- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.521
Evet alıştım eve ama komşular mahalle bi acayip ilk defa hamile görmüş gibi bön bön bakıyorlar .. sallıyorum onlarıda takmıyorum kendime kanalize olmuş durumdayım ,,
Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak inşallah ..
geceleri sıcakla boğuşuyorum bazen bebişim karnımda bir geriniyomu desem dayanıyormu sep sert oluyor karnımın bir tarafı hareket etmek zor oluyor ..
ah uh yapa yapa dönuyorum diğer tarafa,
Evet canim ben de bugun basdliyorum bakalim dolabini sileyim kiyafetlerti yikayip utuleyim.. Eylul annesi dogum yapti ya bizimki de gelir melir diye erkeneden halledeyim dedimBende bu hafta yavaştan doğum cantamı hazırlayayım bebişimin kıyafetlerini de yıkayyım diyorum hazır olsun dımı !
O kadar karamsar olma ben de hep normal istemistim ama suyum geldiginde cocuk dogum kanalinda bile degildi mecburen sezaryan oldu... Ama 1-2 gun acidan sonra biseyhissetmedim.. Hep kendim yikadim mesela kuzumu hic kimseden yardim beklemedfim normal yasamima adapte oldum 2 gundeişte belli olmuyor sen planlasanda başka başka sebeplerden sezeryana alıyorlar öncelik bebişimizin sağlığı tabiki , ben sezeryanda çabuk toparlanamam , günlerce ah uh rahat kucağıma almak istiyorum bebeğimi ,
karnımdaki dikişlerin ağrısının bebişimi kucaklamama onunla ilgilenmemde sıkıntı olacağını düşünüyorum ,
Canimsinnnnahh çok merak ediyorumnasıl bir doğum olacak kollarıma yavrumu alınca bütün acılar diner..
Tesekkur ederim canim insallah kemoterapiye gerek kalmaz da..Çok Çok geçmiş olsun canım. İns iyi haber alırsınız
İyi iyi maşallah sipaya. Azıcık rahat dursan 4 bile dogurursunbeslenmene dikkat ediyorsun bence sen. Yoksa hayatta ayakta durulmaz kuzum bu halde. Yarın günlük yeme içme programını yazmanı bekliyorum
Bakıcı tutmayacağım babası var ya işteikisini büyütürüm ücretsiz izindeyken sonra da abi kardeş elele kreşe 2 ve 4 yaşlarında olacaklar ınş diyorum. baba da bu sene ben tez çalışması ve üniversite dersinde iken yardımcı olur 4×4lük ilgilenir ondan eminim. Bir de söz aldım haftada bir beni hiçbir isim yokken bırakacak bir iki saat şöyle bi yürüyüş yapacağım o zaman çok mutlu oluyorum kendime de zaman ayırdığım için bir hafta yetiyor bana o kadarcık zaman
Cok gecmis o!sun tekrardan..kuzucuk sabredecek ne yapsin. Benim oglani da evden cikartamazsinKızlar ayağım için dr a gittim bi aparat verdi onu kullanıyorum artık günde 5 6 soğuk kompres yapacağım artık ne zaman duzelirse. Bu ayakla haftasonu tek başıma ankarada ne yaparım bilmem korktum biraz. En kötü taksiyle gezerim dayanamazsam ağrısına :-( dua edin geçsin kv 'lere soylemedik bile üzülmesin kadıncağız diye. Beni bu halde görürse 3 hafta ağlar kesin :-( annem bile çok tedirgin. En kötü yanı Oğlanla gezemiyorum beni beklemiyor topal topal yetişemiyorum da. Allah korusun bi araba falan çıkar yola atlar diye bütün gün evdeyiz bunaldı iyice çocuk da 2 senedir hiç bu kadar evde oturmamistik :-(
GunaydiiinnnnnnnnnnGünaydın efendimmm herkesee hayırlı sabahlar ,
Nasılsınız ?
