- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
- #1.101
Günaydın herkeseee ,
bizim bebiş yön değiştirdi dün akşam önce yamuldu karnım sonra ayakları rahmımde hissettim yanı şuan makat gelişli duruyor karnımda ,tekmelerini alt kısmımda hissediyorum tekrar döner dimiii doğuma kadar sizce ?
Bide bizim bugün evlilik yıl dönümümüz ve eşim sabah çıkarken hiç birşey söylemedi buyük ihtimalle unuttu taşınma telaşı vs.. ama ben unutmadım özel birşeyde yapmadım ama unutmadım akşama kadar bekleyeceğim bakalım hatırlayıp iki güzel kelime edecek mi şaşkınımmm
günaydın kızlar..
siz daha mamalarınızı yemeden ben size dert yanacağım( canım çok sıkkın başım çatlıyor ağlamaktan.. kötü birşey mi oldu yok. bazen insanın farkındalığı, alınganlığı, kırılmışlığı depreşiyor ya hah tam da öyle birşey.. malum hayatımız eylül ayından beri çalkantıda birleşirsek ancak bu bebekle birleşeceğiz eşimle. ayrı yaşamak değil tayin ve her tarafın kendi meslekleri itibariyle durum bu. bilmeyenler için özetleyeyim ddim. ev trabzonda annem malatyada ama ben antepte doğum yapacağım eltimin evinde ( eltimi çok seviyorum canım yengem benim.. anamın yapmadığını bana o yapıyor. işte zoruma giden de bu. dün lohusalık sonrası nasıl dönsek falan dedim eşime tlfda. uçakla dedi. 3 kişiyiz bi de kucakta 4. olacak son dk bilet alırsak aktarmalı en az 1-1.5 milyara patlar dedim. babamların arabası var. gezmeye gelin desem koşa koşa gelirler ama hem gezin eylülde hem bizi bırakın desem 40 dereden su getirirler adım gb eminim. şu an sadece sünneti yaptıracaz çocuğun adını hayri koyacaz yoksa evimize gelme gözümüze gözükme modundalar ( bu kdr mı bencil olur insan ya?? biz de anne babayız çok şükür. zaten doğum yaptıktan ve eşimin ailesini gördükten sonra aileme olan tavrım değişti zannedersin ABD deki başıbozuk kopuk parçalanmış bir aile. evin tek çocuğuyum ilk doğumum malatyada oldu anneme ne olur ilk bir iki gün kendi evimde kalayım dedim arası iki sokak bırakmadı. 3. gün o dikişlerle gidip evi toplayıp çamaşır astım. onun evinde tüm ikramlıkları, şerbetleri, bulaşıkları ben hallettim doğumdan geldiğim gün. daha bir kere bile kızım doğumda yanına geleyim mi diye sormadı bile.. git kaynananda doğur deyip duruyor kadın şeker hastası 300 den aşağı çıkmıyor evde ikiz bebek onun dışında 3 çocuk daha var daha bi de beni onun başına salıyor. ineği koyunu tarlası misafiri saymıyorum bile. o evin gelini mi bana hizmet etsin ben mi ona? tabii gönlümden geçen trabzonda kendi evimde doğum yapmak ama önceki doğumum 25 saat sürdü. sadece 7 saati evdeydi. hadi bu 17 saat sürsün diyelim. 