• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

yokya odan değil ,aşağıda olmasıyla alakası yok ,çok hareketli de ondan ,ikizlerim de öyleydi ,çok erken dönemde çok sert tekmeler atyor o yüzden aşağıdn bile hissediliyor ,zaten kafası aşağıda ,kafayı hareket ettirdikçe aşağıdan hissediyorum :) yok be rahat duruyoruz ,eşim korkusundan yanaşmıyor zaten :))

Benimkinin kafası daha aşağı inmedi, sürekli oynuyor hiç uyumuyor mu nedir :D

Benimkinin kafası daha aşağı inmedi, sürekli oynuyor hiç uyumuyor mu nedir :D
Benimkide oyle hem de uzun zamandir .
oyy yaa kuzucuklara değebilir nazar ben çok inanırım eşim aksıne öyle düşünme der ama bazı kişilerin aurasından mıdır nedir iyi gözlede baksa illa bişe oluyor , okumak lazım bol bol yavrularımızı ...

hamileliğimi bile en geç ne kadar söylersem okadar iyidir die düşündüm sakladım sakladım en sonunda rapordan anlaşıldı 3. ayda işyerınde ..
Güzel şeyleri nedense bozulacak büyüsü nazar değecek die hayatımda da hep saklama iç güdüsüyle yaklaşmışımdır ne zaman sevinsem gursağımda kalıyor bunun etkiside olabilir bilinç altı yani,

Canim ayniyiz valla.banada aninda degiyo nazar ne zaman birine bisey soylesem agzimdan burnumdan geliyo soylemyrm ben de.

Canim ayniyiz valla.banada aninda degiyo nazar ne zaman birine bisey soylesem agzimdan burnumdan geliyo soylemyrm ben de.

bizim burda hava kapadı yağmur başlayacak , gök gürüldüyor ilerlerde ...

yarın akşam annemde kalıcam cumarteside eşyaları nakliyeciler taşıyacak bu gece 1+0 evimde son gecem :49: ilginç bir burukluk var :26::53: :37:

bizim burda hava kapadı yağmur başlayacak , gök gürüldüyor ilerlerde ...

yarın akşam annemde kalıcam cumarteside eşyaları nakliyeciler taşıyacak bu gece 1+0 evimde son gecem :49: ilginç bir burukluk var :26::53: :37:

Burdada firtina cikti cok feci.evinle vedalas bakalim:) hayirlisi ile tasinirsin ins

benım bebişte en son baş aşağıydı pozisyonu kesinlikle değişti,
şimdi yatay bir şekilde olduğunu tahmin ediyorum ayakları sağ tarafımda sırtı başı sol tarafımda sanırım ... :52: :49:

annem demişti ilk oynamaya başlayınca son aylarda karnına bakınca oynadığı görünecek diye, aynen o durumda şimdi :) içimde oynayan bişey var resmen :)

bebeği doğurmadan inanamayacağım ben hala :D

annem demişti ilk oynamaya başlayınca son aylarda karnına bakınca oynadığı görünecek diye, aynen o durumda şimdi :) içimde oynayan bişey var resmen :)

bebeği doğurmadan inanamayacağım ben hala :D
benim 2aydir disardan belli oluyo:)darr bisey varsa tisort havalaniyo:)))az kaldi bikac ay sonra zamanin nasil gectigine inanamayacaksin :))

Günaydın herkeseeee,
kızlar benım bu alt kemik ağrım geçmedi , tam bebeğin çıkacagı yerdeki kemıkler , yurdukce sızlıyor harekket etmeyınce bırsey yok , gecede sol bacağımın krampıyla uyandım noluyor bana yahuuuuuuuuu =D:1::49: :37:
Taşınıyoruzda tam lazım olacağım zamanda da pert'e çıkıyorum:6:

Günaydın herkeseeee,
kızlar benım bu alt kemik ağrım geçmedi , tam bebeğin çıkacagı yerdeki kemıkler , yurdukce sızlıyor harekket etmeyınce bırsey yok , gecede sol bacağımın krampıyla uyandım noluyor bana yahuuuuuuuuu =D:1::49: :37:

Gunaydin canim gecmis olsun.agirlik artiyor oda bele kasiklara vuruyor ama sen yinede tel ile doktoruna sor yada gorun.bundan sonra boyle seyler normal ama yinede tedbirli olmak lazim.bende de arada bel agrisi oluyor.benim de karnim buyumuyor yaa.daha dogrusu soyle:ikizlerde göbeği m göğüslerimin hemen altindan başlardi.daha yukardaydi ama bunda yukarı çıkmadı hala orta bölgede .inş bundan sonra çıkar.

Gunaydin canim gecmis olsun.agirlik artiyor oda bele kasiklara vuruyor ama sen yinede tel ile doktoruna sor yada gorun.bundan sonra boyle seyler normal ama yinede tedbirli olmak lazim.bende de arada bel agrisi oluyor.benim de karnim buyumuyor yaa.daha dogrusu soyle:ikizlerde göbeği m göğüslerimin hemen altindan başlardi.daha yukardaydi ama bunda yukarı çıkmadı hala orta bölgede .inş bundan sonra çıkar.

evet canım öyle yapayı m,
benım gobekte aşağıda bunuda sorucam doktoruma , hareketleri göbek çevresinde hissediyorum ama kv ve annem de göbeğin aşağıda demişlerdi bende farkındayım bunun erken doğurucam die tırsıyorum ..

evet canım acil
farketmiştim çocukta bişey yok genel durumunda ama gece ateşi çok yüksek çıkınca ve inmeyince korktuk ,eşime dedim bikaç gün bekleyelim de öyle götürelim diye ama içi rahat etmedi.
doktor antibiyotik vermiş ama bi kaç gün ateş kontrolü deniycem ,düşmeze antibiyotiğe geçerim ,düşerse hiç vermiycem ,artık kendi kendimizin doktoru olduk ama ateş ciddi bir durum ,düşmeyince mecbur acile gidiyoruz ..
Canım korkutmak gb olmasın dr una guveniyorsan antibiyotik kullan. Bizimki hiç ateslenmeden kandaki enf miktarının yüksekliğinden havale geçirmişti. O günden beri antibiyotik leri gerekiyorsa hemen kullanıyorum. Dr zaten karşı antibiyotige o veriyorsa muhakkak gerekiyordur zaten.

evet canım öyle yapayı m,
benım gobekte aşağıda bunuda sorucam doktoruma , hareketleri göbek çevresinde hissediyorum ama kv ve annem de göbeğin aşağıda demişlerdi bende farkındayım bunun erken doğurucam die tırsıyorum ..
Gobekle çok alakalı değil bence erken doğum. Ben hep aşağıda taşıdım bu da öyle. 6.aydan sonra herkes inmiş diye dogururum diyordu ama 40. Haftayı bekledi kuzum.kardeşi de abiye çeksin ins

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın herkeseeee,

Canım kramplar potasyum kalsiyum eksikliğinden oluyormuş bende son 2 haftadır neredeyse hemen hemen her gece diz altında kramplarla uyanıyordum. Doktora söyledim bunların eksikliğinden dedi ve ilaç yazdı gerçi daha kullanmadım yararlı olacak mı bilyorum. Şu kemik ağrısından bahsetmişsinya o bende yeni olmaya başladı yani doktor kontrolümüzden sonra. Aslında tam kemik ağrısada değilde vajina kısmında bir şey sızlaması batması gibi oluyor ama biraz yorulayım ya da yürüyeyim hemen başlıyor. Daha doktora gitmemize de iki hafta var. İşimle ilgili de zaman zaman ofis dışında bayağı aktif olmam gerekiyor. Bazen çok endişelendiriyor bu durum beni. Oturuyor olduğumda yada yorulmadığımda hiç sıkıntı yok çok şükür. Eğer doktora bizden önce gider de danışırsan ne dediğini paylaşırsan çok sevinirim. Ne kadar zor bir süreçmiş. Çok şükür çok büyük sıkıntılar yaşamadık Allahımda hiç kimselere yaşatmasın ama ona bir şey olacak mı endişesi bile yetiyormuş insana. İnşallah hepimiz sağlıkla vakti zamanında kavuşuruz yavrularımıza...

