• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Çılgın anne kız niye gelmedin dondurmaları yediler hep :-) :-) çok rezil oldum sunumda yaa :-( :-( daha adamlar soru sorarken heyecandan duymamışim gittim.oturdum zorla bi daha kaldırdılar çok.ayıp oldu ama hocalara

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok geçmiş olsun evde biri hasta olunca aynı havayı paylaştığıniçin diğerine hemen geçiveriyor,
Sen knedıne dikkat et inşallah geçmez ...
Sagol canim ne kadardikkat etsem de ayni evin icindeyiz iste

Cumbo canım geçmiş olsun. İns bulasmaz sana da kendine iyi bak bari. Mona cim ben tutmamak taraftarıyım annemin hamileliği oruçlu geçmiş 7.ayında tıpkı ben gb. Ama benim ezelden beri böbrek sorunum var hamilelikte iyice katlanıyor ameliyata kadar gidiyor günde 3 lt icmezsem bi de sık sık kum döküyorum onun için de şart su içmek. Ha isterdim tutmayı ama Rabbim ruhsat vermis gerisi ne karışır isteyen tutar ben 1.5 sene emzirdim iki ramazan geçti tutmadım sutum gidiyordu çünkü tuttuğum gün birinde doğumdan 20 gün sonra biri daha yaşına basmadan 60 a yakın borcum var zaten varsın 90 olsun ne yapayım iki kişiyi düşünüyorum. Böyle radikal yazınca kimse oruç karşıtı olduğumu zannetmesin haftada iki gün oruç tutardim yaz kış çok severim ama sağlık bu

Sagol canim insallah gecmez.. Oruc konusunda senin gibi dusunuyorum ..sonucta hem kendin hem de minicik bir bedenin sagligi sozkonusu

Çılgın anne kız niye gelmedin dondurmaları yediler hep :-) :-) çok rezil oldum sunumda yaa :-( :-( daha adamlar soru sorarken heyecandan duymamışim gittim.oturdum zorla bi daha kaldırdılar çok.ayıp oldu ama hocalara

Olsun canim yaa gecti gitti..sunum konun neydi

Cumbo canım geçmiş olsun. İns bulasmaz sana da kendine iyi bak bari. Mona cim ben tutmamak taraftarıyım annemin hamileliği oruçlu geçmiş 7.ayında tıpkı ben gb. Ama benim ezelden beri böbrek sorunum var hamilelikte iyice katlanıyor ameliyata kadar gidiyor günde 3 lt icmezsem bi de sık sık kum döküyorum onun için de şart su içmek. Ha isterdim tutmayı ama Rabbim ruhsat vermis gerisi ne karışır isteyen tutar ben 1.5 sene emzirdim iki ramazan geçti tutmadım sutum gidiyordu çünkü tuttuğum gün birinde doğumdan 20 gün sonra biri daha yaşına basmadan 60 a yakın borcum var zaten varsın 90 olsun ne yapayım iki kişiyi düşünüyorum. Böyle radikal yazınca kimse oruç karşıtı olduğumu zannetmesin haftada iki gün oruç tutardim yaz kış çok severim ama sağlık bu

Evet bu yılda böyle olsun bakalım ...:49:

olsu yemis kadar oldum:))canini sikma neden rezil olASIN insanlik hali .

kızlar bişey sorcam, benim bacağımda bir leke oldu nerdeyse avcumun içi kadar, önce böcek ısırdı sandım ama fazla kaşıntı yok, hiç acımıyor. etrafı kırmızı ortası sanki biryere çarpmışım gibi morardı. cuma gününden beri geçmedi, benzer birşey yaşayan var mı? hamilelikte oluyormu acaba?
yarın dr. kontrolü var soracağım bakalım
gecmis olsun canim

Oruç konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Çevremdeki herkes tabiki tutmamalısın diyor geçende tv ye çıkan hoca hamilelik mazeret değil demiş , sizce ?
Kimmis o hoca.hamileler oruc tutup dusup bayilsa vebalini ustlenecekmi bi de onu sormak lazim.iki uc saatlik aclik degilki bu.doktorlar bebek icin en az kki litre su icmek gerektigini bebegin suyu azalirsa icerde tehlikeye girebilecegi bariz bilinirken nasil tutulur denebilir.helede bu cehennem sicaklarinda.dinimizde bu konu ruhsattir isteyen tutar isteyen tutmaz ama kesin tutmali demek hata.ben iki yildir tutmuyorum ilkinde hamileydim ikincisinde emziriyordumki sutum yemeyince hemen azaliyordu,bu sene yine hamileyim;)tutmayacagim.tam 90gun borc az degil ama ins musait zamanda tutarim.
Selâm guzel anneler nasilsiniz insallah iyisinizdir
Biz zor bir ge gecidik esim bogaz enfeksiyuonu geciriyor sabaha kadar atesini dusuremedim oglan da hem kulak hem bogaz enfeksiyuonu swbaha kadar kulwgim diye agladi durdu
Agribnkesici vs fayda etmedi sabah ikisini de hastaneye ...eve geldik yemek vs ancak girebildim foruma
İnsallah bana gecmez enfeksiyuon yâa ... Benim tonsillit olunca cok kotu oluyor
Gecmis olsun canim Allah acil sifa versin.ben iki kere ustuste tonsilit oldum.ilkinde antibiyotik yedim iyilestim derken iki gun sonra tekrar tonsilit oldum bi kutu daha antibiyotik.cok agir gecti benimkide bbisuru ilac.bi de o ay meger hamileymisim o kadar ilaca ragmen cok sukur bebege bisey olmadi

nasilsin kardelencim bnm bu aralar zor geciyor cok kasilma karnimda sertleşme oluyor iyice artti diyebilirim ramazana kadar genel temizlik yapmam ins bikac gune gecer

Canim ya boşver temizliği falan saglugini düşün bebeğini düşün dinlenme bol bol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim ne kadardikkat etsem de ayni evin icindeyiz iste

Sagol canim insallah gecmez.. Oruc konusunda senin gibi dusunuyorum ..sonucta hem kendin hem de minicik bir bedenin sagligi sozkonusu

Olsun canim yaa gecti gitti..sunum konun neydi

Öğrenme analitikleri diye yeni bir kavramdı öğretim teknolojilerinde yapıyorum ylisansı

olsu yemis kadar oldum:))canini sikma neden rezil olASIN insanlik hali .