Haahhaaaaa onlar nasil yapmiski cocugu...Evet alıştım eve ama komşular mahalle bi acayip ilk defa hamile görmüş gibi bön bön bakıyorlar .. sallıyorum onlarıda takmıyorum kendime kanalize olmuş durumdayım ,,
Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak inşallah ..
geceleri sıcakla boğuşuyorum bazen bebişim karnımda bir geriniyomu desem dayanıyormu sep sert oluyor karnımın bir tarafı hareket etmek zor oluyor ..
ah uh yapa yapa dönuyorum diğer tarafa,
Sen bakma baskasina bazi insanlarin isi yok ondan.beni de cok ates basiyo.geceleri serinden esim usuyo ben terliyorum .gerilmeler normal hizla buyuyor icerde.benim gobus de ataga gecti :))
Bomba olmuşsun tamamdır artıkkk
Maasallah guzel anneciiiiiikkk
Benim gobek kocaman 9 aylik saniyorlar bazen ozellikle yemekten sonra
Zaten 80 kilo oldum.. Heryerim kocaman
Bomba olmuşsun tamamdır artıkkk
Benim de yemekten sonraki sis halim bu.biraz daha az aslinda gobusum ama yemek yiyince birden sisiyor anlamiyorum.bi de mide yanmam cok oluyor yediklerim agzima gelicek gibi oluyor
Benim ilk cocukta cok fenaydi reflu oturarak uyurdum ilac almama ragmenBenim de yemekten sonraki sis halim bu.biraz daha az aslinda gobusum ama yemek yiyince birden sisiyor anlamiyorum.bi de mide yanmam cok oluyor yediklerim agzima gelicek gibi oluyor
Zimdi yanmam baslayinca rennie tablet cigniyorum ohhhh rahatliyorum
Beni ilac icicek kadar rahatsiz etmiyor simdilik.ins.gecer zamanla.Benim ilk cocukta cok fenaydi reflu oturarak uyurdum ilac almama ragmen
Zimdi yanmam baslayinca rennie tablet cigniyorum ohhhh rahatliyorum
eylul annelerinden birisi dahadogum yapmis kizlar 30haftada 1070gr dogmus.insallah sag salim kavusur yavrusuna yaaaHTML:
Kiyamam daha minicik ..
Hayirlisi olsun cok ufakmis bi sure kuvezde kalir .bakalim biz ne zaman dogurcaz .
Evet canim ben de bugun basdliyorum bakalim dolabini sileyim kiyafetlerti yikayip utuleyim.. Eylul annesi dogum yapti ya bizimki de gelir melir diye erkeneden halledeyim dedim
dolabın içine örtü seriyormusun yoksa güzelce silip yerleştirecekmisin ?
benım gardrobuma yaptırmıştım aynısından bebişimin dolap içine de mi yaptırsam
O kadar karamsar olma ben de hep normal istemistim ama suyum geldiginde cocuk dogum kanalinda bile degildi mecburen sezaryan oldu... Ama 1-2 gun acidan sonra biseyhissetmedim.. Hep kendim yikadim mesela kuzumu hic kimseden yardim beklemedfim normal yasamima adapte oldum 2 gunde
kısmet artık canım , Allah nasıl izin verirse öyle olacak ...
Canimsinnnn
Haahhaaaaa onlar nasil yapmiski cocugu...
Benim de oyle. Bunlar yalanci kasilmalar vucut alistirma yapiyor dogumahazirlaniyor
sola yada sağa doğru karnın gerilmesi bebeğin dayanması değil mi ? kasılmamı bunlar ?
sola yada sağa doğru karnın gerilmesi bebeğin dayanması değil mi ? kasılmamı bunlar ?
Hem bebek hem kasilma olabilir ama lasilma olsada bu cok normal.buna tipta yalanci dogum sancisi deniyor.bundan sonra vucut kendini bu kasilmalarla doguma hazirliyor.kasilmalar cok fazla ve uzun süreli olursa korkmak lazim arada olanlari normal.
