• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

evet canım etek giymiş diş şeklinde pasta yaptırdım ama ekleyemiyorum buraya resmi

yaptırdın mı yaptın mı :)
ben pastası kurabiyesi ve kıyafetlerini bile kendim yaptım :))
1 yaş yani diş buğdayı değil de ..
ilk kez yaptım ben de tecrübe oldu artık kendim yaparım herşeyini ,tütüşü bile ne basit bir şey bir sürü para istiyorlar hiç gerek yok

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz :) bugün doktora gittim bebeğim 1044 gr çıktı 26+2 yiz ama değerler 28+2 yi gösteriyor baya ilerde ayaklarım çok şişti kilo da almışım 63 le başlamıştım 74 olmuşum :) ama baya yiyorum tutmuyorum hiç kendimi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaptırdın mı yaptın mı :)
ben pastası kurabiyesi ve kıyafetlerini bile kendim yaptım :))
1 yaş yani diş buğdayı değil de ..
ilk kez yaptım ben de tecrübe oldu artık kendim yaparım herşeyini ,tütüşü bile ne basit bir şey bir sürü para istiyorlar hiç gerek yok

diş buğdayında pastayı pastaneye yaptırdım geri kalan buğdayıymış kurabiyeymiş kendim yaptım. diş fırçalarının üzerine kalp yaptım diş buğdayımıza geldiğiniz için teşekkürler yazdım. herkeze verdim. magnet yapçaktımda masraf olmasın diye yapmadım

1 yaşında ise tam bir parti yaptım tütüşü kırmızı üstüne alttan çıtçıtlı body baody arkasına ise ''BABAMA BENZİYORUM AMA ANNEMİN KIZIYIM'' yazdırdım. body önüne miky Mouse yaptırdım ayakkabıları miky li saç bandı miky li

pastası ise 1 şeklinde üzerinde hediye paketleri felan var ortasına ise bebek yaptırdım oturup paketleri açıyormuş gibi yapan bebek.

sonra fotoğrafçıya gittik felan evin heryeri süs tabi

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz :) bugün doktora gittim bebeğim 1044 gr çıktı 26+2 yiz ama değerler 28+2 yi gösteriyor baya ilerde ayaklarım çok şişti kilo da almışım 63 le başlamıştım 74 olmuşum :) ama baya yiyorum tutmuyorum hiç kendimi :)

OOO maşallahh güzell kiloda bebişin ,

Sonra verirsin bebeğin sağlıklı olsunda :nazar::emir_bebek:

$1513185_237344073104623_501976641_n.jpg

maşallah canım ,tosun olucak anlaşılan ..
diş buğdayında pastayı pastaneye yaptırdım geri kalan buğdayıymış kurabiyeymiş kendim yaptım. diş fırçalarının üzerine kalp yaptım diş buğdayımıza geldiğiniz için teşekkürler yazdım. herkeze verdim. magnet yapçaktımda masraf olmasın diye yapmadım

1 yaşında ise tam bir parti yaptım tütüşü kırmızı üstüne alttan çıtçıtlı body baody arkasına ise ''BABAMA BENZİYORUM AMA ANNEMİN KIZIYIM'' yazdırdım. body önüne miky Mouse yaptırdım ayakkabıları miky li saç bandı miky li

pastası ise 1 şeklinde üzerinde hediye paketleri felan var ortasına ise bebek yaptırdım oturup paketleri açıyormuş gibi yapan bebek.

sonra fotoğrafçıya gittik felan evin heryeri süs tabi

ben herşeyi kendim yaptım ,hiç masraf yapmak istemedim ve kendim yapayım istedim heves ettim ..yaptırsam çok çok fahiş fiyatlar istiyorlar
pasta
$1505565_237343493104681_1409397894_n.jpg
kurabiye $1017156_237343726437991_1471932140_n.jpg
çerçeveler $1513185_237344073104623_501976641_n.jpg
masa örtüsü ve ikramlıklar $1505565_237343486438015_748553093_n.jpg

kızımın tütüşü,saç bandı , üzerindeki badide Büşra 1 yazıyor ,hepsi bana ait $1505565_237343483104682_1113124425_n.jpg

oğlumun badisindede yiğit 1 yazıyor ,oda bana ait $1558566_237343776437986_710430425_n.jpg
burdaki herşeyi kendim yaptım masa örtüsüne kadar ,kendimce ..

