- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.501
sevgili anne adayları öncelikle rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder inşeallah.bende 5 aylık hamileyim 4 aylık hamileyken öğrendim bir erkek bebeğim olacakmış ama o gün o cinsiyeti öğrendiğime sevinemedim bile.bebeğim anne karnında idrarını yapamıyor mesanesi çok büyük böbrekleri hasar görebilir dediler. bir takım işlemlerden geçtik şükür böbrekleri orta seviyede.ama sıvısı yok ne kadar dayanabilir yavrum bilemedim. şant işlemi var dediler beni ameliyat edip onun mesanesine bir tüp yerleştireceklermiş ve böylelilikle rahat idrarını yapar dediler ancak artık o ihtimalde kalmadı böyle olupta sonra yapan bebeklerde varmış hep ümid ediyorum bol bol dua ediyorum rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşeallah kızlar rabbim hamilelerin duasını geri çevirmezmiş benim içinde dua edermisiniz muhammed alime şimdiden Allah razı olsun herşey gönlünüzce olsun dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah düzelir bebişin rabbim ol derse olur ,,