• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

kızlarrrrr çok uzun bir aradan sonra herkese merhaba... geçmişi okumaya fırsatım olmadı umarım herkes iyidir, bebişler tepişip duruyordur :) bizim işler acayip yoğun, 1 aydan fazla oldu galiba foruma giremedim. birde evde işler karmaşıktı, misafir geldi, bebişimin odası geldi, doğalgaz döşendi... off yazarken yoruldum valla neyseki artık bitti sayılır, bir tek oğlumun kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi kaldı onun için de temmuzu bekliyorum erken olmasın dedim. bu arada ben doğum iznine çıkınca işe dönmemeye karar verdim, eşim çok sıcak bakmadı ama kararı bana bıraktı ve ben işyeriyle konuştuğumdan beri acayip huzurluyum, diğer seçenek beni çok üzecekmiş onu anladım. yani doğumdan sonra size evden katılırım artık

kreşin menüsün devam yani orda da bu şekilde yiyorlardı dımı ...
Canim zaten haftasonu da boyle yediriyorum yani yenibisey degil:))birazdan sut icirip uyutucam.netten cocuk sarkilari cdsi aldim cok seviyorlar,evde surekli calarim artik .pilav ve corbalarini yaptim aksam yemegide dunden hazir.uyaninca pilav corba yedircem.saat 4te doktora goturcem esim de gelicek.
kızlarrrrr çok uzun bir aradan sonra herkese merhaba... geçmişi okumaya fırsatım olmadı umarım herkes iyidir, bebişler tepişip duruyordur :) bizim işler acayip yoğun, 1 aydan fazla oldu galiba foruma giremedim. birde evde işler karmaşıktı, misafir geldi, bebişimin odası geldi, doğalgaz döşendi... off yazarken yoruldum valla neyseki artık bitti sayılır, bir tek oğlumun kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi kaldı onun için de temmuzu bekliyorum erken olmasın dedim. bu arada ben doğum iznine çıkınca işe dönmemeye karar verdim, eşim çok sıcak bakmadı ama kararı bana bıraktı ve ben işyeriyle konuştuğumdan beri acayip huzurluyum, diğer seçenek beni çok üzecekmiş onu anladım. yani doğumdan sonra size evden katılırım artık

Hayirlisi olsun ins

Pinkthink canım çok iyi yapmışsın bence de. Ben 3 aylıkken ise başladım öğretmenim dersleri güne günde 4 saate ayarlamistim 15. Aydan sonra izne çıktım şimdi o kdr pişmanım ki o dönem için. 2. De 2 sene hakkımı tam dolduracagim ins. Bir saat bile çok kıymetli gözümde su an

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kızlar yazılarınızı okudum çok tsk ederim moral buldum sizinle. Seminer sunumum var bugün. Kitapçık sunu baskı düzenleme derken 3 gündür 4 saat uyuyorum. Saat 2 de dondurma ikram li sunumum var müsait olanı elazığ a beklerim :-)

selamm,

Durumun iyise tabiki çocuguna sen bak herşey daha güzel olur , aklın kalmaz istediğin gibi yetiştirirsin , çalışmak zorunda olan her annenin hayalidir emınım ..

selamm,

Durumun iyise tabiki çocuguna sen bak herşey daha güzel olur , aklın kalmaz istediğin gibi yetiştirirsin , çalışmak zorunda olan her annenin hayalidir emınım ..

aslına bakarsan çalışmam gerek çünkü kiracıyız, ama şöyle düşündüm ben çalışırsam bakıcı tutmam gerekiyor en az 700-800 ona vericem, birde çalışınca işten kalan zamanı çocuğumla geçirmek isticem yani ev temizliği için de kadına ayda en az 200 gidecek. kalan parayı biriktirsem ne faydası olacak bana, ev sahibi olmaya asla yetmez. eşimin maaşı bizi geçindirir, çocuk kreş yaşına gelincede tekrar çalışabilirim.

Hi bir anne bebegini birakip gitmek istemez ama herkesin sartlari maddi durumu farkli.geliri az olan biri icin relbetteki bakiciya verecegine kendi bakmasi iyi ,borcu olan uc kurusa ihtiyaci olan mecbur birakicak ,biz de ucretsiz izin alirsam mecbur biraz kredi cekicez yoksa yetemeyiz sadece ev kredisine 2,500tl oduyoruz.esimin maasi olmasa kesin yetemez evi satardik ,Rabbim hepimize yardim etsin

Hi bir anne bebegini birakip gitmek istemez ama herkesin sartlari maddi durumu farkli.geliri az olan biri icin relbetteki bakiciya verecegine kendi bakmasi iyi ,borcu olan uc kurusa ihtiyaci olan mecbur birakicak ,biz de ucretsiz izin alirsam mecbur biraz kredi cekicez yoksa yetemeyiz sadece ev kredisine 2,500tl oduyoruz.esimin maasi olmasa kesin yetemez evi satardik ,Rabbim hepimize yardim etsin

inşallah canım, senin 3 çocuk olacağı için haliyle masrafında daha fazla olacaktır, bizde ev kredisine girseydik asla cesaret edemezdim işi bırakmaya çünkü tek maaş ancak karnımızı doyurur, temel ihtiyaçlarımızı karşılar. artık ev sahibi olma planlarını biraz erteleyeceğiz..

inşallah canım, senin 3 çocuk olacağı için haliyle masrafında daha fazla olacaktır, bizde ev kredisine girseydik asla cesaret edemezdim işi bırakmaya çünkü tek maaş ancak karnımızı doyurur, temel ihtiyaçlarımızı karşılar. artık ev sahibi olma planlarını biraz erteleyeceğiz..