10 saat hastanede kalayım eşim başımda dursun. eee 2 yaşındaki oğlumu kime bırakacağız?? gelebilecek kimsem yok annem de bana böyle yaptıktan sonra mecburen ben birileriinin yanına gideceğim. kendime en yakın bulduğum büyük eltim ve abime gideceğim. onların evde de 3 koca delikanlı var. ben tesettürlüyüm. hamilelik hem antepte hem de ağustosta geçecek. şimdiden sıcağa dayanamazken orada kat kat giyinip nasıl duracağım. diyorum antepte kalacağım doğuma kadar bir ay. haftasonu da bizi ziyarete gelirsin falan demiyor hoş o halde bi yere gidilmez ya. insan gel der geleyim der ne bileyim yaa.. ben mi çok alınganım diyorum millete bakıyorum yurtdışında doğum yapıyor gene de gidiyor analardan hiç değilse birisi. yurtdışı da değil 12 saatlik mesafe. teyzem biyopsi olacaktı gelini çocuğu herşeyi var istanbulda 18 saat yol buraya 50 sefer tlf açtı ben geleyim refakate diye. gece yatmadı bile teyzem hemen parça alındı çıktı. ya küçükken anneme benzemiyorum başka kardeşim de yok diye sen evlatlıksın derlerdi oturup ağlardım :)) şimdi gerçekten evlatlık hissediyorum kendimi.. tek başına doğum yapacak olanlar da vardır biliyorum. nasıl yapacaksınız ben mi çözüm bulamıyorum. fikir verirseniz çok sevinirim. artık düşünmeyi beynim kaldıramıyor (
yok canım hiç saçma değil en sağlıklısı en son ana kadar beklemek,bebek bir gün bile anne karnında kalsa kardır,kilosu önemli değil ,önemli olan organ gelişimi ve anne karnında ne kadar çok kalırsa organları o kadar çok gelişiyor.. emme refkleksini bile direk tkiliyor erken doğum ,o yüzden en sona kadar bekleten doktor en iyi doktordur buna emin olabilirsin ,ayrıca tek bebeklerde 37 öncesi erken doğuma giriyor 36 değil..sezeryanda da 39. a kadar beklemek çok saçma bence. bebek zaten 3 kgyi geçmişse sağlıklıysa neden bekliyorlar ki?
dr bana 20 kg çok fazla almışsın o yüzden erken doğum olabilir dedi. 36. haftadan önce olmaz umarım. nedense 36. haftadan önce olursa kötü olur gibime geliyor :S
çatı muayenesi sezeryan olacaklarda yapılmaz,sadece rahim ağzına bakılır gerçi oda aynı şey ama ultrasondan bakılıyor ,eğerki ultrasonda açılma varsa elle alttan muayene ediyor,belirli bir zamanı yok ama 32den sonra nstye giriyorsun ,ondan sonra sıksık rahim ağzına ultrasondan bakıyor doktorbu çatı muayenesini falan ne zaman yapıyorlar canım?
canım doğum tarihine neden takılıyorsun ki?İnşallah zamanındsa gelsinler 2 üç hafta için erkenden gerek yok anne karnında nekadar gelişimini tam tamamlarsa okadar iyidir ...
bidahaki kontrolumde doğumtarıhımde değişiklik olup olmadığını sorucam onde çıkmıştık ya bakalım ne dicek...
renkli derken ben her gittiğimde o renkliyle görüyorum zatenzaten 36 dan sonrası normal, 36dan önce olursa erken doğum oluyormuş.
bu sıcaklarda çok zormıuş ya hamile olmak. benim idrarda protein çıkmış eser miktarda umarım kötü bişey değildir. gebelik zehirlenmesi vs :S
ritim holter sonuçlarım pazartesi çıkacakmış, haftaya salı da dra gidip rapor götüreceğim kalbimle ilgili. Umarım bebeği görebilirim bu sefer.
son gittiğimde kafasının üstünü ve göbeğini görebildim sadecekocaman göbeği var bebişin
renkli ultrason çektirecek misiniz kızlar=?
