2014 eylül anneleri geyik formatı :))

İnşallah canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah düzelir bebişin rabbim ol derse olur ,,

evet herkes başka başka hele düzeni seven biriysen bu konu da titizsen bakıcıyla anlaşmak zor ... belli olmaz belkide anlaşırsınız herşey bebişlerimizin için
,
gitme konusunda çok kararsızım bazen alltan tekme vs baskı oluyor çok korkuyorum ist. dışında biyerde doğurmaktan ... benım karnım aşağıda bide bebiş aşağılarda

İnşallah canım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah düzelir bebişin rabbim ol derse olur ,,

inşallah canım temennim bu onlar istedikleri kadar kötü konuşsunlar hep olumsuz olumsuz hep ihtimaller üzerine. rabbim inşeallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder herşey gönlünce olsun.kimseye evlat acısı yaşatmasın rabbim.nolur dualarındada oğllum muhammed aliyle banada yer ver olurmu.şimdiden teşekkür ederim.

Selam kizlarq nasilsiniz bakalim
Ben kosturmadayim kayinpederim ameliyat oldu dun..kolon kanseri tanisiyla.. Patoloji sonucunu bekliycez bundan sonra..
Sizler nasilsiniz bakalim

Geçmiş olsun Allahım şifa versin,
nolsun ya hamile hamile çalışıyoruz çok zor oluyor sabahları yatakla vedalaşmak ,,,

İnsallah duzelir canim dualari iz seninle ve kuzunla

Geçmiş olsun Allahım şifa versin,
nolsun ya hamile hamile çalışıyoruz çok zor oluyor sabahları yatakla vedalaşmak ,,,
Ben calismiyorum allahtan evdeyim sabah aslinda 06 30 da ayaktayiz ohglan sayesinde, ama sonra bol bol yatiyorum ben. Allah kolaylik versin size canim

Aynen ilk oğlumda 38. Haftada gelmişti
Benimki de 36. Haftada gelmisti dogum cantam bile hazir degildi. Bu sefer hazir olacak insallah
Bu hafta kizimin cicislertini yikamakla basliycam ise.

Normal doğum mu yaptın biraz anlatabilirmisin ! :26:
Normal doğum diye planlandi ama 38. Haftada nst de hic sanci yok bebek hareketleri oldukça azalmis yok gibi yani fetal distres diyorlar bebek bilinmeyenbi sebepten strese ggirmiş kalp atimindan anlasiliyor bebegin acil sezeryana alindim epidural oldum ameliyat sirasinda doktorun " kordon normalden baya bi kisa olduğu için bebek kendi etrafında döndükçe beslenememeye baslamis " demişti buda ultrasinda falan anlasilmiyo ama bi gariplik olduğu belliydi çünkü hani doğuma yakin öncü sancilar olurmuş hafif hafif bende hic olmadi azcik bile yani

Benim cantam hazirdida cahillik iste hep eksigim ciktiydi inanirmisin emzirme sutyeni- atleti diye bise oolduğunu bilmiyodum bu sefer bende eksiksiz gidicem ins

Bende bu hafta yavaştan doğum cantamı hazırlayayım bebişimin kıyafetlerini de yıkayyım diyorum hazır olsun dımı !

işte belli olmuyor sen planlasanda başka başka sebeplerden sezeryana alıyorlar öncelik bebişimizin sağlığı tabiki , ben sezeryanda çabuk toparlanamam , günlerce ah uh rahat kucağıma almak istiyorum bebeğimi ,
karnımdaki dikişlerin ağrısının bebişimi kucaklamama onunla ilgilenmemde sıkıntı olacağını düşünüyorum ,

Orasi öyle tabi normal doğum yapanların çoğu ertesi gün bile cikip disarda yürüyecek kadar iyi oluyorlar ama dediğin gibi son anda ne olacagi belli olmaz en iyisi her iki secenegide gozonune alip ona gore hazırlanmak
Ben normal yapicam diye ddünyanın yolunu yuruyodum ona gore egzersizlr falan ama olmadimi olmuyor hangisi o anda daha saglikli bi kararsa o

ahh çok merak ediyorumnasıl bir doğum olacak kollarıma yavrumu alınca bütün acılar diner..

