- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.481
hoşbulduk :) umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini allah yardımcın olsun... Bu arada bende sakaryadayım ve buralarda kavruluyo ellerim ayaklarım davul gibi oldu sıcaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin canimöncelikle hepinize selamlar :) kadınlar kulubünde yeniyim aynı zamanda 32 haftalık gebeyim bu sohpetin takipçisi olmaya geldim
Ya bu sene ne çok ölen oldu. Bizim de mahallede 5 kişi öldü ramazan başladığından beri. Allah rahmet eylesin mübarek ayda göç ettiler, cemaatleri kalabalık oldu epey.
Hoşgeldin, aynı günde doğum yapacağız gibi görünüyor ama benim sorunlu gebeliğim olduğu için erken yapacağım sanırım.
Bu arada başka bir doktora da gittim kızlar 3 hafta fark çıkıyor. Haftaya cuma da Z Kamile gideceğim, orada riskli gebelik bölümü var çünkü, daha detaylı incelerler.
Sanırım ben erken doğuracağım. Erken olsun sağlıklı olsun da normal doğum olsun istiyorum. Göbeğimin şekli bozuldu aşağı indi. Göbek deliğim en şişkin yer, otururken göbeğimi elimle tutmam gerekiyor.
Sıcaklar çok fena İstanbulda, güya dün yağmur yağdı iki damla ama işe yaramadı. Gece de gündüz de feci sıcak, günde 3-4 kere üstümü değiştiriyorum sürekli soğuk sularla yıkıyorum her yerimi ama sanırım hamilelikte vücut ısısı da yükseliyor daha sıcak hissediliyor.
Öyle yani, içimden yazmak gelmedi kaç gündür. Bugün bir uğrayayım dedim
aynen canım ya özeli anca vallahi rüyamda görürdüm siğortaya bağlu olmasaydı sağolsun erdoğandan ben 30 tl veriorum vala muayeneye çok şükür yoksa nerdeeeeee :)
Sagolun..
Bugun tam 3, 5 saat araba kullandim, bi ankara konya yaptim
Oglani hastaneden aldim geldim 1saatlik yoldan, sonra aksam icin esimi isten aldimki isyeri ankaranin obur ucu 1saat, tam iftar yakini esimin amcasinin vefat haberi geldimi yemek iptal oldu, cok uzgundu ne zaman memlekete gitsem ne yapsam derken direksiyona ben gectim o halde onu direksiyona atamazdim ettimi bi saat daha, karar verdi saat 9da hizli trenle gitmeye tren garina birakip eve dondummu ettimi yarim saat, ayaklarim agriyor , pestilim cikti, ins cocuklar gece cok kalkmaz da dinlenirim
Slm kızlar...Şimdi uykudan ağlayarak ve titreyerek uyandım. Yakın zamanın bir maneviyat önderini rüyamda gördüm. Tam düşünüyorum çocuğun adını babamın adı mı koysak uff falan diye. Yoluma çıkıp bana Hüseyin iyi mi diye biraz kızgın bir şekilde soruyor. Çığlık atıp yere düşüyorum heybetinden. Millet geliyor ama O gitmiş. İşin garip tarafı ben bir yere bağlı değilim ama babamın bağlı olduğu yerdeki önderin ya kendisi ya babası tam secemedim. Ruyada görülen ismi koymak gerekiyor değil mi? Eşimi ikna etmem lazım da. Yorumlarinizi bekliyorum
öncelikle hepinize selamlar :) kadınlar kulubünde yeniyim aynı zamanda 32 haftalık gebeyim bu sohpetin takipçisi olmaya geldim
Ya bu sene ne çok ölen oldu. Bizim de mahallede 5 kişi öldü ramazan başladığından beri. Allah rahmet eylesin mübarek ayda göç ettiler, cemaatleri kalabalık oldu epey.
Hoşgeldin, aynı günde doğum yapacağız gibi görünüyor ama benim sorunlu gebeliğim olduğu için erken yapacağım sanırım.