Kimmis o hoca.hamileler oruc tutup dusup bayilsa vebalini ustlenecekmi bi de onu sormak lazim.iki uc saatlik aclik degilki bu.doktorlar bebek icin en az kki litre su icmek gerektigini bebegin suyu azalirsa icerde tehlikeye girebilecegi bariz bilinirken nasil tutulur denebilir.helede bu cehennem sicaklarinda.dinimizde bu konu ruhsattir isteyen tutar isteyen tutmaz ama kesin tutmali demek hata.ben iki yildir tutmuyorum ilkinde hamileydim ikincisinde emziriyordumki sutum yemeyince hemen azaliyordu,bu sene yine hamileyim;)tutmayacagim.tam 90gun borc az degil ama ins musait zamanda tutarim.
Doğru diyorsun da halim çok komikti hoca oturmasana diyor Ben inek şaban gibi kas göz yapıyorum :-) bi daha diyor niye ki diyorum millet koptu gülmekten.
Sen de oruç noktasında benim gibiymissin bazen nasıl tutucam 90 günü diyorum ömrüm yetecek mi? Ama başka çare de yok süt kesiliyor su icmedigim an. O da nasip meselesi benimle doğum yapıp iki sene de orucunu tam tutan sutune bebeğine kendine birşey olmayan arkadaşlar da var. Benim bünye yetemiyor maalesef :-( :-(

Kizimin atesi dunden beti 39,5tan asagi inmedi ates dusurucu verdik nafile.babasi sabah iki tip merkezi bir buyuk ozel hastaneye goturmus.8de basliyormus.nasil acili var bunlarin anlamadim ya.oleceksek 8e kadar olduk gitti.adam 1saattir cocukla oralarda rezil.isede gec kaldiki isi de ankaranin bir ucu 1,5saatte anca gider.sinirlerim zipladi sabah sabah yaaa

Canim ya boşver temizliği falan saglugini düşün bebeğini düşün dinlenme bol bol

şu kasılma dediğiniz nasıl oluyor?

evim cok berbat tamizlikci kadin tutacagim dogumda malum yakladiyor
bademelle cim kasilma özellikle ayaktayken oluyor oturunca geciyor karnim sertlesiyor taş gibi kesiliyor bebek degilde sanki basket topu yutmus gibi hissediyorsun

Ayyy cildircam muayene 830da basliyormus boyle hastanemi olur yaaa[/QUOTtekrar

Kizimin atesi dunden beti 39,5tan asagi inmedi ates dusurucu verdik nafile.babasi sabah iki tip merkezi bir buyuk ozel hastaneye goturmus.8de basliyormus.nasil acili var bunlarin anlamadim ya.oleceksek 8e kadar olduk gitti.adam 1saattir cocukla oralarda rezil.isede gec kaldiki isi de ankaranin bir ucu 1,5saatte anca gider.sinirlerim zipladi sabah sabah yaaa

kizin icin hastaneye gittigini bilmiyordum cok gecmisolsun acili fipan yokmu oranin cok gecmis olsun t

Canım özel hastanelerdeki acillerde nöbetçi olan doktorlar pratisyen hekimler oluyor, o yüzden vizite saati geldiğinde uzmanın muayene etmesini bekleyeceksin mecburen. Bu normal bir durum.
Devlet hastanesinde de keza öyle ama nöbetçi doktorlar branş doktorları oluyor, çocuk hastalıkları uzmanlarının nöbet tutup acilde olduklarını da sanmıyorum.
Ama en erken muayene 8'de başlar, çoğu zaman da doktor gelene kadar 9 olur.

Geçmiş olsun

Ayyy cildircam muayene 830da basliyormus boyle hastanemi olur yaaa

Günaydın canım geçmiş olsun noluyor bebelere yaa ,

aynı durumu bende bursada yaşadım ilk aylarımda kanamam olmuştu , cumartesi günü kadın doğum doktoru bulamamıştık , 4 buçuktan sonra kıran girmişti bir tane nöbetçi bile yoktu acıbadem dahıl, kadın doğum hastanesi varmış 1 buçuk saat yol gittik , doğuma alınan kadınların arasında benı muayene ettiler aman Allahım pis bir hastaneydi masası her yeri ama ağlamaktan bi hal kalmıştım eşime söylemediğim laf kalmamıştı o can havliyle ..
Düşünün bursanın bir ilçesinde sancılarım tutsa rezillik o yüzden temmuzdan sonra bursaya kv yanına gitmeyi düşünmüyorum kusura bakmasınların tedbirli olmak lazım ..

hele çocuk doktorunun nöbetçisi olmaz mı ya kızmakta haklısın ..

Ben de iyiyim sagolasin havalar isindikca zor olsa da

evet sıcaklar , şansımıza bu yaz biraz dahaa fazla sıcak olacakmış =( haberler söyledi efil efil oturcaz evımızde bol bol suyla günlerimiz geçecek yavrumuzda gelince herşey daha güzel olacak ...

Back