• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Bende ishal yok ama vitamin kullanırken kabız olmuştum bırakınca geçti.

Bendeki sıkıntı vajinamdan arka tarafa doğru olan ağrı gibi birşey var o son günlerde. Doktora soramadım bunu o kadar yazmama rağmen.
bir de çişim geldi sanıyorum wcye gidiyorum iki damla geliyor sabahtan beri... idrar tahlilimde temiz çıkmış şüklür.

Bendeki sıkıntı vajinamdan arka tarafa doğru olan ağrı gibi birşey var o son günlerde. Doktora soramadım bunu o kadar yazmama rağmen.
bir de çişim geldi sanıyorum wcye gidiyorum iki damla geliyor sabahtan beri... idrar tahlilimde temiz çıkmış şüklür.

bebiş mesanenın üzerinde olabilir mi ? baskı yapıyordur belki yanma vs yoksa ,,
bana dr um sık sık çamaşır değiştir hatta kayat dedi :1::1: nerde kaynatcam anacım ,,, makinede sıcak suda artık nekadar oluyorsa

bana dr um sık sık çamaşır değiştir hatta kayat dedi :1::1: nerde kaynatcam anacım ,,, makinede sıcak suda artık nekadar oluyorsa

olmadı bebekleri bezleyip kirlenince kaynatıp tekrar kullanırız :D

valla bebek çok hareketli hiç durmuyor, karşıdan bakınca göbeğim sağa sola aşağı yukarı oynuyor. kasıklarımda da oynuyor ama neresi bebeğin bilmiyorum. baya aşağıda göbeğim çünkü, milletin göğüsün altından başlıyor, benim göbek deliğimin altında

valla bebek çok hareketli hiç durmuyor, karşıdan bakınca göbeğim sağa sola aşağı yukarı oynuyor. kasıklarımda da oynuyor ama neresi bebeğin bilmiyorum. baya aşağıda göbeğim çünkü, milletin göğüsün altından başlıyor, benim göbek deliğimin altında

Benımde öyle o yüzden dikkat ediyorum temızlık işlerinde vs , erken doğumdan korkuyorum zamanında güzel herşey,

makata bile baskı yaptığı oluyor resmen orda hissediyorum ,, bakalım yarın pozisyonu ne durumda

Kuyruk sokumundami banada arada vajinama ve kuyruk sokumuna vuruyor normal ama bebegin hareketlerini orada hissediyoruz.idrar da mesaneye baski yaptigindan.son ay bunlarin hepsi normal.
Bu doktorlar da amma abartiyor hee kendi kaynatmismi acaba .

Benimkide oyleyaa disardan eli kolu belli nerdeyse cok hareketli ve oynak.benim gobegim de ikizlerde gogsumun hemen altindan basliyordu bunda biraz daha asagida.aslinda normal olani bu ikizlerde yukardaydi gogsumu de rahatsiz ediyordu ama seninki baya asagidaymis yapisal bir durumdur belki

selam canlar nasılsınız
brnim de sizin gibi alt tarafa baski cok oluyor. eee artik sona yaklaşıyoruz cikmak istiyorlar kuzular

Kuyruk sokumundami banada arada vajinama ve kuyruk sokumuna vuruyor normal ama bebegin hareketlerini orada hissediyoruz.idrar da mesaneye baski yaptigindan.son ay bunlarin hepsi normal.

Bu doktorlar da amma abartiyor hee kendi kaynatmismi acaba .

Benimkide oyleyaa disardan eli kolu belli nerdeyse cok hareketli ve oynak.benim gobegim de ikizlerde gogsumun hemen altindan basliyordu bunda biraz daha asagida.aslinda normal olani bu ikizlerde yukardaydi gogsumu de rahatsiz ediyordu ama seninki baya asagidaymis yapisal bir durumdur belki

Sanırım göbekler vücut şekline göre büyüyorlar. Sivri olunca erkek, yuvarlak olunca kız diye bir uydurma var Benim sivri mesela, çok bilmişler erkek olacak dimi diye soruyorlar :D Oysa kız olacak...

