• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

aynen benimde öyle zaten sol tarafımda bide topaklanınca dag gibi çıkıyor o tarafa.aşagı tepince kitleniveriyorum fotosunu alamadıgımız için haftaya tekrar gidecegiz o zamana kadar kendini takip et bu durumu düzenli olarak yaşarsan nstye alalım dedi emanetleri RABBİMe o korusun gözetsin.

senın bebişinde duruşu ters mi yani baş yukarda mı ?

Günaydın efem hekeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,

Çokkksıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk istanbul gece pervane önünde yattım ,
ya bide deodorat kullanıyormusunuz ben zararlı die uzaktan uzaktan sıkıyorum ter kokumda bi acayip oldu afedersiniz .
Gün aşırı yapardım bugünlerde hergün banyo yapar oldum ...

senın bebişinde duruşu ters mi yani baş yukarda mı ?

çogunluk olarak kasıgımda yan yattıgını düşünüyorum çünkü gerilince sağ ve sol taraf aynı anda belirginleşiyor.ama çok fazla dönüyor nette okudum kadaryla bu ayın sonuna kadar dogum pozisyonunu alırmış sanırım ona ugraşıyor

merhaba annecikler,
inşallah nasipse ben de eylül annesi olucam. çok heyecanlıyım:)
içinizde istanbulda oturan var mı acaba? doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz doktor varsa çok memnun olurumm..

çogunluk olarak kasıgımda yan yattıgını düşünüyorum çünkü gerilince sağ ve sol taraf aynı anda belirginleşiyor.ama çok fazla dönüyor nette okudum kadaryla bu ayın sonuna kadar dogum pozisyonunu alırmış sanırım ona ugraşıyor

Evet senınle aynı gibiyiz bebişimizin hareketleri vs , ,inşallah normal doğum yolunu bulur da öyle yaparız ben sezeryan ile zor toparlanıcağımı düşünüyorum ,

merhaba annecikler,
inşallah nasipse ben de eylül annesi olucam. çok heyecanlıyım:)
içinizde istanbulda oturan var mı acaba? doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz doktor varsa çok memnun olurumm..

Tebrik ederiz , :46::46: :49: ,
ben ist dayım ben dr mu tavsiye edermiyim bilmiyorum bide ne beklediğine bağlı dr dan .
benım dr az konuşur, yaşını başını almış bir bayan hastanedeki en tecrübeli kadın doğumcusu olduğu için ona güveniyorum ,

neden değiştirmek istiyorsun ?

Tebrik ederiz , :46::46: :49: ,
ben ist dayım ben dr mu tavsiye edermiyim bilmiyorum bide ne beklediğine bağlı dr dan .
benım dr az konuşur, yaşını başını almış bir bayan hastanedeki en tecrübeli kadın doğumcusu olduğu için ona güveniyorum ,

neden değiştirmek istiyorsun ?

teşekkür ederiimm. bilmiyorum aradığımı bulamadım sanki, en azından daha rahat arayabileceğim bi doktorum olmasını isterdim, ulaşmak çok zor. Sorularıma sanki geçiştiriyormuş gibi cevaplar veriyor. birde ultrason cihazı çok eski galiba yani bakınca hiçbişey anlamıyorum:) göremedim daha bebişimi. sen anadolu yakasında mısın?

teşekkür ederiimm. bilmiyorum aradığımı bulamadım sanki, en azından daha rahat arayabileceğim bi doktorum olmasını isterdim, ulaşmak çok zor. Sorularıma sanki geçiştiriyormuş gibi cevaplar veriyor. birde ultrason cihazı çok eski galiba yani bakınca hiçbişey anlamıyorum:) göremedim daha bebişimi. sen anadolu yakasında mısın?

Hayır avrp yakasındayım ama Anadolu tarafında olsaydım kesınlikle kadıköy şifa hastanelerine giderdim ,
kadın doğumcuları son derece iyi ve bu işte profesyonellermiş ,
İş arkadaşalarımın çogu kadıköy şifada doğum yaptılar bebek hemşiresi hizmetine kadar herşeyınden memnun kalmışlar ...

Hayır avrp yakasındayım ama Anadolu tarafında olsaydım kesınlikle kadıköy şifa hastanelerine giderdim ,
kadın doğumcuları son derece iyi ve bu işte profesyonellermiş ,
İş arkadaşalarımın çogu kadıköy şifada doğum yaptılar bebek hemşiresi hizmetine kadar herşeyınden memnun kalmışlar ...

aslında bende çok duydum aradım sordum da ama pahalı cnm ya, sgk da geçmiyo, 200 ün üzerinde muayene ücreti

:40:selam herkese ...çok yoruldum bugün..sabah oğlanı gastroya götürelim dedik ,ilk kez gittiğimiz bir hastaneydi ,hastaneye girip çıkmamız 20 dakikaydı ,arabayı çekmişler ,kafayı yedik ,taksiyle araba çekilen yere gittik arabayı aldık ,eşimi işe bıraktım ben oğlanla eve geldim ,tabi bi 150 kağıt gitti araba çekilince ,zaten bu ay eşim trafik cezası da ödedi ,300 tl bayıldık trafiğe valla ,güya kreşten aldım çocukları ama çıkacak para çıkıyor yine ...

