- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.741
kızlar benım bel ağrım var ya doğurmayayım ,
Canım, Bel ağrısı normal diyor doktorlar. Bendede akşamları oluyor ama aşırı oluyor ise doktoruna danış bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım, Bel ağrısı normal diyor doktorlar. Bendede akşamları oluyor ama aşırı oluyor ise doktoruna danış bence.
sabah uyandığımda vardı ağrı, bilemiyorum çok şiddetli değil ...
Dogum ağrısı belden kasıklara doğru vurur canım,bazende birden beline yumruk yemiş gibi öyle bişey degilse korkma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben dört tane yastıkla yatıyorum anca öyle uyuyabiliyorum.
Havalar çok fena çok terliyorum. Eski doktorum günde 3.5 lt su içmen lazım demişti şimdi masamda 0.33 lt su şişeleri var günde kaç lt su tükettiğimi görmek için her birini içip bir yere not alıyorum.
yok canım normal o hemen doğurmaya heveslenme :))kızlar benım bel ağrım var ya doğurmayayım ,
bebek zaten dinlenikken hareket eder daha çok çünkü sen hareket halindeyken onun hareketlerini hissedemezsin çok fazlaKızlar aşırı hareket ettiğinizde, dinlenme pozisyonuna geöince sizin de bebeğiniz fazla oynuyor mu?
Ben biraz ağır işler yapıyorum son 1 aydır, birşey olmuyor da dinleneye geçince bebek sanki horon tepiyor
Bu normal mi acaba?
hadi gözünaydın kontrol iyi geçmiş .hep iyi olsun inş.Kızlar günaydınnnn dün yazamadım dr dan sonra geziyim bişeyler bakayım bayrama die çok yorulmuşum sabah serviside kaçırdım ,
işyerine taksiyle geldim ,
belim fena agrıyor kızlarr ....
Kontrolüm şöyle geçti kızçem 2 kiloyu geçmiş , çalışabilir raporumuyazdırdım , ultrasyon kağıdında 33+2 yazıyordu kemık olçümü , ama 32. hafta raporu aldım 1 hafta fazladan mı çalışcam die aklıma takıldı dr dan çıkınca neysee
sorulamı sordum karnımın toplanması sertleşmesi rahmın kendısını doğuma hazırlamasından dolayı dedi şuan erken doğum iç,n risk oluşturacak birşey görmüyorum dedi,
doğum şekli epidural normal konusunda da normal düşünüyorsan normal olsun herşeyın vücuduna ilaç alma dedi benım tavsıyem dedi ama anestezi uzmanlarımız var tabiki onlarlada görüşebilirsin bu konuyu dedi , ( kadın hertürlü dışardan müdehaleye karşıı )
uzun bir yol olmadığı için mola vererek gidebilirsin bursaya dedi eğer gittiğin yerde ters bir durum hissedersen ordaki kadındoğum dr una gidersin dedi bunu söylemesi biraz aklımı karıştırdı acaba rahat bi kadın mı dedim ,
acaba gitme mi deseydi daha doğruydu kilom 69 olmuş güneşte yurume bol suya devam dedi , demır ve kalsiyum yazdı tekrardan 9 ağustosta tekrar gidicem bundan sonra daha sık görüşücez dedi nst ye girmedimm bu arada ...
Hastahane için kapı süsü tasarladım. Copy merkezinden kalın, renkli baskı alıp kenarlarına güpür dantel yapıştırmayı düşünüyorum sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1200263
bizim burda mı bastıracaksın işyerıne yakın bildiğim var mı ...
Hayır canım beşiktaşta bastırıcam. Maslak'tada varmış ama öğle arası koşturamam buralarda.
Doğum iznine çıkacağım zaman ayarlıycam.
Canım benim 3,5 ltyi buluyor ve yastıklar da işe yaramıyor. Sanırım göbek rahatsız ediyor. Göbekli insanlar nasıl yaşıyorlar ya allah kolaylık versin ya da az yesinler eritsinler o göbeği çok kötü bir şey...
Dğourmazsın merak etme Doğursam ben doğururdum o kadar ağır taşıdım ki 1 aydır o ağrılardan ayağa bile kalkamaz oluyordum. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş normalmiş onlar.
Ancak çok uzun sürerse doktora gitmen gerekir
Yatarken soluna yat dedi doktorum dinlenirkende soluna yat dedi ay sol bacağım çürücek resmen bunaldım yaa 2 dk sırt üstü yatıp avutuyorumkendımı ,
yatarken bacak aranıza yastık alıyormusunuz napıyosunuz ?
Sabah bebeleri aşıya goturduk, babalarina biraktim ben kontrole gittim, bugun de hep doguracaklara denk gelmisim tam 1saat bekledim , evden cikmamla eve girmem 2saati buldu.1230gibi evdeydim yorgunluktan oldum.saat 1gibi uyuttum cocuklari sabahtan beri açtım bişeyler yedim, bir saat dinlenme vaktim var ama ayaklarim agriyor hala
Bacak arasına büyük kalın bir yastık alıyorum. Çok rahatlatıyor. Karnını sıkıştırmıyor.
Iyi gecti canim bi onceki sayfada yazdim gormedin sanirimnasıl geçti kontrolün ?
bazı geceler yastıkla uyuyorum bazı geceler unutuyorum ayy hayırlısıyla bir kucağımıza alalım ...
Iyi gecti canim bi onceki sayfada yazdim gormedin sanirim
evet şimdi okudum e süper haberler ,
Evet canim yoruldum sadece.bugun asori sicak yaa biraz kestoreyim dedim su gibi olmusum sicaktan uyuyamadim.karnimdaki de alttan vurup duruyo cok uykum var bizimkiler de uyanir simdi .geceleri ben de uyuyamiyorum hem sicaktan hem de ayaklarimdan.dogurunca ayaklarimdan doktora gidicem bi elektriklenme kan akiminin durmasi gibi tuhaf birsey oluyor ayaklarimda
Allah allah nedenki çok koşususturuyorsun ayaklar yavaştan iflas mı ediyor ne =( ,
İhmal etme canım baktır tabi ,
Belimi eşim bebek yağıyla ovsun bari eve gidince ağrı kesici içmek istemiyorum