Bugün hastanede bir kadın gördüm mesela, bildiğin pilates topunu sokmuşsun sanki, ikiz sandım, o kadar büyüktü ki göbeği kendimi ezik hissettim resmen.
İkiz değilmiş ama göbeği yusyuvarlaktı göğüs altından başlıyor yan taraflarda yuvarlak falan...

Aman nazar değmesin henüz çatlağım yok daha iyi inşallah olmaz, bebe yağı sürüyorum hep

selam canlar nasılsınız
brnim de sizin gibi alt tarafa baski cok oluyor. eee artik sona yaklaşıyoruz cikmak istiyorlar kuzular

Sanırım göbekler vücut şekline göre büyüyorlar. Sivri olunca erkek, yuvarlak olunca kız diye bir uydurma var Benim sivri mesela, çok bilmişler erkek olacak dimi diye soruyorlar :D Oysa kız olacak...

Bugün hastanede bir kadın gördüm mesela, bildiğin pilates topunu sokmuşsun sanki, ikiz sandım, o kadar büyüktü ki göbeği kendimi ezik hissettim resmen.
İkiz değilmiş ama göbeği yusyuvarlaktı göğüs altından başlıyor yan taraflarda yuvarlak falan...

Aman nazar değmesin henüz çatlağım yok daha iyi inşallah olmaz, bebe yağı sürüyorum hep

Yokyaa oyle olsa benimki rrkek sivri degil ne sivriler ve buyukler var ben de sok oluyorum.benim cok degil yanlarim biraz doldu ama gobegim orantili.normaldede kilo alinca orantili alirim gobegim popom cikmaz kilo aldigim anlasilmaz , dogum kontrol hapindan ikisenede 10kilo almistim kimse anlamamisti hala ayni beden pantolon giyiyordum.hamileliklerim de oyle.hamile pantolonum 38beden normaldede 36giyerdim az bi yanlardan buyumem oldu .bende catlak oldu malum ikiz tasidim kolay degil 5kilo vardi karnimda:) ama simdi catlamadi yer genis nasilsa .catlaklarim baya duzeldi ama

Günaydın annecikleeerr

Günaydınlarrrr:emir_bebek::emir_bebek:

GÜNAYDIN HEPİNİZE EFEMMMMMMMMMMMMMMMMM :52::52::52::52::52::52::49::49:

Bugün kontrolüm var 13:30 da soracaklarımı not kağıdına sıraladım paylaşayım sizinlede
1 karnımın sertleşmesi bir tarafa toplanması günde birkaç defa oluyor
2 doğum şekli- epidural normal doğum hakkında fikrınız nedir ?
3 eğer bir ihtimal sezeryan olmam halınde genelde kaçıncı haftada alıyorsunuz ...
4 Yolculuk yapabilirmiyim ?

Bi sorum daha vardı ama çok abuk gelebilir die sildim , ama siz görün istedimm 5. ( abuk soru ) sancım , suyum geldiğinde ne yapmalıyım :27::27::27::27::27::27::27: şimdi siz içinizden diyorsunuzki e hastaneye gitmen lazım .. :1::1::1::1::1: ,
Asistanını arayıp hasteneye gitmem lazım demiii o yüzden bunu sormayayım dedim :8: :37:

eneeee yavrilerre bak sen zıpırlık yaptılar :49::46::52::52::52::52:

İnşallah İnşallahhhh :nazar::emir_bebek:

Allah allah bu da kiloya bakmayan doktorlardan demekki ne çeşit dr larımız var ,
kilo artışını yada düşüşünü takip etmesi gerekiyor bu hamileler için çok önemli sadece bebeğe bakarak değil anneninde incelenip bir bütün halinde bu süreci geçirmek en enn doğrusu yaa neden böyle yapıyorlar ...

Geçen muayene de sordum hiç tartmıyorsunuz bende pek kilo almıyorum dedim
Bebek gayet iyi kilo alıyor dedi bende zaten kilolu hamile kalmıştım
O yüzden senin alışında normal dedi zaten 6-13 kilo arası normalmiş 6 kilo ile hamileliği bitirmek gayet normaldir merak etme dedi ..

gunaydın guzel anneler ..su guzel gunlerın hatırına sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucagınıza alırsınız ınsallah Allah rızzası ıcın cocugum olması için bana dua edermısınız. İsmim Çiğdem.. şimdiden Allah razı olsun

Bugün kontrolüm var 13:30 da soracaklarımı not kağıdına sıraladım paylaşayım sizinlede
3 eğer bir ihtimal sezeryan olmam halınde genelde kaçıncı haftada alıyorsunuz ...