Dogumun kolayi zoru olmaz, dogum kisinin dayanma gucuyle cok alakali.normal dogurup cok fazla dikisten iki aypoposunun ustune oturamayan arkadasim var.hepimiz icin hayirlisi neyse o olsu

Selam kizlarq nasilsiniz bakalim
Ben kosturmadayim kayinpederim ameliyat oldu dun..kolon kanseri tanisiyla.. Patoloji sonucunu bekliycez bundan sonra..
Sizler nasilsiniz bakalim
Çok Çok geçmiş olsun canım. İns iyi haber alırsınız

İyi iyi maşallah sipaya. Azıcık rahat dursan 4 bile dogurursun beslenmene dikkat ediyorsun bence sen. Yoksa hayatta ayakta durulmaz kuzum bu halde. Yarın günlük yeme içme programını yazmanı bekliyorum

Bakıcı tutmayacağım babası var ya işte ikisini büyütürüm ücretsiz izindeyken sonra da abi kardeş elele kreşe 2 ve 4 yaşlarında olacaklar ınş diyorum. baba da bu sene ben tez çalışması ve üniversite dersinde iken yardımcı olur 4×4lük ilgilenir ondan eminim. Bir de söz aldım haftada bir beni hiçbir isim yokken bırakacak bir iki saat şöyle bi yürüyüş yapacağım o zaman çok mutlu oluyorum kendime de zaman ayırdığım için bir hafta yetiyor bana o kadarcık zaman

Kızlar ayağım için dr a gittim bi aparat verdi onu kullanıyorum artık günde 5 6 soğuk kompres yapacağım artık ne zaman duzelirse. Bu ayakla haftasonu tek başıma ankarada ne yaparım bilmem korktum biraz. En kötü taksiyle gezerim dayanamazsam ağrısına :-( dua edin geçsin kv 'lere soylemedik bile üzülmesin kadıncağız diye. Beni bu halde görürse 3 hafta ağlar kesin :-( annem bile çok tedirgin. En kötü yanı Oğlanla gezemiyorum beni beklemiyor topal topal yetişemiyorum da. Allah korusun bi araba falan çıkar yola atlar diye bütün gün evdeyiz bunaldı iyice çocuk da 2 senedir hiç bu kadar evde oturmamistik :-(

Evet oğlun sıkılıyordur ama Allah korusun ev daha güvenli sizin için şuan ,
İnşallah toparlanırsın en kısa sürede sabır birazcık ..

Yok canim dikkat ettigim yok gercekten.ilac da almiyorum.sana bir gunumu yazayim.sabah guzel kahvalti yaparim bir ekmege yaki n yerim.kahvalti en buyuk keyfim.cocuklarla beraber yapiyorum.onlarada yediriyorum kendim de yiyorum.peynir zeytin tahin pekmezpatates kizartmasi domates salatalik vs.aksama kadar meyve atistiriyorum genlde.zaten vaktim de olmuyor.aksam da corba ana yemek salata filan oluyor .cocuklar icin hergun et oluyor yemekte mutlaka.yani yemekler hep saglikli banada yariyor .cocuklara atistirmalik olarak kuru uzum kuru incir ve hurmaya alistirdim.onlara verince ben de atiyorum agzima.hepsi bu.aslinda 3-3, 5kilo arasi dogsa yeter bana.sisko bebek sevmiyorum.sagikli olsun en onemlisi o.
Canim ayagin ins cabucak iyilesir.ankaranin neresine geliyorsun .bos olsam sana yardim ederdim.ankarada tekmi olucaksin.bulusabiliriz aslinda.

Gunaydin canim.iyiyim cok sukur sen.yeni evine alistin mi

Evet alıştım eve ama komşular mahalle bi acayip ilk defa hamile görmüş gibi bön bön bakıyorlar .. sallıyorum onlarıda takmıyorum kendime kanalize olmuş durumdayım , ,
Hayırlısıyla bi kucağımıza alsak inşallah ..

geceleri sıcakla boğuşuyorum bazen bebişim karnımda bir geriniyomu desem dayanıyormu sep sert oluyor karnımın bir tarafı hareket etmek zor oluyor ..
ah uh yapa yapa dönuyorum diğer tarafa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…