- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.541
Evet oğlun sıkılıyordur ama Allah korusun ev daha güvenli sizin için şuan ,
İnşallah toparlanırsın en kısa sürede sabır birazcık ..
Yok canim dikkat ettigim yok gercekten.ilac da almiyorum.sana bir gunumu yazayim.sabah guzel kahvalti yaparim bir ekmege yaki n yerim.kahvalti en buyuk keyfim.cocuklarla beraber yapiyorum.onlarada yediriyorum kendim de yiyorum.peynir zeytin tahin pekmezpatates kizartmasi domates salatalik vs.aksama kadar meyve atistiriyorum genlde.zaten vaktim de olmuyor.aksam da corba ana yemek salata filan oluyor .cocuklar icin hergun et oluyor yemekte mutlaka.yani yemekler hep saglikli banada yariyor .cocuklara atistirmalik olarak kuru uzum kuru incir ve hurmaya alistirdim.onlara verince ben de atiyorum agzima.hepsi bu.aslinda 3-3, 5kilo arasi dogsa yeter bana.sisko bebek sevmiyorum.sagikli olsun en onemlisi o.
Canim ayagin ins cabucak iyilesir.ankaranin neresine geliyorsun .bos olsam sana yardim ederdim.ankarada tekmi olucaksin.bulusabiliriz aslinda.
Eşim çok anlayışlı değildir aslında ama çocuk istiyorsan bakmayı bileceksin dedim kabul etti ilkinde hiç gözüm.arkada kalmadı bunda da kalmaz herhalde. Zaten 19 mayıstan sonra baristik ciddi cyiddi ayrılmayı düşünüyordum burnumdan getirdi hamileliği ilk 6 ay. Çocuğa isim koyma sırası ondaydı onu da elinden aldım kafam çok attı haklı olduğumu anladığı için sesi çıkmıyor bu aralarEvet canim ben de bugun basdliyorum bakalim dolabini sileyim kiyafetlerti yikayip utuleyim.. Eylul annesi dogum yapti ya bizimki de gelir melir diye erkeneden halledeyim dedim
O kadar karamsar olma ben de hep normal istemistim ama suyum geldiginde cocuk dogum kanalinda bile degildi mecburen sezaryan oldu... Ama 1-2 gun acidan sonra biseyhissetmedim.. Hep kendim yikadim mesela kuzumu hic kimseden yardim beklemedfim normal yasamima adapte oldum 2 gunde
Canimsinnnn
Tesekkur ederim canim insallah kemoterapiye gerek kalmaz da..
Esin acisindan cok sanslisin canim ..ben de sansli kizlardanim
Cok gecmis o!sun tekrardan..kuzucuk sabredecek ne yapsin. Benim oglani da evden cikartamazsin
Gunaydiiinnnnnnnnnn
Haahhaaaaa onlar nasil yapmiski cocugu...
Benim de oyle. Bunlar yalanci kasilmalar vucut alistirma yapiyor dogumahazirlaniyor
Oyle deme hamisler ozel menuyle besleniyo et sut cok dikkat ediyorlar.ben özel bisey yapmiyorum.evde pisirdiklerimi yiyorum sadece.ceviz yiyemiyorum sut yogurt yok.aman buyuyecegi varsa buyuyo ya beslenmeyle alakali degil.ben ikizlerde cok dikkat ettim oglan on gun onden gidiyordu.bunda etmiyorum yine oyle.Allahin isi.ayrica ultrason cihazlarina guvenmiyorum.on gun ileri der gununde cikar belli olmaz ama bunda hic ozenmiyorum cunku vaktim yok orasi gercekSağol canım ınş
Kız dikkat etmedigin buysaBenim yediğim ekmek 3 lokmayı geçmiyor günlük. Oğlan da sadece yoğurtlu mantı yiyor bu ara ben de yanında tabii. Burada ceviz ve badem dışında doğAl birşeylerimiz yok evde kullanicam. Hurmayi yiyorum ama günde 2den fazla sakin yeme. Akşamları düzgün oluyor sadece
Eşim çok anlayışlı değildir aslında ama çocuk istiyorsan bakmayı bileceksin dedim kabul etti ilkinde hiç gözüm.arkada kalmadı bunda da kalmaz herhalde. Zaten 19 mayıstan sonra baristik ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyordum burnumdan getirdi hamileliği ilk 6 ay. Çocuğa isim koyma sırası ondaydı onu da elinden aldım kafam çok attı haklı olduğumu anladığı için sesi çıkmıyor bu aralar
Gunaydinn.her zaman olmuyorsa bencede gerek yok.gecmis olsun.ben de ates basmasindan kafayi yiycem.gece o serin havada eşim battaniye ortuyo ben yariciplak yine terliyorum.Günaydın herkeseeeeeee
sabah 6:30da sağ bacağımda kramp acısıyla uyandım bugüne kadar yaşadığım en acısıydıııııııı kaç dk kendıme gelemedim ağladım bile .. Uykumdan uyandırdı resmen Allah yardımcımız olsun sık sık olan birşey değil bende bu kramp ama magnezyum eksikliği yapıyor demekki , takviye almıyorum almam gerekir mi yaa doktorumda her zaman olmuyorsa vermiyorum magnezyum demişti ...