Bi sorum daha vardı ama çok abuk gelebilir die sildim , ama siz görün istedimm 5. ( abuk soru ) sancım , suyum geldiğinde ne yapmalıyım :27::27::27::27::27::27::27: şimdi siz içinizden diyorsunuzki e hastaneye gitmen lazım .. :1::1::1::1::1: ,
Asistanını arayıp hasteneye gitmem lazım demiii o yüzden bunu sormayayım dedim :8: :37:

Günaydın canım:)
Çok iyi düşünmüşsün liste işini umarım her şey yolundadır hayırlı haberler verirsin bize
Bende yarın gideceğim kontrole

Doktorum bana senin bugün soracağın soruların bazılarının cevabını 2 ay kadar önce vermişti .
Karnın eğer sertleşir ve bir tarafa doğru bebek toplanır ve uzun sürerse bu erken doğum başlangıcı olabilir dedi
Suyun geldiğinde yada kanama olursa beni bile aramak için vakit kaybetme direk hastaneye Ulaş dedi.

Bakalım senin doktorun neler söyleyecek
Bu arada bende çok merak ediyorum normal doğum hakkında epidural önerip önermeyeceğini
Yarın soracağım bende
Birde eğer sezeryan olursa genel anestezi mi yoksa lokal anestezimi olmalı onu soracağım bende liste yapayım en iyisi :))

Bu arada sancı ve su gelme anında ne yapacağını sorman hiç abuk değil canım
Ilk doğumun sanırım bence aklında ne varsa sor😉

:) Bence iyi yapmışsın liste yapmakla çünki ben her seferde unutuyorum :) eve gelince aaa ben bunu sorcaktım diyorum.
:( Ama artık ne yazıkki soru soracak bir doktorum yok. :S hastahaneden ayrıldı ve 1 ay çalışmayacakmış. Şimdi yeni bir doktor bakıyorum mona sen hangi hastahaneye gidiyorsun yakınız memnunsan bende orayı tercih edebilirim.

Geçen muayene de sordum hiç tartmıyorsunuz bende pek kilo almıyorum dedim
Bebek gayet iyi kilo alıyor dedi bende zaten kilolu hamile kalmıştım
O yüzden senin alışında normal dedi zaten 6-13 kilo arası normalmiş 6 kilo ile hamileliği bitirmek gayet normaldir merak etme dedi ..

hadiya kendıne çok güveniyor dr , 7 kiloyla doğum yapan ebru şallıda rekor :52: 6 ayda 1 buçuk kilo almış :46: tam tipik türk kadını değilmi :1::1::1:
ben ilk 3 ay kilo verdim yemek yiyemediğim için bunu ben söylemedim dr kilomu takip ettiği için ilk günden daha düşük kiloda gördüğü için vitamın takviyesi yapmıştı ,

kilo almaya başlayınca iştahın açıldı sanırım dedi bende evet dedim vitamını kesiyoruz demişti ,

Hayırlısı canım , dr una sende güvenıyorsan iyi bir hekım olduğunu düşünüyorsan problem yoktur ..

:) Bence iyi yapmışsın liste yapmakla çünki ben her seferde unutuyorum :) eve gelince aaa ben bunu sorcaktım diyorum.
:( Ama artık ne yazıkki soru soracak bir doktorum yok. :S hastahaneden ayrıldı ve 1 ay çalışmayacakmış. Şimdi yeni bir doktor bakıyorum mona sen hangi hastahaneye gidiyorsun yakınız memnunsan bende orayı tercih edebilirim.

yazdım canım özelden ,

Benim yumağım her su içmeden sonra hıçkırıyor. :) Bazen tırsıyorum ama hıçkırık bittiken sonra eller ayaklar durmuyor.:nazar:
Sizde durumlar nasıl günde 3- 4 defa 3 dk hıçkırıklarımız oluyor

Back