Heeheee cilgin anne gusel aciklamis
Asagi dogru baski yoksa uzun surmuyoersa korkma..
Yillardir doktorlarda geze geze yari doktor olduk valla:))Heeheee cilgin anne gusel aciklamis
Asagi dogru baski yoksa uzun surmuyoersa korkma..
herhalde korkulacak birşey değildir, dayanınca yürümemi vs etkiliyor olduğum yerde karnımınorasının yumuşamasını bekliyorum geçiyor ..
Bebek şekeri hazırlığınız var mı ne yapıcaksınız ?
Hem bebek hem kasilma olabilir ama lasilma olsada bu cok normal.buna tipta yalanci dogum sancisi deniyor.bundan sonra vucut kendini bu kasilmalarla doguma hazirliyor.kasilmalar cok fazla ve uzun süreli olursa korkmak lazim arada olanlari normal.
Benim de aynen oyle gecene kadar bekliyorum..herhalde korkulacak birşey değildir, dayanınca yürümemi vs etkiliyor olduğum yerde karnımınorasının yumuşamasını bekliyorum geçiyor ..
Bebek şekeri hazırlığınız var mı ne yapıcaksınız ?
Ya yiyen olursa sekeri zehirliycen milleti haaaaYillardir doktorlarda geze geze yari doktor olduk valla:))
Ben ikizlerimden kalan sekerleri kullanicam fazla almisiz duruyor kosede ise yarasin bari
Allah kabul etsin canim simdidenevet vakitlice olsun die dua ediyorum ,bebeğimin niyetine kuran hatım etmek istiyorum bugünlerde başlasam yetiştiririm herhalde ,
Haftaya çarşamba 1:30 a randevu aldım hastanenın rapor kısmıyla görüştüm sat a göre 23 temmuzda gelmeniz gerekiyor dediler bende randevu aldım .. bakalım dr muz ne diyecek son durumlar nasıl ....
Benim de aynen oyle gecene kadar bekliyorum..
Seker isini halletmedim daha kizkardesim ben hqlledicem demisti o yuzden bakmadim hic
Ya yiyen olursa sekeri zehirliycen milleti haaaa
Allah kabul etsin canim simdiden
Benim de nbayram bitince 31" inde sata gore, ben zaten rapor almistim ise gitmiyorum , bayramdan sonra da dogum izni ohh ohhh
Sağol canım ınşEvet oğlun sıkılıyordur ama Allah korusun ev daha güvenli sizin için şuan ,
İnşallah toparlanırsın en kısa sürede sabır birazcık ..
Kız dikkat etmedigin buysaYok canim dikkat ettigim yok gercekten.ilac da almiyorum.sana bir gunumu yazayim.sabah guzel kahvalti yaparim bir ekmege yaki n yerim.kahvalti en buyuk keyfim.cocuklarla beraber yapiyorum.onlarada yediriyorum kendim de yiyorum.peynir zeytin tahin pekmezpatates kizartmasi domates salatalik vs.aksama kadar meyve atistiriyorum genlde.zaten vaktim de olmuyor.aksam da corba ana yemek salata filan oluyor .cocuklar icin hergun et oluyor yemekte mutlaka.yani yemekler hep saglikli banada yariyor .cocuklara atistirmalik olarak kuru uzum kuru incir ve hurmaya alistirdim.onlara verince ben de atiyorum agzima.hepsi bu.aslinda 3-3, 5kilo arasi dogsa yeter bana.sisko bebek sevmiyorum.sagikli olsun en onemlisi o.
Canim ayagin ins cabucak iyilesir.ankaranin neresine geliyorsun .bos olsam sana yardim ederdim.ankarada tekmi olucaksin.bulusabiliriz aslinda.