aha da eşimin dayısının kızı haftaya bana geliyor , 17 yaşında ,yardımcı da olur bana aslında ama bakalım ,millet de bihoş yani,bu halimle bana misafir göndericek ,yengesi belki yardım da eder diye düşünmüştür ama

Eki Görüntüle 1160255
maşallah canım ,tosun olucak anlaşılan ..

ben herşeyi kendim yaptım ,hiç masraf yapmak istemedim ve kendim yapayım istedim heves ettim ..yaptırsam çok çok fahiş fiyatlar istiyorlar
pasta
Eki Görüntüle 1160253
kurabiyeEki Görüntüle 1160254
çerçeveler Eki Görüntüle 1160255
masa örtüsü ve ikramlıklar Eki Görüntüle 1160259

kızımın tütüşü,saç bandı , üzerindeki badide Büşra 1 yazıyor ,hepsi bana ait Eki Görüntüle 1160260

oğlumun badisindede yiğit 1 yazıyor ,oda bana ait Eki Görüntüle 1160261
burdaki herşeyi kendim yaptım masa örtüsüne kadar ,kendimce ..

Görünen öyle bana Çekicek kızım galiba :)))

ne güzel şeyler yapmışsınız öyle yaaaa ,

bende çok istiyorum kendım yapayım die bir türlü karar veremedim , gelenlere ikram edilecel ve bebek şekeride hatıra kalsın istiyorum bakalım ,, öncelikle bir taşınayımda ...

ne güzel şeyler yapmışsınız öyle yaaaa ,

bende çok istiyorum kendım yapayım die bir türlü karar veremedim , gelenlere ikram edilecel ve bebek şekeride hatıra kalsın istiyorum bakalım ,, öncelikle bir taşınayımda ...

yaparsın canım senin yardımcıların var :) ben kafamdan yaptım hepsini ama nette güzel şeyler var araştır bak

elevit demir vitaminleri kilo yapar ama şimdiden 20 kilo yaparmıki?

bunu diğer konuda da sormuştun sanırım aynı cevabı vereceğim :D herkese her ilaç iyi gelmiyor ve ben 10. haftadan beri doktorun çok bilmişliği ve benim bilinçsizliğim yüzünden elevit içiyorum. bu kadar kiloyu da ilk 4 ay aldım üstelik, yani kimsenin kilo almadığı dönemlerde aldım.
kimseye kesinlikle hiç bir vitamin tavsiye etmem
besinlerden almak en iyisi

bütün dengem alt üst oldu

Eki Görüntüle 1160271
Eki Görüntüle 1160272
Eki Görüntüle 1160273
Eki Görüntüle 1160274

Bunlarda kurabiyeler kuzenimin bebeği için, kavanoz da arkadaşımın sozu icin benim yaptıklarım. ;)

çok güzeller. benim teyzem de bu tür şeyler ve sabunlar yapıp satıyor, ben de arada ona yardım ediyorum. acayip keyifli yapması.

Bende öyle düşünerek yapmadım alışveriş ama havale çok sıcak ve Ramazan sonrası iyice ağırlaşacağımı düşündükçe gözüm korkmaya başladı .
Lohusa takımı
Bebek alışverişi
Yatak örtüsü
Bebek arabası
Çok şey var daha:))

Bende öyle düşünerek yapmadım alışveriş ama havale çok sıcak ve Ramazan sonrası iyice ağırlaşacağımı düşündükçe gözüm korkmaya başladı .
Lohusa takımı
Bebek alışverişi
Yatak örtüsü
Bebek arabası
Çok şey var daha:))

ben o kadar gezen insanım ama internetten alışveriş yapmayı tercih ediyorum. hem çeşit fazla hem de fiyatlar daha uygun

günaydın ... bebelerle ilk günüm. kahvaltılarını yaptırdım ,yanımda onuyorlar ,müzik de açtım :)) müziğe bayılıyorlar oynuyorlar şuan :))

Back