2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Dogum ağrısı belden kasıklara doğru vurur canım,bazende birden beline yumruk yemiş gibi öyle bişey degilse korkma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oturunca daha çok hissediyorum ağrıyı bakalım bekliycem akşama kadar , kasıklarım da yok şuan devam ederse giderim doktora ..

Canım benim 3,5 ltyi buluyor ve yastıklar da işe yaramıyor. Sanırım göbek rahatsız ediyor. Göbekli insanlar nasıl yaşıyorlar ya allah kolaylık versin ya da az yesinler eritsinler o göbeği çok kötü bir şey...

kızlar benım bel ağrım var ya doğurmayayım ,

Dğourmazsın merak etme Doğursam ben doğururdum o kadar ağır taşıdım ki 1 aydır o ağrılardan ayağa bile kalkamaz oluyordum. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş normalmiş onlar.
Ancak çok uzun sürerse doktora gitmen gerekir

kızlar benım bel ağrım var ya doğurmayayım ,
yok canım normal o hemen doğurmaya heveslenme :))
bebek zaten dinlenikken hareket eder daha çok çünkü sen hareket halindeyken onun hareketlerini hissedemezsin çok fazla

hadi gözünaydın kontrol iyi geçmiş .hep iyi olsun inş.
ya nstyi ben size 32de başlıyor dedim ama ikizlerde öyle başlıyor bugün benim doktora bir dahakine nstye girecekmiyim deyince hatırlattı teklerde 36 da başlıyor diye :))
bizim sıpa da 2150 gram olmuş bir hafta on gün önden gidiyor yine ..
dedim çok sert tekmeler atıyor canım acıyor ,çok normal hareketli olması iyi hareket etmezse kork dedi ..
hayırlısıyla 32+0 da bugün itibari ile çalışamaz raporumu da aldım hayırlı olsun ..
monacım cumbo gayet güzel açıklamış rapor işini ,bi daha ben anlatmayayım .
bir de ultrasonda bebeğin büyük gözükebilir bir hafta on gün vs bu önemli değil önemli olan sattır ..
sata göre neyse o 32+0 da çalışabilir ya da çalışamaz raporu alırsn 37+0 da da çalışamaz raporu ..satına göre hesapla ..

Hastahane için kapı süsü tasarladım. Copy merkezinden kalın, renkli baskı alıp kenarlarına güpür dantel yapıştırmayı düşünüyorum sizce nasıl?

Eklentiler

• $KAPI.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $Untitllllled.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Yatarken soluna yat dedi doktorum dinlenirkende soluna yat dedi ay sol bacağım çürücek resmen bunaldım yaa 2 dk sırt üstü yatıp avutuyorumkendımı ,

yatarken bacak aranıza yastık alıyormusunuz napıyosunuz ?

Sabah bebeleri aşıya goturduk, babalarina biraktim ben kontrole gittim, bugun de hep doguracaklara denk gelmisim tam 1saat bekledim , evden cikmamla eve girmem 2saati buldu.1230gibi evdeydim yorgunluktan oldum.saat 1gibi uyuttum cocuklari sabahtan beri açtım bişeyler yedim, bir saat dinlenme vaktim var ama ayaklarim agriyor hala

Bacak arasına büyük kalın bir yastık alıyorum. Çok rahatlatıyor. Karnını sıkıştırmıyor.

nasıl geçti kontrolün ?

Bacak arasına büyük kalın bir yastık alıyorum. Çok rahatlatıyor. Karnını sıkıştırmıyor.

bazı geceler yastıkla uyuyorum bazı geceler unutuyorum ayy hayırlısıyla bir kucağımıza alalım ...

evet şimdi okudum e süper haberler ,

Evet canim yoruldum sadece.bugun asori sicak yaa biraz kestoreyim dedim su gibi olmusum sicaktan uyuyamadim.karnimdaki de alttan vurup duruyo cok uykum var bizimkiler de uyanir simdi .geceleri ben de uyuyamiyorum hem sicaktan hem de ayaklarimdan.dogurunca ayaklarimdan doktora gidicem bi elektriklenme kan akiminin durmasi gibi tuhaf birsey oluyor ayaklarimda

Allah allah nedenki çok koşususturuyorsun ayaklar yavaştan iflas mı ediyor ne =( ,
İhmal etme canım baktır tabi ,

Belimi eşim bebek yağıyla ovsun bari eve gidince ağrı kesici içmek istemiyorum

Allah allah nedenki çok koşususturuyorsun ayaklar yavaştan iflas mı ediyor ne =( ,
İhmal etme canım baktır tabi ,

Belimi eşim bebek yağıyla ovsun bari eve gidince ağrı kesici içmek istemiyorum

Yeni bisey degil bi suredir var ama hamilelikte artti .
Canim cok zorladiysa parol icebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…