canım benim yaşadıklarımı burda okumuşsundur ,seni en iyi anlayan benim ,ben annemle görüşmüyorum bu yüzden ,yapayalnızım ,sezeryan olucam ve tek başıma ,üstelik arkada 2 çocuğum da var düşün, gören şaşıyor halime nasıl yapıcaksın diye,sezeryanda 1 hafta toparlanma süreci var,çok eğilip kalkamıyorsun ama ben yine ikizlerimdeki gibi ne ameliyat bilicem ne yorgunluk ,ailemin sıyırıp attığı ailesiz yaşayan biriyim ,kardeşlerim bile küstü bana ,hiçkimsem yok ama ALLAHım var yanımda,o elbet bir yardım yolu açacaktır,Ona olan güvenim olmasa depresyona girmem gerekirdi ama Ondan güç alıyorum ve her zaman bundada var bir hayır demekki,Rabbim in yanlış işi olmaz diyorum ,sen de ALLAH a sığın,bu günler gelip geçicek sonuçta,kimseye güvenme,kendi işini kendin halletmeye çalış,bugün bizim yanımızda olmayanları da ALLAH a havale et,O en güzelini bilir yapar elbet.günaydın kızlar..
siz daha mamalarınızı yemeden ben size dert yanacağım( canım çok sıkkın başım çatlıyor ağlamaktan.. kötü birşey mi oldu yok. bazen insanın farkındalığı, alınganlığı, kırılmışlığı depreşiyor ya hah tam da öyle birşey.. malum hayatımız eylül ayından beri çalkantıda birleşirsek ancak bu bebekle birleşeceğiz eşimle. ayrı yaşamak değil tayin ve her tarafın kendi meslekleri itibariyle durum bu. bilmeyenler için özetleyeyim ddim. ev trabzonda annem malatyada ama ben antepte doğum yapacağım eltimin evinde ( eltimi çok seviyorum canım yengem benim.. anamın yapmadığını bana o yapıyor. işte zoruma giden de bu. dün lohusalık sonrası nasıl dönsek falan dedim eşime tlfda. uçakla dedi. 3 kişiyiz bi de kucakta 4. olacak son dk bilet alırsak aktarmalı en az 1-1.5 milyara patlar dedim. babamların arabası var. gezmeye gelin desem koşa koşa gelirler ama hem gezin eylülde hem bizi bırakın desem 40 dereden su getirirler adım gb eminim. şu an sadece sünneti yaptıracaz çocuğun adını hayri koyacaz yoksa evimize gelme gözümüze gözükme modundalar ( bu kdr mı bencil olur insan ya?? biz de anne babayız çok şükür. zaten doğum yaptıktan ve eşimin ailesini gördükten sonra aileme olan tavrım değişti zannedersin ABD deki başıbozuk kopuk parçalanmış bir aile. evin tek çocuğuyum ilk doğumum malatyada oldu anneme ne olur ilk bir iki gün kendi evimde kalayım dedim arası iki sokak bırakmadı. 3. gün o dikişlerle gidip evi toplayıp çamaşır astım. onun evinde tüm ikramlıkları, şerbetleri, bulaşıkları ben hallettim doğumdan geldiğim gün. daha bir kere bile kızım doğumda yanına geleyim mi diye sormadı bile.. git kaynananda doğur deyip duruyor kadın şeker hastası 300 den aşağı çıkmıyor evde ikiz bebek onun dışında 3 çocuk daha var daha bi de beni onun başına salıyor. ineği koyunu tarlası misafiri saymıyorum bile. o evin gelini mi bana hizmet etsin ben mi ona? tabii gönlümden geçen trabzonda kendi evimde doğum yapmak ama önceki doğumum 25 saat sürdü. sadece 7 saati evdeydi. hadi bu 17 saat sürsün diyelim. 