Bu arada başka bir doktora da gittim kızlar 3 hafta fark çıkıyor. Haftaya cuma da Z Kamile gideceğim, orada riskli gebelik bölümü var çünkü, daha detaylı incelerler.
Sanırım ben erken doğuracağım. Erken olsun sağlıklı olsun da normal doğum olsun istiyorum. Göbeğimin şekli bozuldu aşağı indi. Göbek deliğim en şişkin yer, otururken göbeğimi elimle tutmam gerekiyor.
Sıcaklar çok fena İstanbulda, güya dün yağmur yağdı iki damla ama işe yaramadı. Gece de gündüz de feci sıcak, günde 3-4 kere üstümü değiştiriyorum sürekli soğuk sularla yıkıyorum her yerimi ama sanırım hamilelikte vücut ısısı da yükseliyor daha sıcak hissediliyor.
Öyle yani, içimden yazmak gelmedi kaç gündür. Bugün bir uğrayayım dedim
havalar heryerde ayni.... ben de siz gibiyim kizlar 3-4 kere soguk duş aliyorum Vantilatör surekli acik napicaz boyle yaw
aynen canım ya özeli anca vallahi rüyamda görürdüm siğortaya bağlu olmasaydı sağolsun erdoğandan ben 30 tl veriorum vala muayeneye çok şükür yoksa nerdeeeeee :)
Mona cim cevap için çok sağol. Hüseyin hiç düşünmediğimiz bir isim ama söyleyen zat Necip Fazıl ın şeyhi olan zat. Maneviyatini düşün artık. Hayri den iyidir babanı da ikna etmek kolay olur diyor eşim de
Kızlar söylemesi ayıp ama biz burada rize de çok iyiyiz. Su an öyle bir rüzgar var ki pencere kapı açık sadece carpmasin diye sandalye anca tutuyor. İki gün yandık bittik nem olunca sıcak çok kötü oluyor. Şimdi burada rahatım ama hamileliğin son 40 gününü antep te nasıl geçireceğim bilmiyorum. Millet dışarıda yatıyor çok güzel serin oluyor diye köyde. Ben kayinpederimin kaynimin yanında nasıl yatarım :-( ustum başım açılırsa?? Merkezdeki abimin evinde klima var olmadı o odayı zaptederim 40 gün. Aklıma başka çare gelmiyor sizleri de okudukça. Okuyorum ama cepten toplayıp yazı yazmak zor oluyor. Sınava son 5 gün bilgisayar acmiyorum o yüzden. Yeni gelenler hoş geldi. Cuma hem çalışabilir hem uçağa bine bilir raporu alacağım. Ayağım halen şiş ve yuruyemiyorum 13 günden beri. Topal Topal kaldım ortada:-( dr geç geçer demişti bekledim ama artık ne ağrısına ne topallamaya dayanamıyorum. Dua edin yarın kötü bir şey çıkmasın bağlarda sorun olabilir demişti :-( :-(
Çılgın anne canım ses ver çok yorgundun en son. Başınız da sağolsun bu arada. Allah kolaylık versin. ..
Selam gobusluler.suan doktor kapisinda bekliyorum kontrole geldim.dun yine evi kaldirdim temizlik yaptim.esimin dayikizi bugun gidiyor o gitmeden yapayim dedim.bayram tatiline cikmamiza da on gun var on gun idare eder bu tmizlik.hergun yine yapyrm zaten:)) bayramda konyaya gitcez.iki aile gitme durumumuz var.arabayi ben kullanabilirim.yol 4saat suruyo.doktora sorcam kullanabilirmiyim yolculuga cikabilirmiyim diye.bayramdada 4-5gun konyadayiz.esime dedim.umarim cok yorulmam.aslinda benim de cok gidesim var hava alirim degisiklik olur diye ama zorlanirmiyim bilmiyorum.bayama kadar esim izin alayim yalniz kalma diyor ama geek yok haftasonu yanimdasin haftaici idare ederim diyorum ama kafaya takmis haftaya izin alabilir.
