2014 eylül gelinleri de buraya:))

herkez aynı buradaki acaba 1 ay sonra ne diyecez

ne zaman geliyor askerden

ne zaman geliyor askerden

18 gün sonra inşallah:) iste o zaman kosturmamiz baslayacak gerci ben internetten mobilyami, yemek takimi, tencere seti falan o gibi seyleri begenip kodlarini aldim sadece kucuk seyler kaldi diyecegim ama en cokta o yoruyor herhal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ALLAH kavuştursun canım benim az kalmış maşallah

bir gün bakamadım yine döktürmüşsünüz maşallah
bugün gelinlik provam vardı ikinci provaydı ona gittim satenimi dikmişler bi sonrakindede tamamen bitmiş olucak danteli yerleşmiş olucak dedi ufak şeyler kalır dedi
keyifler nasıl bakim

Selamun aleyküm kızlar :)) dugune cok az kaldi saka maka son alti gunu saymiyorum malum dugun haftasi :) bugun 68 aksaraydayiz bakalim safak git gide azaliyor :) geliyor yavas yavas 6 eylul

Ayyyy benimde 6 eylul :) ayni gun dugunumuzde oynuyor olucaz nasipse :) hazrliklar ne durumda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy benimde 6 eylul :) ayni gun dugunumuzde oynuyor olucaz nasipse :) hazrliklar ne durumda :)

Ne guzel canim insAllah :))benim hazirliklar bitti gibi canim ya bitek yatak odasi halim mutfak masam bide supurgem kaldi :)) geri kalanlar bitti senin

Ne guzel canim insAllah :))benim hazirliklar bitti gibi canim ya bitek yatak odasi halim mutfak masam bide supurgem kaldi :)) geri kalanlar bitti senin

benimde 6 eylül:) ama 4 eylül de 3 saat düğün 2 saat kina yani 2 düğünüm olacak

Ne güzel sizin az kalmis benim daha duruyor Rabbim agiz tadiyla kullanmanizi nasip etsin

ne kadar cok 6 eylülcü var maşallahhh bize

Son düzenleme:

Gelinlik oluyor yani :)) maşallah canım benim..haZırlklar devam bende gelin ayakkabısını aldım

bir gün bakamadım yine döktürmüşsünüz maşallah

al bendende o kadar bacım... neler kaynatıyonuz bakayım yetişemiyorum hızınıza hee...
pazar arabaları gelinlikler ayakkabılar oy oy.. neler kaçırıyorum ben burda böyle... hayırlı olsun güle güle kullansın herkec herbirşeyini..

içim sıkılıyor benim yahu hiç bişey yapmıyorum daral geliyor bi şeylerin ucundan tutmak istiyorum evimi istiyorum eşyalarımı kullanmak istiyorum artık oyhh..

Az kaldı arzum sabır yakında bol bol kullanacaksın :)

Ne guzel canim :)) amin canim insAllah Rabbim cumlemize hayırlısı ile kullanmayi nasip eder.

Gelinlik oluyor yani :)) maşallah canım benim..haZırlklar devam bende gelin ayakkabısını aldım

evet canim gelinlik dikiliyo :) aa hangisini aldin ayakkabinin

Valla hizli bu gelinler :) benimde icim daraliyo bazen ciglik atasim geliyo

Merhabalar bende eylül geliniyim sayfalari tam okumadim ama hazirliklariniz nasil gidiyor kizlar benim nötr durumda sanki evlenen ben degil gibi

hos geldin, ben de onu bunu dusunmekten evleniyor oldugumu unutuyorum sanirim sanki is yeri icin calisiyor gibi oluyorum bazen

muhtemelen ben hepinizden buyugum yolun yarisina yaklastim o yuzden arizalar mevcut enisanlim benden de buyuk o da benim gibi bizim esyalarda rahatlik hafiflik, kolay kullanim kriterleri de zorlayici.

Bende düğün borçlarım bitince muftagımı tekrar yapacam aynı dediğin gibi

Hai cok kararsizim malum ama gercekten en kullanisli mutfak duzeni oyle. O fotolari ornek mutfaklari gorunce heh demistim buna deger. Su donemi atlat da rahat rahat yaparsin canim, sabahki konuda baktin mi bir yerlere sonra mi bakacaksin? Baska bir topicte gordum meger o bustiyerlileri iri gogusluler kullaniyormus ozellikle kaymasin diye, ben eskide kaldi herhalde diyordum ama fonksiyonu varmis meger

Az kaldı arzum sabır yakında bol bol kullanacaksın :)

ay inşallah... böle gözümün önüne geldikçe cicilerim bi heycan basıyo bi heves böle içim kıpraşıyo çabuk geçsin zaman diyorum sonrada bakıyorum anneciğime babacığıma diyorum zaman ne çabuk geçiyor nasıl gitcem ben onları bırakıp.. ne karışık duygular bunlar yarabbim...

evet canim gelinlik dikiliyo :) aa hangisini aldin ayakkabinin

Valla hizli bu gelinler :) benimde icim daraliyo bazen ciglik atasim geliyo

ayyynen öyle basıveresim var çığlığı.. bazen kendimi bi video vardı ben gelin oldum ben koca buldum diye bağıran bi kadın hani ona benzetiyorum öyle bağırasım var

Hahah valla bukadar strestemiyiz bilmiyorum ama disardan bakinca nasil gozukuyoruz acaba :)

Hahah valla bukadar strestemiyiz bilmiyorum ama disardan bakinca nasil gozukuyoruz acaba :)

vallaha ben stresten geberip gidiyorum artık rüyalarımda görüyorum bi şeylerimi eksik falan hepten zırtlattım kafayı... herbişeyim tam olmadan bana rahat yok ya.. dışardan bakınca nasıl görünüyoruz bilmiyorum ama dışardan her gün ne zaman evleniyon kız hala evlenmedin mi laflarını duymak beni hepten strese sokuyor açıkçası iki senedir nişanlıyım tabi millet artık git diyo bana

ben geldim kızlar görüşmeyeli nasılsınız

hoşgeldin kuzuuu bizler iyiyiz asıl sen nasılsın bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…