10 saat hastanede kalayım eşim başımda dursun. eee 2 yaşındaki oğlumu kime bırakacağız?? gelebilecek kimsem yok annem de bana böyle yaptıktan sonra mecburen ben birileriinin yanına gideceğim. kendime en yakın bulduğum büyük eltim ve abime gideceğim. onların evde de 3 koca delikanlı var. ben tesettürlüyüm. hamilelik hem antepte hem de ağustosta geçecek. şimdiden sıcağa dayanamazken orada kat kat giyinip nasıl duracağım. diyorum antepte kalacağım doğuma kadar bir ay. haftasonu da bizi ziyarete gelirsin falan demiyor hoş o halde bi yere gidilmez ya. insan gel der geleyim der ne bileyim yaa.. ben mi çok alınganım diyorum millete bakıyorum yurtdışında doğum yapıyor gene de gidiyor analardan hiç değilse birisi. yurtdışı da değil 12 saatlik mesafe. teyzem biyopsi olacaktı gelini çocuğu herşeyi var istanbulda 18 saat yol buraya 50 sefer tlf açtı ben geleyim refakate diye. gece yatmadı bile teyzem hemen parça alındı çıktı. ya küçükken anneme benzemiyorum başka kardeşim de yok diye sen evlatlıksın derlerdi oturup ağlardım :)) şimdi gerçekten evlatlık hissediyorum kendimi.. tek başına doğum yapacak olanlar da vardır biliyorum. nasıl yapacaksınız ben mi çözüm bulamıyorum. fikir verirseniz çok sevinirim. artık düşünmeyi beynim kaldıramıyor (
nice yıllara canım ,olsun canım belki çaktırmıyordur sürpriz yapar ,bebek daha çok dönücek merak etme,genelde 32den sonra doğum pozisyonunu alıyor ve ondan sonra genelde dönmüyor..Günaydın herkeseee ,
bizim bebiş yön değiştirdi dün akşam önce yamuldu karnım sonra ayakları rahmımde hissettim yanı şuan makat gelişli duruyor karnımda ,tekmelerini alt kısmımda hissediyorum tekrar döner dimiii doğuma kadar sizce ?
Bide bizim bugün evlilik yıl dönümümüz ve eşim sabah çıkarken hiç birşey söylemedi buyük ihtimalle unuttu taşınma telaşı vs.. ama ben unutmadım özel birşeyde yapmadım ama unutmadım akşama kadar bekleyeceğim bakalım hatırlayıp iki güzel kelime edecek mi şaşkınımmm
Günaydın Canım
Bi kitapta okumuştum doğuma kadar sürekli yer değiştirirmiş bebekler, döner bence sıkıntı yapma kendine
Bence unutmamıştır süpriz yapabilir bekle bakalım :)
Benimde 25/6 doğum günüm ramazandan önce son haftasonu yani önümüzdeki cumartesi günü hem doğum günümü kutlıycaz hemde ufaktan aklımda kalan baby shower partisini :) Bende onun hazırlıklarını yapıcam pelür kağıdı falan almam lazım maslaktanda bi yere çıkamıyorsun ki
yok canım hiç saçma değil en sağlıklısı en son ana kadar beklemek,bebek bir gün bile anne karnında kalsa kardır,kilosu önemli değil ,önemli olan organ gelişimi ve anne karnında ne kadar çok kalırsa organları o kadar çok gelişiyor.. emme refkleksini bile direk tkiliyor erken doğum ,o yüzden en sona kadar bekleten doktor en iyi doktordur buna emin olabilirsin ,ayrıca tek bebeklerde 37 öncesi erken doğuma giriyor 36 değil..
çatı muayenesi sezeryan olacaklarda yapılmaz,sadece rahim ağzına bakılır gerçi oda aynı şey ama ultrasondan bakılıyor ,eğerki ultrasonda açılma varsa elle alttan muayene ediyor,belirli bir zamanı yok ama 32den sonra nstye giriyorsun ,ondan sonra sıksık rahim ağzına ultrasondan bakıyor doktor
canım doğum tarihine neden takılıyorsun ki?
