Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar =)
Sıcaklardan bayramdan da bişey anlamıyoruz. Kayınvalidemlere geldik 1 hafta kalıcaz vantilatörün karşısından ayrılamıyorum, ben nereye vantilatör oraya
Allah daha sıcak memleketlerde yaşayanlara sabır versin inşallah.
Arefe günü eşimle bebişin odasını boyadık, çok yorulduk ama güzel oldu çok da eğlendik =) önümüzdeki hafta mobilyası da gelecek inşallah, pazartesi ablam yardıma gelicek odasını kurucaz temizlik yapıcaz, bir de mevlütte dağıtılmak için küçük küçük tüllü sabunlar yapıyo, onu birlikte yapıcaz, fotoğrafını çekip eklerim yapınca
Hastane çantam hazır, olur da bebiş erken gelmeye kalkarsa diye önceden onu hazırladım. Benim gecelik ve pijama takımım, bebişin hastane çıkışı takımı, bana iç çamaşırları emzirme sutyenleri, göğüs pedi, 1 paket bebişin yenidoğan bezi, bana ped, diş fırçası şimdilik bunlar var bavulumda. Havlu, terlik, hastaneden dönerken giyeceğim kıyafet, ne olur ne olmaz diyerek bebişin en küçük boy biberonu, emziğini de eklicem tamamen bitmiş olucak inşallah.
Eşim vardiyalı çalıştığı için nedense doğum başladığında tek olacakmışım gibi geliyor hep, yakınımda da kimsem olmadığından muhtemelen zor durumda kalırsam 112yi arayıp valizimi alıp doğuma gidicem eşimle de hastanede buluşuruz artık
gerçi doğum öyle pıt diye oluveren bişey değil bildiğim kadarıyla ama en kötü senaryomuz bu şimdilik. daha rahatını da düşünürsem sancım başlayınca eşimi ararım, o gelene kadar duş felan alırım, gelir beni hastaneye götürür =) Artık vakit yaklaştıkça bunları planlar olduk evde =)
Hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah sevgili eylül anneleri