Kızlar günaydınnnn dün yazamadım dr dan sonra geziyim bişeyler bakayım bayrama die çok yorulmuşum sabah serviside kaçırdım ,
işyerine taksiyle geldim ,
belim fena agrıyor kızlarr ....
Kontrolüm şöyle geçti kızçem 2 kiloyu geçmiş , çalışabilir raporumuyazdırdım , ultrasyon kağıdında 33+2 yazıyordu kemık olçümü , ama 32. hafta raporu aldım 1 hafta fazladan mı çalışcam die aklıma takıldı dr dan çıkınca
neysee
sorulamı sordum karnımın toplanması sertleşmesi rahmın kendısını doğuma hazırlamasından dolayı dedi şuan erken doğum iç,n risk oluşturacak birşey görmüyorum dedi,
doğum şekli epidural normal konusunda da normal düşünüyorsan normal olsun herşeyın vücuduna ilaç alma dedi benım tavsıyem dedi ama anestezi uzmanlarımız var tabiki onlarlada görüşebilirsin bu konuyu dedi , ( kadın hertürlü dışardan müdehaleye karşıı
)
uzun bir yol olmadığı için mola vererek gidebilirsin bursaya dedi eğer gittiğin yerde ters bir durum hissedersen ordaki kadındoğum dr una gidersin dedi bunu söylemesi biraz aklımı karıştırdı acaba rahat bi kadın mı dedim ,
acaba gitme mi deseydi daha doğruydu
kilom 69 olmuş güneşte yurume bol suya devam dedi , demır ve kalsiyum yazdı tekrardan 9 ağustosta tekrar gidicem bundan sonra daha sık görüşücez dedi nst ye girmedimm bu arada ...