- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #2.421
haklısın canım bi saatten sonra eğilmek falan çok sıkıntı, bi de sürekli kullanacağız bunları.
wawwwww pazar arabası he, canım şu an üstünden ne kadar çoık yük kalkmıştır tahmin ediyorum :) bir pazar arabam bile yohhh
Bizimde evimizde küllüklerimiz var :) onlara para vermeyecez. nişanlımın evi tam eşya idi ama ben kullanmak istemedim tv ünitesi bile vardı hepsini verdi yeniden aldık borça girdik ama ben kendi istediğim mobilyaları aldım
aramıza hoş geldin o halde :) neler yaptın hazırlıkların ne durumda.. nötr kısmına katılıyorum bende öyleyim sanki :)
sandik esyam hemen hemen hazir baskada birkac sey aldim geriside hayirlisi daha bizim evimizde tutulmadi bir de üstüne damat bey askerde bekliyoruz öylesizin nasil gidiyor hazirliklariniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne zaman geliyor askerden
18 gün sonra inşallah:) iste o zaman kosturmamiz baslayacak gerci ben internetten mobilyami, yemek takimi, tencere seti falan o gibi seyleri begenip kodlarini aldim sadece kucuk seyler kaldi diyecegim ama en cokta o yoruyor herhal
ALLAH kavuştursun canım benim az kalmış maşallah
Selamun aleyküm kızlar :)) dugune cok az kaldi saka maka son alti gunu saymiyorum malum dugun haftasi :) bugun 68 aksaraydayiz bakalim safak git gide azaliyor :) geliyor yavas yavas 6 eylul
Ayyyy benimde 6 eylul :) ayni gun dugunumuzde oynuyor olucaz nasipse :) hazrliklar ne durumda :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne guzel canim insAllah :))benim hazirliklar bitti gibi canim ya bitek yatak odasi halim mutfak masam bide supurgem kaldi :)) geri kalanlar bitti senin
Ayyyy benimde 6 eylul :) ayni gun dugunumuzde oynuyor olucaz nasipse :) hazrliklar ne durumda :)
Ne guzel canim insAllah :))benim hazirliklar bitti gibi canim ya bitek yatak odasi halim mutfak masam bide supurgem kaldi :)) geri kalanlar bitti senin
benimde 6 eylül:) ama 4 eylül de 3 saat düğün 2 saat kina yani 2 düğünüm olacak
Ne güzel sizin az kalmis benim daha duruyor Rabbim agiz tadiyla kullanmanizi nasip etsin
bir gün bakamadım yine döktürmüşsünüz maşallah
bugün gelinlik provam vardı ikinci provaydı ona gittim satenimi dikmişler bi sonrakindede tamamen bitmiş olucak danteli yerleşmiş olucak dedi ufak şeyler kalır dedi
keyifler nasıl bakim
bir gün bakamadım yine döktürmüşsünüz maşallah
al bendende o kadar bacım... neler kaynatıyonuz bakayım yetişemiyorum hızınıza hee...
pazar arabaları gelinlikler ayakkabılar oy oy.. neler kaçırıyorum ben burda böyle... hayırlı olsun güle güle kullansın herkec herbirşeyini..
içim sıkılıyor benim yahu hiç bişey yapmıyorum daral geliyor bi şeylerin ucundan tutmak istiyorum evimi istiyorum eşyalarımı kullanmak istiyorum artık oyhh..
benimde 6 eylül:) ama 4 eylül de 3 saat düğün 2 saat kina yani 2 düğünüm olacak
Ne güzel sizin az kalmis benim daha duruyor Rabbim agiz tadiyla kullanmanizi nasip etsin
evet canim gelinlik dikiliyo :) aa hangisini aldin ayakkabininGelinlik oluyor yani :)) maşallah canım benim..haZırlklar devam bende gelin ayakkabısını aldım
al bendende o kadar bacım... neler kaynatıyonuz bakayım yetişemiyorum hızınıza hee...
pazar arabaları gelinlikler ayakkabılar oy oy.. neler kaçırıyorum ben burda böyle... hayırlı olsun güle güle kullansın herkec herbirşeyini..
içim sıkılıyor benim yahu hiç bişey yapmıyorum daral geliyor bi şeylerin ucundan tutmak istiyorum evimi istiyorum eşyalarımı kullanmak istiyorum artık oyhh..
hos geldin, ben de onu bunu dusunmekten evleniyor oldugumu unutuyorum sanirim sanki is yeri icin calisiyor gibi oluyorum bazenMerhabalar bende eylül geliniyim sayfalari tam okumadim ama hazirliklariniz nasil gidiyor kizlar benim nötr durumda sanki evlenen ben degil gibi
muhtemelen ben hepinizden buyugum yolun yarisina yaklastimhaklısın canım bi saatten sonra eğilmek falan çok sıkıntı, bi de sürekli kullanacağız bunları.
wawwwww pazar arabası he, canım şu an üstünden ne kadar çoık yük kalkmıştır tahmin ediyorum :) bir pazar arabam bile yohhh
aramıza hoş geldin o halde :) neler yaptın hazırlıkların ne durumda.. nötr kısmına katılıyorum bende öyleyim sanki :)
Bende düğün borçlarım bitince muftagımı tekrar yapacam aynı dediğin gibi
Az kaldı arzum sabır yakında bol bol kullanacaksın :)
evet canim gelinlik dikiliyo :) aa hangisini aldin ayakkabinin
Valla hizli bu gelinler :) benimde icim daraliyo bazen ciglik atasim geliyo
ay inşallah... böle gözümün önüne geldikçe cicilerim bi heycan basıyo bi heves böle içim kıpraşıyo çabuk geçsin zaman diyorum sonrada bakıyorum anneciğime babacığıma diyorum zaman ne çabuk geçiyor nasıl gitcem ben onları bırakıp.. ne karışık duygular bunlar yarabbim...
ayyynen öyle basıveresim var çığlığı.. bazen kendimi bi video vardı ben gelin oldum ben koca buldum diye bağıran bi kadın hani ona benzetiyorum öyle bağırasım var
Hahah valla bukadar strestemiyiz bilmiyorum ama disardan bakinca nasil gozukuyoruz acaba :)
ben geldim kızlargörüşmeyeli nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?