- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
erken yiyebilirsem yemeği 11,30 DA erken yiyeceğim ,sonra direk eve ,yemek yap ortalığı toparla ,hazırlan ,çık ,ALLAhTAN araba var da zaman sorunu olmuyor yoksa bu işler hayatta yetişmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken yiyebilirsem yemeği 11,30 DA erken yiyeceğim ,sonra direk eve ,yemek yap ortalığı toparla ,hazırlan ,çık ,ALLAhTAN araba var da zaman sorunu olmuyor yoksa bu işler hayatta yetişmez
ikizlerde aldık arabayı o zaman araba kullanmıyordum ,ama şimdi doğurana kadar kullanırım herhaldespeedy anne
karnın şiştiği dönemlerdede kullandın mı araba ben panık yaparım die yanaşmıyorum ,,
Maşallah canım :)
renkli makarna aldım ,çocukların ilgisini çeker diye ,yapacağım bakalım sevecekler mi
renkli makarna aldım ,çocukların ilgisini çeker diye ,yapacağım bakalım sevecekler mi
Ya çok merak ettim bebişlerii görme şansımız olsaydı keşke
evet severler ,, onların dinazorlusu vs var , yesinler miss gibi,
bende akşam yapayım makarna yemeğimin yanına ...
eşim şehir dışınday bende evde tek kalıyorum ( inat ettim annemlere gitmicem die ) , akşamları biraz tırsıyorum tam yemek yicem elektrikler gitmesin mi ay benı bır korku aldı , telefonum şarjı bitti tablette şarj yok 3 tane mum buldum onları yaktım tam bir rezalet 15 dk geçirdim , karşı komşunun kapısını çaldım elektrik arızayı arasınlar eğer gelemeyecekse annemlere gidecektim , tam söylerken elektrikler geldi ohh dedim ,
çılgın anne maşallah çok tatşı çocukların ya hele oğlana bayıldım
benim de malum bahar alerjisi tam gaz hapşurmaktan bıktım. doktor ilaç vermediği için de geçmiyor maalesef :S
Aman allahım ne tatlılar maşallah maşallah maşalahh yerim ki onları ben :)
sağol canım ,daha güzeli senin olsun inş. bütün yavrular annelerine güzeldir ,seninki kimbilir nasıl güzel olacak ..
heee ikisi de babaya çekmiş söyleyeyim :))
Sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah. Geçen renkli ultr. ilk resmini aldık kızımızın şimdilik pek birşeye benzemesede :) bana melekk gibi geliyor.
ayyy minnak kuzularr yaaaaaa ,
Evettt hissettim minik iki tane tepikk hissettim nefesim kesilecekmiş gibi oldu çok güzel birşey buuu