- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.701
Bakalim ne olacak.ikizlerdede doguma gidecegim gece karar vermistik bunda da oyle olucak sanirim:))Hepsi de guzel isimler mert daha hosuma gitti
Bizim de kardeslerimle isimlerimizin anlamlari ayni , dilek murat arzu.. Dorduncu farkli yalnizca ona dedemin adini verdiler
Günaydın kızlar şimdiden kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı güzel bir gün gecirirsiniz ınş. Sabah Sabah cosmus topik ne zamandır giriyorum ama yazamıyorum. Cumaya bayram tatiline çıkıyoruz. Perşembeden eve gidip ev ve valiz toplayacagiz. Biz yokken misafirler gelip evi kullanacaklar da. Şimdi bayrama gidiyorum dönüş tarihin kurban bayramı sonu. İki ay kv lerde kalacağım aramız iyidir ama ınş öyle kalır çok mutlu huzurluyum bugünlerde ınş herşey yoluna girecek bi de bebemin vaktini dolduracağına emin olsam daha da huzurlu olacağım.
Bizim bebemizin adı yok. Abdullah istedim ben ama sıra babadaydi beğenmedi. Amca burak ben hüseyin gördüm babam annem ve kv ler hayri diye tutturdu. Hiçbiri içimize sinmedi bebeme ad koyamadik daha :-(
Canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim ins hep oyle olsun tadiniz bozulmasin.biz de cuma yada c.tesi gidicez esimin memleketine.duruma gore 3-4gun yada 1hafta kalma durumumuz var.gecen esim amcasinin cenazesine gidince bekar kaynima ve gorumceme yengenizin durumu malum o haliyle buralara gelicek yardimci olmazsaniz bir gune geri doneriz bu ladar zor durumda geliyoruz siz de hakkini verin demis.bebelerden oglani amcasina kizi halasina zimmetlemis:) ben dedim esime zaten yardim etmezlerse cekip gelicez bu halimle bide orda yorulamam cocuklara bakicaklarsa gidelim dedim.oda merak etme bakmazlarsa iki gune doner geliriz dedi.eger durum iyi giderde yardimci olurlarsa bir hafta kalabiliriz.umarim yorulmam da bizede tatil olur.
Hangi isim hayirlisi ise o olsun canim.
Ya benim vajinama ayaktayken bir iki saniye batma gibi bisey oluyo oturunca geciyo aynisini yasayan varmi