Eşim çok anlayışlı değildir aslında ama çocuk istiyorsan bakmayı bileceksin dedim kabul etti ilkinde hiç gözüm.arkada kalmadı bunda da kalmaz herhalde. Zaten 19 mayıstan sonra baristik ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyordum burnumdan getirdi hamileliği ilk 6 ay. Çocuğa isim koyma sırası ondaydı onu da elinden aldım kafam çok attı haklı olduğumu anladığı için sesi çıkmıyor bu aralarEvet canim ben de bugun basdliyorum bakalim dolabini sileyim kiyafetlerti yikayip utuleyim.. Eylul annesi dogum yapti ya bizimki de gelir melir diye erkeneden halledeyim dedim
O kadar karamsar olma ben de hep normal istemistim ama suyum geldiginde cocuk dogum kanalinda bile degildi mecburen sezaryan oldu... Ama 1-2 gun acidan sonra biseyhissetmedim.. Hep kendim yikadim mesela kuzumu hic kimseden yardim beklemedfim normal yasamima adapte oldum 2 gunde
Canimsinnnn
Tesekkur ederim canim insallah kemoterapiye gerek kalmaz da..
Esin acisindan cok sanslisin canim ..ben de sansli kizlardanim
Cok gecmis o!sun tekrardan..kuzucuk sabredecek ne yapsin. Benim oglani da evden cikartamazsin
Gunaydiiinnnnnnnnnn
Benim de oyle. Bunlar yalanci kasilmalar vucut alistirma yapiyor dogumahazirlaniyor
Sağol canım ınşEvet oğlun sıkılıyordur ama Allah korusun ev daha güvenli sizin için şuan ,
İnşallah toparlanırsın en kısa sürede sabır birazcık ..
Kız dikkat etmedigin buysaYok canim dikkat ettigim yok gercekten.ilac da almiyorum.sana bir gunumu yazayim.sabah guzel kahvalti yaparim bir ekmege yaki n yerim.kahvalti en buyuk keyfim.cocuklarla beraber yapiyorum.onlarada yediriyorum kendim de yiyorum.peynir zeytin tahin pekmezpatates kizartmasi domates salatalik vs.aksama kadar meyve atistiriyorum genlde.zaten vaktim de olmuyor.aksam da corba ana yemek salata filan oluyor .cocuklar icin hergun et oluyor yemekte mutlaka.yani yemekler hep saglikli banada yariyor .cocuklara atistirmalik olarak kuru uzum kuru incir ve hurmaya alistirdim.onlara verince ben de atiyorum agzima.hepsi bu.aslinda 3-3, 5kilo arasi dogsa yeter bana.sisko bebek sevmiyorum.sagikli olsun en onemlisi o.
Canim ayagin ins cabucak iyilesir.ankaranin neresine geliyorsun .bos olsam sana yardim ederdim.ankarada tekmi olucaksin.bulusabiliriz aslinda.
Eşim çok anlayışlı değildir aslında ama çocuk istiyorsan bakmayı bileceksin dedim kabul etti ilkinde hiç gözüm.arkada kalmadı bunda da kalmaz herhalde. Zaten 19 mayıstan sonra baristik ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyordum burnumdan getirdi hamileliği ilk 6 ay. Çocuğa isim koyma sırası ondaydı onu da elinden aldım kafam çok attı haklı olduğumu anladığı için sesi çıkmıyor bu aralarEvet canim ben de bugun basdliyorum bakalim dolabini sileyim kiyafetlerti yikayip utuleyim.. Eylul annesi dogum yapti ya bizimki de gelir melir diye erkeneden halledeyim dedim
Canimsinnnn
Tesekkur ederim canim insallah kemoterapiye gerek kalmaz da..
Esin acisindan cok sanslisin canim ..ben de sansli kizlardanim
Cok gecmis o!sun tekrardan..kuzucuk sabredecek ne yapsin. Benim oglani da evden cikartamazsin
Gunaydiiinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?