:40:selam herkese ...çok yoruldum bugün..sabah oğlanı gastroya götürelim dedik ,ilk kez gittiğimiz bir hastaneydi ,hastaneye girip çıkmamız 20 dakikaydı ,arabayı çekmişler ,kafayı yedik ,taksiyle araba çekilen yere gittik arabayı aldık ,eşimi işe bıraktım ben oğlanla eve geldim ,tabi bi 150 kağıt gitti araba çekilince ,zaten bu ay eşim trafik cezası da ödedi ,300 tl bayıldık trafiğe valla ,güya kreşten aldım çocukları ama çıkacak para çıkıyor yine ...

selamlar, geçmiş olsun , cana geleceğine mala gelsin diyelim :)

Canım aksilikler sizi bulmuş =( ne diyim geçmiş olsun ,

Canım aksilikler sizi bulmuş =( ne diyim geçmiş olsun ,

selamlar, geçmiş olsun , cana geleceğine mala gelsin diyelim :)

Sagolun..
Bugun tam 3, 5 saat araba kullandim, bi ankara konya yaptim:52:
Oglani hastaneden aldim geldim 1saatlik yoldan, sonra aksam icin esimi isten aldimki isyeri ankaranin obur ucu 1saat, tam iftar yakini esimin amcasinin vefat haberi geldimi yemek iptal oldu, cok uzgundu ne zaman memlekete gitsem ne yapsam derken direksiyona ben gectim o halde onu direksiyona atamazdim ettimi bi saat daha, karar verdi saat 9da hizli trenle gitmeye tren garina birakip eve dondummu ettimi yarim saat, ayaklarim agriyor , pestilim cikti, ins cocuklar gece cok kalkmaz da dinlenirim

Son düzenleme:
Slm kızlar...Şimdi uykudan ağlayarak ve titreyerek uyandım. Yakın zamanın bir maneviyat önderini rüyamda gördüm. Tam düşünüyorum çocuğun adını babamın adı mı koysak uff falan diye. Yoluma çıkıp bana Hüseyin iyi mi diye biraz kızgın bir şekilde soruyor. Çığlık atıp yere düşüyorum heybetinden. Millet geliyor ama O gitmiş. İşin garip tarafı ben bir yere bağlı değilim ama babamın bağlı olduğu yerdeki önderin ya kendisi ya babası tam secemedim. Ruyada görülen ismi koymak gerekiyor değil mi? Eşimi ikna etmem lazım da. Yorumlarinizi bekliyorum

Sagolun..
Bugun tam 3, 5 saat araba kullandim, bi ankara konya yaptim:52:
Oglani hastaneden aldim geldim 1saatlik yoldan, sonra aksam icin esimi isten aldimki isyeri ankaranin obur ucu 1saat, tam iftar yakini esimin amcasinin vefat haberi geldimi yemek iptal oldu, cok uzgundu ne zaman memlekete gitsem ne yapsam derken direksiyona ben gectim o halde onu direksiyona atamazdim ettimi bi saat daha, karar verdi saat 9da hizli trenle gitmeye tren garina birakip eve dondummu ettimi yarim saat, ayaklarim agriyor , pestilim cikti, ins cocuklar gece cok kalkmaz da dinlenirim

Ya bu sene ne çok ölen oldu. Bizim de mahallede 5 kişi öldü ramazan başladığından beri. Allah rahmet eylesin mübarek ayda göç ettiler, cemaatleri kalabalık oldu epey.

öncelikle hepinize selamlar :) kadınlar kulubünde yeniyim aynı zamanda 32 haftalık gebeyim :49: bu sohpetin takipçisi olmaya geldim :34:

Hoşgeldin, aynı günde doğum yapacağız gibi görünüyor ama benim sorunlu gebeliğim olduğu için erken yapacağım sanırım.

Bu arada başka bir doktora da gittim kızlar 3 hafta fark çıkıyor. Haftaya cuma da Z Kamile gideceğim, orada riskli gebelik bölümü var çünkü, daha detaylı incelerler.
Sanırım ben erken doğuracağım. Erken olsun sağlıklı olsun da normal doğum olsun istiyorum. Göbeğimin şekli bozuldu aşağı indi. Göbek deliğim en şişkin yer, otururken göbeğimi elimle tutmam gerekiyor.
Sıcaklar çok fena İstanbulda, güya dün yağmur yağdı iki damla ama işe yaramadı. Gece de gündüz de feci sıcak, günde 3-4 kere üstümü değiştiriyorum sürekli soğuk sularla yıkıyorum her yerimi ama sanırım hamilelikte vücut ısısı da yükseliyor daha sıcak hissediliyor.
Öyle yani, içimden yazmak gelmedi kaç gündür. Bugün bir uğrayayım dedim

Back