Gunaydinn.her zaman olmuyorsa bencede gerek yok.gecmis olsun.ben de ates basmasindan kafayi yiycem.gece o serin havada eşim battaniye ortuyo ben yariciplak yine terliyorum.
günaydın kızlar..Günaydın herkeseeeeeee
sabah 6:30da sağ bacağımda kramp acısıyla uyandım bugüne kadar yaşadığım en acısıydıııııııı kaç dk kendıme gelemedim ağladım bile .. Uykumdan uyandırdı resmen Allah yardımcımız olsun sık sık olan birşey değil bende bu kramp ama magnezyum eksikliği yapıyor demekki , takviye almıyorum almam gerekir mi yaa doktorumda her zaman olmuyorsa vermiyorum magnezyum demişti ...
günaydın kızlar..
canım bilirim o krampları.. günde 1 2 soda tüket mg değeri yüksek olanlardan ek takviye olmasa da olur yine de sıkıntı olursa dr suz da alabilirsin mg u. ben bilirim o krampı. bi girmişti 4 gün yürüyemedim. sonra masaj randevum vardı kız uğraşa uğraşa açtı resmen içeride damar düğümlenmişti kaskatıydı baldırım.
çılgın anne canım dün yazamadım. ankaraya sabah 10 da iniyorum uçaktan. 2 buçukta sınav var 4 te bitiyor 7 buçuk dönüş uçağı. bi aksilik çıkmazsa inş. sınav yeri sıhhiyede onu öğrendim. ama karnımı nasıl doyururum orada ramazanda bi de azıcık uyusam diyorum sınava girmeden sınavda uyumamak adına :) napsam avm ye falan mı geçsem bebeye de bişeyler bakarım diyorum ama. sence planım nasıl olmalı. kentpark c&a ya uğramayı hayal ettim ama aklımda kalmasın diye. vakit yetişmezse sıhhiye civarında nasıl dinlenecek oturcak karnımı doyuracak bir yer bulurum?? fikir verirsen sevinirim.. buralara yakınsan seninle buluşmak da çok eğlenceli olur :)) hem yer yön bilmiyorum hem vakit dar napcamı şaşırdım.
sınav cts de ben şimdiden stres yaptım. ayaktan dolayı sanırım yoksa hamilelikte hiç tek yolculuk yapmamış değilim. bilmem belki oğluşu evde birakıcam ilk defa 12-14 saat kadar ayrılacağızCanim sihhiye bana cok uzak.gelmeyi cok isterdim ama sinavin yarin sanirim.haftasonu olsa gorusurduk yine de bebeleri birine birakma imkanim yok .canim sihhiyeden havaalanina gecis de bir saat surer.geriye cok az zamanin kaliyor.sana en yakini kizilay avm.hem avm serin hem ordada her marka var alisveris yapabilir hem de yemek yiyebilirsin.kentpark o dar zamanda cok uzak olucaktir.tekrar ankaraya gelicekmisin.bide ne sinaviydi bu .
