• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Hepsi de guzel isimler mert daha hosuma gitti
Bizim de kardeslerimle isimlerimizin anlamlari ayni , dilek murat arzu.. Dorduncu farkli yalnizca ona dedemin adini verdiler
Bakalim ne olacak.ikizlerdede doguma gidecegim gece karar vermistik bunda da oyle olucak sanirim:))
Günaydın kızlar şimdiden kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı güzel bir gün gecirirsiniz ınş. Sabah Sabah cosmus topik :-) ne zamandır giriyorum ama yazamıyorum. Cumaya bayram tatiline çıkıyoruz. Perşembeden eve gidip ev ve valiz toplayacagiz. Biz yokken misafirler gelip evi kullanacaklar da. Şimdi bayrama gidiyorum dönüş tarihin kurban bayramı sonu. İki ay kv lerde kalacağım aramız iyidir ama ınş öyle kalır :-) çok mutlu huzurluyum bugünlerde ınş herşey yoluna girecek bi de bebemin vaktini dolduracağına emin olsam daha da huzurlu olacağım.
Bizim bebemizin adı yok. Abdullah istedim ben ama sıra babadaydi beğenmedi. Amca burak ben hüseyin gördüm babam annem ve kv ler hayri diye tutturdu. Hiçbiri içimize sinmedi bebeme ad koyamadik daha :-(

Canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim ins hep oyle olsun tadiniz bozulmasin.biz de cuma yada c.tesi gidicez esimin memleketine.duruma gore 3-4gun yada 1hafta kalma durumumuz var.gecen esim amcasinin cenazesine gidince bekar kaynima ve gorumceme yengenizin durumu malum o haliyle buralara gelicek yardimci olmazsaniz bir gune geri doneriz bu ladar zor durumda geliyoruz siz de hakkini verin demis.bebelerden oglani amcasina kizi halasina zimmetlemis:) ben dedim esime zaten yardim etmezlerse cekip gelicez bu halimle bide orda yorulamam cocuklara bakicaklarsa gidelim dedim.oda merak etme bakmazlarsa iki gune doner geliriz dedi.eger durum iyi giderde yardimci olurlarsa bir hafta kalabiliriz.umarim yorulmam da bizede tatil olur.
Hangi isim hayirlisi ise o olsun canim.
Ya benim vajinama ayaktayken bir iki saniye batma gibi bisey oluyo oturunca geciyo aynisini yasayan varmi

Bakalim ne olacak.ikizlerdede doguma gidecegim gece karar vermistik bunda da oyle olucak sanirim:))

Canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim ins hep oyle olsun tadiniz bozulmasin.biz de cuma yada c.tesi gidicez esimin memleketine.duruma gore 3-4gun yada 1hafta kalma durumumuz var.gecen esim amcasinin cenazesine gidince bekar kaynima ve gorumceme yengenizin durumu malum o haliyle buralara gelicek yardimci olmazsaniz bir gune geri doneriz bu ladar zor durumda geliyoruz siz de hakkini verin demis.bebelerden oglani amcasina kizi halasina zimmetlemis:) ben dedim esime zaten yardim etmezlerse cekip gelicez bu halimle bide orda yorulamam cocuklara bakicaklarsa gidelim dedim.oda merak etme bakmazlarsa iki gune doner geliriz dedi.eger durum iyi giderde yardimci olurlarsa bir hafta kalabiliriz.umarim yorulmam da bizede tatil olur.
Ya benim vajinama ayaktayken bir iki saniye batma gibi bisey oluyo oturunca geciyo aynisini yasayan varmi

Evet iki gündür bende de oluyor :S

Bizim ismimizde eşimin yoğun çaba ve ısrarlarıyla NİSA olacak ben farklı bir isimolsun istedim beğenmedi hepsine bir sebep buldu vs.. onun karadenız inatıyla ugraşamayacağım bu yuzden karamımız Nisa :49:

benım batma değilde , kukum da yururken ağrı yapıyor kemıgı pozisyon değiştirdi sanırım 2 gündür oluyor böyle bacak arası ağrıyor ....