Jang canim bizdede isim kaosu var.ikizlerimdeki gibi doguma gidecegim gece belli olucak sanirim bu da.sizin icin de hayirlisi neyse o olsun ins.sen de benim gibi yorgun savascisin ne yapalim kaderimiz bu:) dun cocuklari krese goturdum cok istediler cok ozledik getirin diye.aslinda eve de cagirabilirdim ama gozum yemedi.2saat kaldik kreste kres sahibiyle sohbet ettik.kadin ayni benim gibiduzenli kuralci bi tip.bakiciyla zor anlasirsin sen de benim gibi kuralcisin diyor:) dedim cocuklara yanlis yapmasin da gerisi cok onemli degil.bu arada esimin dayikizi bayramdan sonra doguma kadar 1ay yine yanimda olucak ins.bakici bayramdan iki hafta sonra basliycak o dnemde hem bana yardim edicek hem de doguma kadar yanimda.annesi de dogumuma gelicek beni yalniz birakmamak icin.cok sukur Allah yardimima kostu.benden gelismeler bunlar.
Slm çılgın savaşçım iyi iyi biz de seni merak ediyorduk. Benim temizlik le isim yok öyle dip köşe yani. Esyali ev ya bu ara kaldığımız günlük yapıyorum bayrama kadar böyle bazen tabii günde 2 kere oluyor. Yolculukta ne var canım hem.de.özel arabayla bosversene. Belki şoförlük strese neden olabilir eğer rahat san ona da gerek yok izin verir dr ne olacak ki. Bakiciyla anlastin herhalde. İyi annesi falan da gelecekmiş. Dağa göre kar nasip ediyor Rabbim bana da diyorlar sen bakiciyla anlasamazsin diye. Bi teyze annemler hacidayken bakmıştı 40 gün. Onun gb biri olsa calismasam bile alırım yanıma. Adamına göre yaniSelam gobusluler.suan doktor kapisinda bekliyorum kontrole geldim.dun yine evi kaldirdim temizlik yaptim.esimin dayikizi bugun gidiyor o gitmeden yapayim dedim.bayram tatiline cikmamiza da on gun var on gun idare eder bu tmizlik.hergun yine yapyrm zaten:)) bayramda konyaya gitcez.iki aile gitme durumumuz var.arabayi ben kullanabilirim.yol 4saat suruyo.doktora sorcam kullanabilirmiyim yolculuga cikabilirmiyim diye.bayramdada 4-5gun konyadayiz.esime dedim.umarim cok yorulmam.aslinda benim de cok gidesim var hava alirim degisiklik olur diye ama zorlanirmiyim bilmiyorum.bayama kadar esim izin alayim yalniz kalma diyor ama geek yok haftasonu yanimdasin haftaici idare ederim diyorum ama kafaya takmis haftaya izin alabilir.
Jang canim bizdede isim kaosu var.ikizlerimdeki gibi doguma gidecegim gece belli olucak sanirim bu da.sizin icin de hayirlisi neyse o olsun ins.sen de benim gibi yorgun savascisin ne yapalim kaderimiz bu:) dun cocuklari krese goturdum cok istediler cok ozledik getirin diye.aslinda eve de cagirabilirdim ama gozum yemedi.2saat kaldik kreste kres sahibiyle sohbet ettik.kadin ayni benim gibiduzenli kuralci bi tip.bakiciyla zor anlasirsin sen de benim gibi kuralcisin diyor:) dedim cocuklara yanlis yapmasin da gerisi cok onemli degil.bu arada esimin dayikizi bayramdan sonra doguma kadar 1ay yine yanimda olucak ins.bakici bayramdan iki hafta sonra basliycak o dnemde hem bana yardim edicek hem de doguma kadar yanimda.annesi de dogumuma gelicek beni yalniz birakmamak icin.cok sukur Allah yardimima kostu.benden gelismeler bunlar.
