala mobilyacı da benimle beraber çıldırmak üzere. evde karar verdiğim çok az şey var.. banyo seramikleri, kapılar beyaz, parke kristal meşe rengi, oturma odasına tv arkası doğal taş. bunlar dışında netleşen birşey yok. çok kararsızım. mutfağı beyaz istiyorum acaba pişman olurmuyum. istediğim yatak odası ve mutfak bu. yatak odası dolap ölçüsü uymadığı için yaptırıyorum yoksa riske girmez bellonadan alırdım. şimdi ya aynısı olmazsa diye de korkmuyo değilim:18: Eki Görüntüle 1187463 Eki Görüntüle 1187462
mutfağı bende beyaz yaptım inşallah pişman olmam.. ama düşününce mutfakta zaten sürekli bi temizlik halindeyiz elimizde bez oluyo sürekli o yüzden çok sıkıntı olmaz sanırım ama diğer mobilyalarıma cesaret edemedim yatak odası salon grubu vs bana çok riskli geldi beyaz o yüzden krem tonlarını tercih ettim..
bak benim mutfakta böyle oldu fikir olsun snada
Eki Görüntüle 1187472
çok belli olmasada desenli kapak seçtik hoş durdu gerçekten.. hiç emin olamamıştım hatta çok sordum buralardada olumlu düşünen arkadaşlar yüreklendirdi yaptım gitti bende tercihlerine ekleyebilirsin bunuda güzel duruyor :)
Boya sirasi sendedegil mi canim simdi:) ah ah biz 3 hafta sonu gezdim bauhaus koctasi:) benim de krem ceviz tonlariydi biz turunculu ve renkli nevresimler istedigimiz icin yesil yaptık. Nevresim yatak ortusu olarak ne renkler isteddiginiz belliyse ona gore secebilirsin. Eger monilyaa da duvarlar daacik olursa tugce 86 nin yaaptigi gibi kagitla hareket katiyorlar ya da koyu renk boyuyorlar, yoksa sikici olabiliyormus.
Fiyati ayri dert, o fiyata ragmen ev olmamasi apayri bir dert buraca maaalesef
Yasasin duvar kagidiiii:))) bugun7,5 saat yeni evdeydim, gidip gelip kagidimizla ask yasadim:)))
Hayiri olsun canim bak bu isle de bitti
Nickime bakiniz 2 kararsiz nisanliyiz biz:) ilk isimizi 1 haziranda yapmistik elimizde sadece kiraladigimiz evin anahtari vardi, bugun 12 temmuzz sanirim ve
- ev boyandi, pencereler verniklendi
-tul ve guneslikler yaptirildi
- balayi uzuuuuun araştırmalardan sonra ayarlandi
- yatak odasi ve koltuklar geldi
-beyaz esya geldi
-incik cincik aqlisverisin buyuk kismi tamamlandi
-neredeyse 10 aydir aradigim nevresim takimlari bulundu:)))
Ayrica ocak ve ocak ve midi firin alti icin yaptirilacak dolaplara karar verildi ben yokken nisanlimmhalledecek.
Az gorunebilir ancak bizim gibi 2 asiri detayci ve kararsiz icin omur boyu bir daha zor yasayabilecegimiz bir tempoyla bu kadar hallettiysek normal yaapida insanlar gule oynaya 2 ev duzer:)))
Kizlar bugun evimdeydim :) eksik listesi yaptim ve evde bir suru atilcak sey vardi onlari attik ay cok guzel bi duygu bizim evimizzz :))
canım seninki de çok güzel ferah olmuş güle güle kullan:) kapaklar akrilik olucak benim onda da desen yok hep düz renkler var. yatak odasını beyazın bir ton kırığı da yaptırabilirim aslında fotodaki beyaz değilmiş fildişi yazıyo. kırık beyaz gibi. salonu da açık renk düşünüyorum nasılsa misafirden misafire kullanılıcak pek kirlenmez. oturma odasını biraz daha koyu tercih ederim sütlü kahve vizon gibi renkler olabilir.
Kendi evinse ve bu kadar sey yaptiriyorsan kendine coook daha fazla zaman tani bence:) biz simdi kiraciyiz, ben de gerci bubyuzdennikilemde kalmistim. Kira diye idareten bir seyler mi alsak diye dusunmustum her sey icin e kira evi ya sonraki eve uymazsa diyordum bu sefer de icime hicbir sey sinmemisti. Daha sonra begendigimiz ve standarda yakin olculerde almaya karar verdik. Kendi evim olirsa ileride her m2 sini en iyi sekilde kullanacağım sekilde dolaplar yaptirmak isterim ben de ailemden boyle gordum. Ama eskiyene kadar begenerek kullanacagimiz seyler sectik cunku ev ne zaman 8lur belli degil:)o zaman panik yok kendime 3 gün daha veriyorum:)) mutfak dolabı, vestiyer, banyo dolabı ve yatak odasını yaptırıyorum renk seçemedim hala mobilyacı da benimle beraber çıldırmak üzere. evde karar verdiğim çok az şey var.. banyo seramikleri, kapılar beyaz, parke kristal meşe rengi, oturma odasına tv arkası doğal taş. bunlar dışında netleşen birşey yok. çok kararsızım. mutfağı beyaz istiyorum acaba pişman olurmuyum. istediğim yatak odası ve mutfak bu. yatak odası dolap ölçüsü uymadığı için yaptırıyorum yoksa riske girmez bellonadan alırdım. şimdi ya aynısı olmazsa diye de korkmuyo değilim:18: Eki Görüntüle 1187463 Eki Görüntüle 1187462
Allahtan bizde kija, dugun gibi seyler yok:) gerci olsaydi zaten 3 sene falan surerdi onlara karar vermemiz herhalde, nisan icin bile 2-3 ay stres yasamistik off hatirlamak istemiyorum hazirlik surecini:)))zaten ne yapcaz nasıl yetişcez diye kurmaktan görüyorumya böle rüyaları daha yapılcak öle çok işim varki ne gelinliğim hazır ne kına yerim ne davetiyem belli ne evim bitti tam olarak ne halı perde baktım ıvır zıvırım alınacak daha oooff of.. kafayı yemessem iyi.. sizin eşyalar bile yerleşti nerdeyse hazır bende daha tık yok.. ayın 15i gibi ilk gelinlik provam varmış galiba bugün aradım sordum artık dayanamayıp ben seni ararım dedi.. o ustaları benim nişanlım görüyodur heralde
bu arada hani evlerin fotoları bakayım haniiii... herkecten bekliyorum benim evim bi yerleşsin karış karış foto çekcem işteaççam bende o evim güzel evim bölümüne bi konu nasıl özeniyorum belli değil yaa...
Bizim salon ve koridorlar da deniz kabugu canim, cok ferah ve sutlu kahve koltuklar(ama yansimayla krem gibi duruyor) ile bile cok guzel oldu. Bizim ev kum beji mesela hep cok ferah gelirdi, yeni eve gidip geldikce deniz kabugundan sonrankoyungelmeye basladi kum beji:) cabuk sectiniz siz masallah:)Karar verdik canim renklerede salona deniz kabugu oturma odasina acik gri cunku bizim odaya uyuyo renkleri yatakodasina gullu lokum giyinme odasida leylak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?