Günaydın canım,

Bende aynı bugün uyurken iki ayağıma birden kramp girdi çok fenaydı. :50:
Biz bebek arabasını 2 ay önce aldık kraft tween travel sitem araba koltuğu dahil.
Eki Görüntüle 1198743
Eki Görüntüle 1198744

Güle güle kullan canım. Ben uzun yürüyüşler yapacağım ve hergün kullanacağım, çünkü arabam yok. Bebeği de otobüslerde süründürmek istemiyorum. Doktorunu da yakın mesafeye ayarladım. Karar veremiyorum çünkü sağlam birşey istiyorum. Yani bir kere para vereyim, bir kaç ay sonra bozulmasın istiyorum.
Wollex newyork var ama biraz yüksek fiyatı, yorumlar iyi ama kullananlardan yorum almak daha mantıklı.

Alinti yapamadim bir turlu yqaa
Benim de vajinal bolgemde hatta bazen makata vuran agrim oluyor cati genisliyo artik kizlaaaaarrrdogurucaz yakindaaaaaa
Bebk arabasini birtek gezmelerde kullanacaksaniz cok para vermeye gerek yok ama uzunnyuruyuslerde sıkca kullanacaksaniz iyi bisey alin derim

Maasallah canim ismiyle yasasin defne prenses:nazar:

Eeee kizlar sizin bebelerin adi ne olacak siz de yazar misiniz

Benim de 5 yaşında bir oğlum var, adı Efe. Şimdi de kızımızı bekliyoruz. Adı Defne ya da Nehir olacak. iki isim arasında kararsız kaldık ama Nehir'e daha sıcak bakıyoruz...

Cok iyi dusunmussun liste yapmayi
Ayrica son sorun hic de abuk degil, basima geldiginden biliyorum gecenin yarisi aniden suyum gelince doktorumu aramistik esim zaten stresten bayilwcqkti , bence mutlaka sor. Cunku nisan gelmesi diye bir durum var az az geliyor onda su sancvin varsa gel diyebiliyorlar, ama benimki gibi fosur fosur su geliyorsa hemen gitmen gerekir

6kilocuk muuuuuu offffffffffl supersin yaaa .. Benim kuzenim de 2 cocukta da sadece 6 kilo almisti, bir arkqdasim sadece 1 kilo aldi drbebegin kilosu iyi oo yuzden onemli degil demisti , cocuk simdi tosun gibi maasallah..e

İnsallah sen de tadacaksin evlat sevgisini canim dua ederiz tabiiki.. Daha yeni evlisin merak etme insallah olur ..

Sezaryanda da normal dogumda da epidurali oneririm arkadasim ben epiduralle sezaryan oldum cok memnun kaldim , diger arkadaslarimin hepsi epiduralle normal dogummyaptilar onlar d cok memnun kaldilar. Doktorunla mutlaka gorus bu konuyu hem onun onerisi nedir ogrenirsin hem de fiyat farki oluyor onu ds ogrenirsin

ınsallah canım benım rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar verır ınsallah

Güle güle kullan canım. Ben uzun yürüyüşler yapacağım ve hergün kullanacağım, çünkü arabam yok. Bebeği de otobüslerde süründürmek istemiyorum. Doktorunu da yakın mesafeye ayarladım. Karar veremiyorum çünkü sağlam birşey istiyorum. Yani bir kere para vereyim, bir kaç ay sonra bozulmasın istiyorum.
Wollex newyork var ama biraz yüksek fiyatı, yorumlar iyi ama kullananlardan yorum almak daha mantıklı.

Evet canım bende uzun yürüyüşler yapacağım inşallah sahil evime çok yakın hergün sabah akşam çıkarız herhalde. Ben 1.100 TL civarında almıştım büyük tekerlekli arabalar çok rahat diyolar deneme testindede gerçekten rahat olduğunu düşündüm. Wollex newyork da güzel arabaya benziyor ama kullananlar varsa daha iyi yönlendirir.