Git kuzum git gezmek iyidir [emoji6]Günaydın canım ,
aman dikkat et sor bakalım dr a araba kullancaksında bide yolculuğa asıl izin verecekmi korkusuzsun yaaa
bende bayramda bursaya gitmesem mi diyorum 3 saattlik yol sen bide araba kullanacaksın Çılgınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Çok şükür birileri yanında olacak ne güzel rabbim herşeyın kararını veriyor .... çok sevindim yanında birilerinin olacağı için nede olsa solukları yeter ..
Merhabalar bende eylülde 2. Kez anne olucam ekim 1 diyor ama eylülün son haftasi olur bence
kızlar 2014 eylül annelerinden biri doğum yapmış normal , oğlu olmuş erken gelmiş minikkuş DD
doktor bile ne cesursun diyo:) dedimki ben aliskinim her işimi gormeye.simdi hergün aktif araba kullaniyorum.Git canim sen de gez bossun sen ne olacakGünaydın canım ,
aman dikkat et sor bakalım dr a araba kullancaksında bide yolculuğa asıl izin verecekmi korkusuzsun yaaa
bende bayramda bursaya gitmesem mi diyorum 3 saattlik yol sen bide araba kullanacaksın Çılgınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Çok şükür birileri yanında olacak ne güzel rabbim herşeyın kararını veriyor .... çok sevindim yanında birilerinin olacağı için nede olsa solukları yeter ..
canim ben de hergun yapiyorum supurme toz alma , firsat buldukcada dip kose yapiyorum.Slm çılgın savaşçım iyi iyi biz de seni merak ediyorduk. Benim temizlik le isim yok öyle dip köşe yani. Esyali ev ya bu ara kaldığımız günlük yapıyorum bayrama kadar böyle bazen tabii günde 2 kere oluyor. Yolculukta ne var canım hem.de.özel arabayla bosversene. Belki şoförlük strese neden olabilir eğer rahat san ona da gerek yok izin verir dr ne olacak ki. Bakiciyla anlastin herhalde. İyi annesi falan da gelecekmiş. Dağa göre kar nasip ediyor Rabbim bana da diyorlar sen bakiciyla anlasamazsin diye. Bi teyze annemler hacidayken bakmıştı 40 gün. Onun gb biri olsa calismasam bile alırım yanıma. Adamına göre yani
Git kuzum git gezmek iyidir [emoji6]
erkek bebekler erken gelir diye duydum gecen birinden asli varmi bilmyrmkızlar 2014 eylül annelerinden biri doğum yapmış normal , oğlu olmuş erken gelmiş minikkuş DD
doktor bile ne cesursun diyo:) dedimki ben aliskinim her işimi gormeye.simdi hergün aktif araba kullaniyorum.Git canim sen de gez bossun sen ne olacakGünaydın canım ,
canim ben de hergun yapiyorum supurme toz alma , firsat buldukcada dip kose yapiyorum.Slm çılgın savaşçım iyi iyi biz de seni merak ediyorduk. Benim temizlik le isim yok öyle dip köşe yani. Esyali ev ya bu ara kaldığımız günlük yapıyorum bayrama kadar böyle bazen tabii günde 2 kere oluyor. Yolculukta ne var canım hem.de.özel arabayla bosversene. Belki şoförlük strese neden olabilir eğer rahat san ona da gerek yok izin verir dr ne olacak ki. Bakiciyla anlastin herhalde. İyi annesi falan da gelecekmiş. Dağa göre kar nasip ediyor Rabbim bana da diyorlar sen bakiciyla anlasamazsin diye. Bi teyze annemler hacidayken bakmıştı 40 gün. Onun gb biri olsa calismasam bile alırım yanıma. Adamına göre yani
Git kuzum git gezmek iyidir [emoji6]
kızlar 2014 eylül annelerinden biri doğum yapmış normal , oğlu olmuş erken gelmiş minikkuş DD