renkli derken ben her gittiğimde o renkliyle görüyorum zaten
canım benim yaşadıklarımı burda okumuşsundur ,seni en iyi anlayan benim ,ben annemle görüşmüyorum bu yüzden ,yapayalnızım ,sezeryan olucam ve tek başıma ,üstelik arkada 2 çocuğum da var düşün, gören şaşıyor halime nasıl yapıcaksın diye,sezeryanda 1 hafta toparlanma süreci var,çok eğilip kalkamıyorsun ama ben yine ikizlerimdeki gibi ne ameliyat bilicem ne yorgunluk ,ailemin sıyırıp attığı ailesiz yaşayan biriyim ,kardeşlerim bile küstü bana ,hiçkimsem yok ama ALLAHım var yanımda,o elbet bir yardım yolu açacaktır,Ona olan güvenim olmasa depresyona girmem gerekirdi ama Ondan güç alıyorum ve her zaman bundada var bir hayır demekki,Rabbim in yanlış işi olmaz diyorum ,sen de ALLAH a sığın,bu günler gelip geçicek sonuçta,kimseye güvenme,kendi işini kendin halletmeye çalış,bugün bizim yanımızda olmayanları da ALLAH a havale et,O en güzelini bilir yapar elbet.
nice yıllara canım ,olsun canım belki çaktırmıyordur sürpriz yapar ,bebek daha çok dönücek merak etme,genelde 32den sonra doğum pozisyonunu alıyor ve ondan sonra genelde dönmüyor..
günaydın herkese..bebeleri kreşe yolladım, dün çok yorulmuşum heryerim ağrıyor,bugün biraz dinlenicem ,bugün son gün akşama alıyorum kuzularımı kreşten ,hadi hayırlısı,eşim sürekli napıcaksın çok yorulucaksın rapor almasaydın diyip duruyor,dedim tamam sakin ol çok yorulursam bakıcıyı arar çağırırız,bi hele deneyelim bakalım ,bende de iyi cesaret var hee:) herşeyi yalnız yaptığımdan sanırım deli cesaretine sahibim:)))
yok canım hiç saçma değil en sağlıklısı en son ana kadar beklemek,bebek bir gün bile anne karnında kalsa kardır,kilosu önemli değil ,önemli olan organ gelişimi ve anne karnında ne kadar çok kalırsa organları o kadar çok gelişiyor.. emme refkleksini bile direk tkiliyor erken doğum ,o yüzden en sona kadar bekleten doktor en iyi doktordur buna emin olabilirsin ,ayrıca tek bebeklerde 37 öncesi erken doğuma giriyor 36 değil..
çatı muayenesi sezeryan olacaklarda yapılmaz,sadece rahim ağzına bakılır gerçi oda aynı şey ama ultrasondan bakılıyor ,eğerki ultrasonda açılma varsa elle alttan muayene ediyor,belirli bir zamanı yok ama 32den sonra nstye giriyorsun ,ondan sonra sıksık rahim ağzına ultrasondan bakıyor doktor
canım doğum tarihine neden takılıyorsun ki?
renkli derken ben her gittiğimde o renkliyle görüyorum zaten
canım benim yaşadıklarımı burda okumuşsundur ,seni en iyi anlayan benim ,ben annemle görüşmüyorum bu yüzden ,yapayalnızım ,sezeryan olucam ve tek başıma ,üstelik arkada 2 çocuğum da var düşün, gören şaşıyor halime nasıl yapıcaksın diye,sezeryanda 1 hafta toparlanma süreci var,çok eğilip kalkamıyorsun ama ben yine ikizlerimdeki gibi ne ameliyat bilicem ne yorgunluk ,ailemin sıyırıp attığı ailesiz yaşayan biriyim ,kardeşlerim bile küstü bana ,hiçkimsem yok ama ALLAHım var yanımda,o elbet bir yardım yolu açacaktır,Ona olan güvenim olmasa depresyona girmem gerekirdi ama Ondan güç alıyorum ve her zaman bundada var bir hayır demekki,Rabbim in yanlış işi olmaz diyorum ,sen de ALLAH a sığın,bu günler gelip geçicek sonuçta,kimseye güvenme,kendi işini kendin halletmeye çalış,bugün bizim yanımızda olmayanları da ALLAH a havale et,O en güzelini bilir yapar elbet.