Bizz evi aldiktan sonraki ay hamile kalldim nasip iste:)belkide cocuklarimin nasibi idi her ne kadar zorlansak da bu ev de onlar icin sonucta

kızlar bişey sorcam, benim bacağımda bir leke oldu nerdeyse avcumun içi kadar, önce böcek ısırdı sandım ama fazla kaşıntı yok, hiç acımıyor. etrafı kırmızı ortası sanki biryere çarpmışım gibi morardı. cuma gününden beri geçmedi, benzer birşey yaşayan var mı? hamilelikte oluyormu acaba?
yarın dr. kontrolü var soracağım bakalım

kızlar bişey sorcam, benim bacağımda bir leke oldu nerdeyse avcumun içi kadar, önce böcek ısırdı sandım ama fazla kaşıntı yok, hiç acımıyor. etrafı kırmızı ortası sanki biryere çarpmışım gibi morardı. cuma gününden beri geçmedi, benzer birşey yaşayan var mı? hamilelikte oluyormu acaba?
yarın dr. kontrolü var soracağım bakalım

Geçmiş olsun,

benım sağ elimin üzerinde çıkmıştı hamilelik lekesi zannettim iyice hergün nemlendiricimi kullandım geçti , nemlendirsen bol bol belki bendeki gibi işe yarayabilir tabi doktoruna da görünmen en doğrusu ..

Oruç konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Çevremdeki herkes tabiki tutmamalısın diyor geçende tv ye çıkan hoca hamilelik mazeret değil demiş , sizce ?

dini açıdan bilgim yok, yorum yapamam ama benim fikrim kendini bu konuda zorlama, malum son aylardayız ve içinde bir can taşıyorsun, işin tıbbi boyutunu düşünerek mutlaka doktoruna danışmalısın. bence o da izin vermeyecektir, bebeğin senden yine beslenir ama sen fenalaşırsan güçsüz kalırsan ne yapacaksın. zaten yediğimiz içtiğimiz halde sıcaklar etkiliyor.

dini açıdan bilgim yok, yorum yapamam ama benim fikrim kendini bu konuda zorlama, malum son aylardayız ve içinde bir can taşıyorsun, işin tıbbi boyutunu düşünerek mutlaka doktoruna danışmalısın. bence o da izin vermeyecektir, bebeğin senden yine beslenir ama sen fenalaşırsan güçsüz kalırsan ne yapacaksın. zaten yediğimiz içtiğimiz halde sıcaklar etkiliyor.

evet bende tutmamayı düşünüyorum gün boyu su içmemiz gerekiyor Allah aff etsın bu sene böyle olacak doktoruma sormadım bu konuyu , sürekli su içiyormusun die soruyor her muyanede oruç konusundada görüşü tutmamam yonunde olacaktır,

burdaki annişlerinde fikrini sorayım dedim ..

Selâm guzel anneler nasilsiniz insallah iyisinizdir
Biz zor bir ge gecidik esim bogaz enfeksiyuonu geciriyor sabaha kadar atesini dusuremedim oglan da hem kulak hem bogaz enfeksiyuonu swbaha kadar kulwgim diye agladi durdu
Agribnkesici vs fayda etmedi sabah ikisini de hastaneye ...eve geldik yemek vs ancak girebildim foruma
İnsallah bana gecmez enfeksiyuon yâa ... Benim tonsillit olunca cok kotu oluyor

Selâm guzel anneler nasilsiniz insallah iyisinizdir
Biz zor bir ge gecidik esim bogaz enfeksiyuonu geciriyor sabaha kadar atesini dusuremedim oglan da hem kulak hem bogaz enfeksiyuonu swbaha kadar kulwgim diye agladi durdu
Agribnkesici vs fayda etmedi sabah ikisini de hastaneye ...eve geldik yemek vs ancak girebildim foruma
İnsallah bana gecmez enfeksiyuon yâa ... Benim tonsillit olunca cok kotu oluyor

Çok geçmiş olsun evde biri hasta olunca aynı havayı paylaştığıniçin diğerine hemen geçiveriyor,
Sen knedıne dikkat et inşallah geçmez ...

Cumbo canım geçmiş olsun. İns bulasmaz sana da kendine iyi bak bari. Mona cim ben tutmamak taraftarıyım annemin hamileliği oruçlu geçmiş 7.ayında tıpkı ben gb. Ama benim ezelden beri böbrek sorunum var hamilelikte iyice katlanıyor ameliyata kadar gidiyor günde 3 lt icmezsem bi de sık sık kum döküyorum onun için de şart su içmek. Ha isterdim tutmayı ama Rabbim ruhsat vermis gerisi ne karışır isteyen tutar ben 1.5 sene emzirdim iki ramazan geçti tutmadım sutum gidiyordu çünkü tuttuğum gün birinde doğumdan 20 gün sonra biri daha yaşına basmadan 60 a yakın borcum var zaten varsın 90 olsun ne yapayım iki kişiyi düşünüyorum. Böyle radikal yazınca kimse oruç karşıtı olduğumu zannetmesin haftada iki gün oruç tutardim yaz kış çok severim ama sağlık bu

Back