Alinti yapamadim bir turlu yqaa
Benim de vajinal bolgemde hatta bazen makata vuran agrim oluyor cati genisliyo artik kizlaaaaarrrdogurucaz yakindaaaaaa
Bebk arabasini birtek gezmelerde kullanacaksaniz cok para vermeye gerek yok ama uzunnyuruyuslerde sıkca kullanacaksaniz iyi bisey alin derim
evet canim cati genislemesinden sanirim.
Valla ben de ayni fikirdeyim.ayrica uzun yuruyus de olsa farketmiyor.ben ikizlerde en ucuzunu aldim hergun disardaydim ama hic bozulmadi.
Yani aslinda hepsi uc asagi bes yukari ayni sadece markadan fiyat artiyor bi de kullanis acisindan.yoksa en pahalisi da bozulacagi varsa bozuluyo cok gordum arkadaslarda ornegini.bu sefer decok para verdigine yaniyor insan.ben ucuz aldim hoyratca kullandim.bi de bazi bebekler arabayi hic sevmiyor.yurumeye baslayinca arabada durmuyorlar yurumek istiyorlar.yani arabayi bi sene anca kullaniyorsun.bosuna fazla para veriyorsun kenara kalkiyor heryete cocugu yurutetek gidiyorsun :) bizimkiler oldum olasi arabayi sevmedi.yurudukten sonra hic oturmadilar arabada parka bahceye hep yuruyerek gidiyoruz.en fazla yarim saat arabada duruyorlar.iyiki az para vermisim arabaya.

benim adıma hastanede kurayla karar verilmiş oğlum da öyle olacak galiba :(
benim orada fahri bakıcılarım çok sırf 1-10 yaş arası yaklaşık 15 kuzeni var :) yengeler azıcık büyük abiler ablalar bi de babanne olunca beni görmüyor bile çocuk :) aaaa bi de ahırdan çıkmıyor koyun inek kedi köpek tavuk ne bulsa nerde bulsa peşinde.. o yüzden bakacak adama bile gerek kalmıyor bazen balkondan baksam yetiyor. ben bakılacak hale geldim gelmek üzereyim bi zahmet bakıversinler canım. eşin çok iyi yapmış zimmetlemekle. inş rahat edrsiniz de bir hafta kalırsınız..
batma bazen oluyor canım çok sık değil..

kızlar bu arada o gün ve ertesi günü kafam çok dağınıktı. hastane msjından dolayı iyi dileklerde bulunan arkadaşlara ayrı ayrı tşk ediyorum.. :)

benim orada fahri bakıcılarım çok sırf 1-10 yaş arası yaklaşık 15 kuzeni var :) yengeler azıcık büyük abiler ablalar bi de babanne olunca beni görmüyor bile çocuk :) aaaa bi de ahırdan çıkmıyor koyun inek kedi köpek tavuk ne bulsa nerde bulsa peşinde.. o yüzden bakacak adama bile gerek kalmıyor bazen balkondan baksam yetiyor. ben bakılacak hale geldim gelmek üzereyim bi zahmet bakıversinler canım. eşin çok iyi yapmış zimmetlemekle. inş rahat edrsiniz de bir hafta kalırsınız..

Oo senin isin iyiymis masallah:) biz esimle kaderdasiz ikimizin ailesinden de fayda yok.bakalim nasil olucak.

Afiyet olsun canim ama daha fazla yeme hasta eder sonra.ben de kuru fasulye pilav salgam modundayim.bebeler yeni uyudu hemen biseyler yiyeyim dedim
Afiyet olsun canim ben de aksam yemeghin hazirladim kendim de tostvyedim bekliyorum
Oohh dogayla icice ne guzel.. Benim oghlanin cevresinde 100 kiside olsa popomdan ayrilmaz , birakip gidicem korkusu var hala.. N eyapsin cocuk surekli nobete gidiyordum bazen ondan kacarak bir iki kez de onu kayinvalidmde birakip siirte yalniz gittim 1-2 ay falan hem de

hadiya kendıne çok güveniyor dr , 7 kiloyla doğum yapan ebru şallıda rekor :52: 6 ayda 1 buçuk kilo almış :46: tam tipik türk kadını değilmi :1::1::1:
ben ilk 3 ay kilo verdim yemek yiyemediğim için bunu ben söylemedim dr kilomu takip ettiği için ilk günden daha düşük kiloda gördüğü için vitamın takviyesi yapmıştı ,

kilo almaya başlayınca iştahın açıldı sanırım dedi bende evet dedim vitamını kesiyoruz demişti ,

Hayırlısı canım , dr una sende güvenıyorsan iyi bir hekım olduğunu düşünüyorsan problem yoktur ..