nice yıllara canım ,olsun canım belki çaktırmıyordur sürpriz yapar ,bebek daha çok dönücek merak etme,genelde 32den sonra doğum pozisyonunu alıyor ve ondan sonra genelde dönmüyor..
günaydın herkese..bebeleri kreşe yolladım, dün çok yorulmuşum heryerim ağrıyor,bugün biraz dinlenicem ,bugün son gün akşama alıyorum kuzularımı kreşten ,hadi hayırlısı,eşim sürekli napıcaksın çok yorulucaksın rapor almasaydın diyip duruyor,dedim tamam sakin ol çok yorulursam bakıcıyı arar çağırırız,bi hele deneyelim bakalım ,bende de iyi cesaret var hee:) herşeyi yalnız yaptığımdan sanırım deli cesaretine sahibim:)))
uzun kameralı birşey var onunla mı bakıyorlar? üff ya yine muayene kabusu başlayacak desene :S
bende 37. hafta okumuştum ama gittiğim hastanede yenidoğan yoğun bakımı yokmuş, o yüzden alternatif bulman lazım dedi. sanırım 36 artılar 37 sayılıyor hala anlamadım bu hamilelik hesabını ben9 ay değil bildiğin 10 ay sürüyor hamilelik 40 haftaya göre bakınca
3-4 boyutlu ultrason yani bebek 3 boyutlu gerçeğe yakın görünüyor, eğer ona giriyorsan şanslısın her hastanede olmuyor
saol canım eşlerimizle evlatlarımızla nice yıllarımız olur inşallah ..
Şu 32. hafta raporunu kaçırmak istemiyorum o yüzden doğum tarihimde bir değişiklik olup olmadığını sorucam,
İş yerınde bir arkadaşım normal dpum yapmuş bebeişi 4,700 gr hohhhh dedim maşallahh,
12 saat sancı çekmiş ama yıne olsa yıne normal doğururum dedi , abbowwww
maşallah nasıl koca bebekmiş öyle,kaçkilo almış:) ya o genetik bir durum,aileye çekiyor bebekler,benden 3 kilodan fazla bebiş zor çıkar:)) doktor da bunun genetik olduğunu söyledi
yok canım normal ultrason aleti ,sadece kameranın boyutu üst düzey..
yok canım ne kadar dayanabilirsen dayan bence acele etme doğum konusunda,sonrasında bebek emmeyi bile bilemiyor erken doğunca,uğraştırıyor ..
canım sarı ultrason ,herşeyi belli eli kolu ayağı,hareketlerini herşeyini görüyorsun ,yüz resmini de veriyor her gittiğimizde ama bizim oğlan yüzünü hep kapatıyor göstermiyor o ayrı ,bak şöyle bir şey benim gördüğüm
bu bizim oğlan değil tabi örnek bunlar:))
Eki Görüntüle 1159666 Eki Görüntüle 1159667
yok canım normal ultrason aleti ,sadece kameranın boyutu üst düzey..
yok canım ne kadar dayanabilirsen dayan bence acele etme doğum konusunda,sonrasında bebek emmeyi bile bilemiyor erken doğunca,uğraştırıyor ..
canım sarı ultrason ,herşeyi belli eli kolu ayağı,hareketlerini herşeyini görüyorsun ,yüz resmini de veriyor her gittiğimizde ama bizim oğlan yüzünü hep kapatıyor göstermiyor o ayrı ,bak şöyle bir şey benim gördüğüm
bu bizim oğlan değil tabi örnek bunlar:))
Eki Görüntüle 1159666 Eki Görüntüle 1159667
korkma canım herkes suni sancı çekecek diye bir şey yok iyi düşün iyi olsuneşi minyon biri ama kendisi iri boylu falan , kızı annesine çekmiş ,
doğum yaparken kesi atmışlar tabı 3 günde iyileştim dedi, off offf suni sancılara nasıl dayanır bu vücutttt
evet benım detaylıda bu şekilde yapıldı sarı ultrs. la , ses dalgalarından dolayı kapatıyormuş bebekler savunma mekanizması burda okumuştum ..