Kızlar yaa malatyadaki dr um kurum değiştireceği için çalışmayı bırakmış kafasına göre geliyor hasta bile.bakmiyormus canı istemezse yarına randevu alayım dedim şok oldum :-(

Gunaydin bugun 2.ci doz asimi olcam :)
selam öncelikle:) simdiden geçmiş olsun

Canım korkutmak gb olmasın dr una guveniyorsan antibiyotik kullan. Bizimki hiç ateslenmeden kandaki enf miktarının yüksekliğinden havale geçirmişti. O günden beri antibiyotik leri gerekiyorsa hemen kullanıyorum. Dr zaten karşı antibiyotige o veriyorsa muhakkak gerekiyordur zaten.

Gobekle çok alakalı değil bence erken doğum. Ben hep aşağıda taşıdım bu da öyle. 6.aydan sonra herkes inmiş diye dogururum diyordu ama 40. Haftayı bekledi kuzum.kardeşi de abiye çeksin ins

ateş düşmedi başladık mecbur antibiyotiğe.bencede göbekle alakası yok

Canım mecbur yeni doktor bulacaksın .

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

Evet bakalım çok evham yapmak istemiyorum zamanında güzel herşey ..

Canım kramplar potasyum kalsiyum eksikliğinden oluyormuş bende son 2 haftadır neredeyse hemen hemen her gece diz altında kramplarla uyanıyordum. Doktora söyledim bunların eksikliğinden dedi ve ilaç yazdı gerçi daha kullanmadım yararlı olacak mı bilyorum. Şu kemik ağrısından bahsetmişsinya o bende yeni olmaya başladı yani doktor kontrolümüzden sonra. Aslında tam kemik ağrısada değilde vajina kısmında bir şey sızlaması batması gibi oluyor ama biraz yorulayım ya da yürüyeyim hemen başlıyor. Daha doktora gitmemize de iki hafta var. İşimle ilgili de zaman zaman ofis dışında bayağı aktif olmam gerekiyor. Bazen çok endişelendiriyor bu durum beni. Oturuyor olduğumda yada yorulmadığımda hiç sıkıntı yok çok şükür. Eğer doktora bizden önce gider de danışırsan ne dediğini paylaşırsan çok sevinirim. Ne kadar zor bir süreçmiş. Çok şükür çok büyük sıkıntılar yaşamadık Allahımda hiç kimselere yaşatmasın ama ona bir şey olacak mı endişesi bile yetiyormuş insana. İnşallah hepimiz sağlıkla vakti zamanında kavuşuruz yavrularımıza...

Gidersem yazarım tabi , eğer bu şikayetım devam ederse hafta içi izinliyim perşembeye kadar giderim doktora ,

Kramplarım için bana ilaç vermedi daha erken dedi ,
benım doktor ilaçlara karşı bi kadın hergun olmuyorsa vermiyorum dedi bir haftadır olmuyordu kramp dün gece oldu mesela ,

selam güzel anneler
laptop ta yada sitede problem var gaiba geçmişi bir türlü görüntüleyemiyorum..umarım iyisinizdir. benim iki aşkım da evde 3 gündür .eşim hala kötü ateşi dün gece olmadı ama enfeksiyonu kötü durumda.. oğlusum iyi çok şükür
üff dün kızartma yaparken kızgın yağ sıçradı elime cayır cayır yandı valla .. en korktuğum şeydir yağ yanığı, suyunkinden beter oluyor ,
normalde ağrı eşiğim yüksektir koaly koaly canım acımaz ama akşam öldüm acıdan

Back