Evet evet tipik Türk kadını profiline çok uyuyor cidden 😄😄😄
Bende ilk 3 ay kilo verdim vitamin ve progestan ve kan hapı başladık hala devam ediyorum
Doktoruma güveniyorum inşallah her şey yolunda gider sonuna kadar ...
Gittin mi muayeneye neler söyledi doktorum merak ediyorum ..

Benim yumağım her su içmeden sonra hıçkırıyor. :) Bazen tırsıyorum ama hıçkırık bittiken sonra eller ayaklar durmuyor.:nazar:
Sizde durumlar nasıl günde 3- 4 defa 3 dk hıçkırıklarımız oluyor

Ben eğer soğuk su içersem bazen başlıyor hıçkırmaya😊
Ama normalde de durup dururken hıçkırdığı oluyor☺️

Afiyet olsun canim ben de aksam yemeghin hazirladim kendim de tostvyedim bekliyorum

Oohh dogayla icice ne guzel.. Benim oghlanin cevresinde 100 kiside olsa popomdan ayrilmaz , birakip gidicem korkusu var hala.. N eyapsin cocuk surekli nobete gidiyordum bazen ondan kacarak bir iki kez de onu kayinvalidmde birakip siirte yalniz gittim 1-2 ay falan hem de

Niye aksam yemeginden yemiyorsun tost yiyorsun.ben de aksam yemeginden yedim:) aksama yine yiycem:))

Ayrica son sorun hic de abuk degil, basima geldiginden biliyorum gecenin yarisi aniden suyum gelince doktorumu aramistik esim zaten stresten bayilwcqkti , bence mutlaka sor. Cunku nisan gelmesi diye bir durum var az az geliyor onda su sancvin varsa gel diyebiliyorlar, ama benimki gibi fosur fosur su geliyorsa hemen gitmen gerekir

6kilocuk muuuuuu offffffffffl supersin yaaa .. Benim kuzenim de 2 cocukta da sadece 6 kilo almisti, bir arkqdasim sadece 1 kilo aldi drbebegin kilosu iyi oo yuzden onemli degil demisti , cocuk simdi tosun gibi maasallah..e

İnsallah sen de tadacaksin evlat sevgisini canim dua ederiz tabiiki.. Daha yeni evlisin merak etme insallah olur ..

Sezaryanda da normal dogumda da epidurali oneririm arkadasim ben epiduralle sezaryan oldum cok memnun kaldim , diger arkadaslarimin hepsi epiduralle normal dogummyaptilar onlar d cok memnun kaldilar. Doktorunla mutlaka gorus bu konuyu hem onun onerisi nedir ogrenirsin hem de fiyat farki oluyor onu ds ogrenirsin

Şimdilik 6 kilo aldım ama 1-2 kilo daha alırım sanırım
Ama ilk doğumumda aldığım 15 kilo ile hamile kaldım zaten o yüzden ne kadar az alırsam benim için o kadar iyi olur 😁
Yarın gideceğiz inşallah mutlaka soracağım bu konuları
Ilk doğumum çok zor olmuştu hiç ağrım yokken günümde varken suni sancı ile 12 saatte doğum yaptım
Ve sancı yine çok azdı
Doğumla ilgisi yok diyor nöroloji doktoru ama ilk çocuğum çok sıkıntı yaşadı 😔bu sefahetler kendiliğinden olmazsa yada bebek le ilgili bir sıkıntı olupta erken doğması vs gerekmezse kesinlikle suni sancı isteniyorum dedim doktoruma oda öncesini bildiği için
Sağolsun hep rahatlatmaya çalışıyor
Eğer 40. Haftayı doldurursan ve ağrı yada bebekte bir sıkıntı olmasa bile ben doldurduğun gün alırım bebeği dedi.
İnlallah hayorlısı ile normal bir şekilde kendiliğinden gelişir süreç ve hepimiz sağ dalim alırız kucağımıza bebeklerimizi

Canım bu arada hangi şehirdesin doktorun kimdi ?
Bir arkadaşım 1 kilo aldı yazmışsın yanlışım okudum acaba diye tekrar tekrar okudum canım nasıl 1 kilo aldı bebek en az 2.5 kilo olsa 1 kilo nasıl aldı arkadaşın hayretler içindeyim ����

Son düzenleme:
Back