anladım canım hayırlısıyla doğurursun inş.evet bundan diyorum bende.
canım acele edip etmemek değil sorun. benim sağlık sorunum var o yüzden büyük ihtimal sezeryan olacak ve 37 haftadan sonra alacaklar bebeği.
haftaya perşembe kesinleşecek durum, zaten ben 12 eylüle kadar beklersem 40 haftayı geçmiş oluyor hamileiğim o yüzden bu tarihler garip geliyor biraz.
korkma canım herkes suni sancı çekecek diye bir şey yok iyi düşün iyi olsun
ben her gittiğimde bununla bakıyor resmini veriyor böyle ,evet canım benim oğlan çok savunmacı , her seferinde savunuyor kendini maşallah :))
bir yandan müge anlıyı izliyorum bir yandan size yazıyorum ,bir yandan meyve yiyorum su içiyorum ,bir yandan dinleniyorum ,iyi oldu bugün dinlenmek yaa ,ağrılarım azaldı biraz ,dayak yemiş gibiydim gece ,sabah zor uyandım
ohh ohhh benım içinde dinlennnnnbende pazartesiden perşembeye 4 gün izin alıcam taşındıktan sonra evi yerleştirmek için ...
sen de dikkat et çok yorulma yardıma gelicektir annen
sorma ya daha taşınmadan biraz tartıştık , bende de suç var sivri dilli konuştum ,
evı temızleticeğe kadına şukadar para ver dedim emrivaki gibi , kız kardeşimde sen ver ozaman dedi bende para bıraktım masaya onlar görmedi ( ki son harçlığımdı ) ertesi gün paramı verdiler ne demek bu die saçmalama konuşmalarına dikkat et , biz senı parana kalmadık dediler falan falan ama evi yavaş yavaş ben temizleyeceğim boş ev zaten , hem koltuğumuzu aldılar perdelerimizi diktirdiler bide evi temızletıp parasını vermesinler, eşim ben yardım ederim evide temizlerim dedi,
muhtaç olmasak ben kabul etmezdimde koltuk perde almalarını eşimede dedim ,
kendı annende olsa gebe kalıyorsun ( bu arada koltuk perde alan benım annem kv değil ) , yanlışmı düşünüyorum ..
bişeler aldırınca gebe kalıyorsun ,aldırmasan da oyle canım ibiz tek kuruş bişey aldırmadık da ne oldu ,hamileyken duşuk riskinden 4 ay evde yattım ,annem hep çağırmayla zorlamayla geldi evime,çağırmasam bu kız ne yapıyor diye merak edip gelecek değil,ayaklarım şişti yürüyemez oldum tel.da anlatıyorum hala geleceği yok ,gelsemmi gelmesemmi dedi bana ,evde tekim düşsem bayılsam düşündüğü yok ,bıraz sıkıp kadın tutup temizlesen olmazmı ev temizliği öyle taşınma temizliği zor çünkü çok yorar
yavaş yavaş yap ozaman ,zorlanırsan eşine havale etçünkü yaptığını söylemedi mi söyledi o yüzden tereddut ediyorum , kızkardeşine kızma sen çalışmıyorken sana şukadar para verdi dedi ( hemde benım eşimin yanında ) telefonda da söyledim güzel konuştun yapılanları söylüyorsun koltuğuda söylersin yarn öbürgün dedim. Yok ne alakası varda bilmemne
yerlerri viledayla , lavabolarıda ben ciiflerim çamaşur suyu dökerim durularım mutfağıda eşim duvarlarını siler dolaplarıda silince tamamdır boş evin temizliği daha kolay olur gibime geliyor , Annem dayanamaz yıne ya kendı gelir yada tutalım bırını der bakalım bu akşam eve gitme düşüncemiz var ,,,
yavaş yavaş yap ozaman ,zorlanırsan eşine havale et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?