Arada benim de oluyor canim aglatiyor resmen. Sadece kramp olunca magnezyum aliyorum ben de duzenli almiyuorum ,aslind soda daha iyi ama ben icemiyorum pekGünaydın herkeseeeeeee
Ben bir tek kulotla yatiyorum pervane de aciknsabah kadar yine de yaniyuooooommmmmGunaydinn.her zaman olmuyorsa bencede gerek yok.gecmis olsun.ben de ates basmasindan kafayi yiycem.gece o serin havada eşim battaniye ortuyo ben yariciplak yine terliyorum.
Arada benim de oluyor canim aglatiyor resmen. Sadece kramp olunca magnezyum aliyorum ben de duzenli almiyuorum ,aslind soda daha iyi ama ben icemiyorum pek
Soda hergun içiyorum ben doğal maden suyu olan, yeterli gelmiyor demekki , bide bu aylarda kalsiyum alımıda çok olmalıymış ben birtane küçük kutu süt bide sabah kahvaltıda 3 dilim peynir yıyorum yoğurtu bayadır yemiyorum , ama yemek gerekiyormuş kemiklerin bu dönemlerde çok ihtiyacı varmış bebek içinde anne içinde ..
Bi kase yoğurt yemeye başlıyım bu akşam itibariyle ...
Ben bir tek kulotla yatiyorum pervane de aciknsabah kadar yine de yaniyuooooommmmm
Napalım yaa mecbur yoksa su içinde kalıyoruz , eylülden sonra rahatlarız ınşallah havalar bukadar sıcak olmaz gibi ...
kizilay avm kizilay metrosunun tam karsisinda.orda da belki c&a vardir.valla ben gunluge pazar mali alicam fazla para veremem.ikizlerdede oyle yaptim sorun yasamadim.disari icin olabilir c&a. Valla azmedersen olur neden olmasin.sinavinda basarilar .ins.Rabbim hayirlisini verirsınav cts de ben şimdiden stres yaptım. ayaktan dolayı sanırım yoksa hamilelikte hiç tek yolculuk yapmamış değilim. bilmem belki oğluşu evde birakıcam ilk defa 12-14 saat kadar ayrılacağız( c&a ya taktım canım bio cotton serisi çok hoş geçen sefer ilk 3 ay ondan giydirmiştik bebemi. kızılay avm dediğin tam nerede. kızılay metroyu biliyorum bi. bi daha inş aktarma dışında ankaraya işim düşmez :) bu aslında saçma sapan bi sınav da mühendislik tamamlama sınavı kazanıcam tercih yapıcam katü gelicek de bi sene okul okuyup mühendis diploması alıcam ölme eşeğim ölme.. ama aldığımız eğitim çok zordu bizden bir sene sonraki mezunlara AB uyum kanunu çerçevesinde aynı eğitimi almalarına rağmen mühendis diploması verdiler. inat ettim ben de alıcam. yoksa asla mühendislik istememiştim. inat uğruna yani bunlar haksızlık yapıldı diye aslında. bi de gücümü deniyorum iki bebe bi tez bi diploma çıkarabilir miyim bi senede diye :))
Arada benim de oluyor canim aglatiyor resmen. Sadece kramp olunca magnezyum aliyorum ben de duzenli almiyuorum ,aslind soda daha iyi ama ben icemiyorum pek
Ben bir tek kulotla yatiyorum pervane de aciknsabah kadar yine de yaniyuooooommmmm
Jang- bogo. Basarilar canimm sinavda
Peynor roka badem tam bugday ekmegi ve baharatlardada kalsiyum varmis haberiniz olsun
badem ve roka baharat bilmiyordum
Ben se sut yogurt yemedigim icin arastirirken okudum.rokayi cok severim ve sık yerim.badem ve baharat da oyle.ordan karşılıyorum demekki
bİLmeden karşılıyormussun haberin yok
Aynen canim.yesil yaprakli çiğ sebzeler zaten çok faydali her derde deva..evde olmam bi acidan iyi oldu.cocuklara yaptigim saglikli yiyeceklerden karnimdaki de yiyor.ben bizimkilere enginar bile yediriyorum düşün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?