- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.061
Duvarlari silmek iyi fikir, temizlikten sonra daha ferah olur, oda kokusu da deneyebilrsin
onuda düşünmüyor diyilim oda kokusuda bırakıcam ,, bakalım inşallah geçer ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duvarlari silmek iyi fikir, temizlikten sonra daha ferah olur, oda kokusu da deneyebilrsin
panım değişti ,aşağıda tatlı yiycem dayanamıycm ,akşama alışverişe çıkıcaktık o zaman Kemalpaşa alır akşama yaparım yarına hazır olur :)
ay ne yapayım yaaa ,dua edin bana (
canım şu sprey fısfıslardan al sürekli evini kokutsun o koku da gider belki .
valla ev kokusu da kötü yaa ben hiç sevmiyorum ,benim evde de bi ara havasızlık ve gider kokusu vardı çok şükür kurtuldum ,fısfıslar da işe yarıyor
Canım kemalpaşa çekti iyimi
giderken al yaparsın şipşakkk , yanınada dondurma ohoh ,
bızde tatlı var olmasa bende alır yapardım ...
yeni perde diktirdik onlarında konfeksiyon kokusu gibi üzerinde koku var , benım koku duygum mu hassas bilemedim , onlarıda hemen yıkamak istemiyorum yenı dikildi perde kokusu mu sıksam yada yıkasam mı ?
Ayy gider kokusuna dayanamam hiç evlerden uzak ....
Servisle indiğim yer markete çok uzak o kadar yürüyemem herhalde.
Akşama dünden enginar yapmıştım onunla yoğurt yerim.
Kemalpaşayıda başka zamana erteleriz artık.
Canim hassas olabilirsn .bence yeni perde yikanmaz)biraz bekle bakalim hassasligin gecer belki
Aynen öyle çok canın çekerse eşine söylersin alır , söylememezlik yapma kemalpaşa hatıranız olur DDDDDDDDD
Eşim geç gelecek evde olsa zaten şimdiye aramıştım :)
Ben inanırım öyle şeylere allah korusun
Merhaba arkadaşlar.
Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Tam kesin olmamakla beraber bende Eylül annesi olacağım sanırım.
Daha tam olarak hiç bişeyini hazırlamadık siz neler yaptınız neler aldınız ?
merhabalar nasılısnız bayadır giremedim
Sanırım çoğumuzun ağustosta doğurma ihtimali var. çünkü tam 40. haftalarda doğuran sayısı çok az
Normal doğum olanlar belki eylul ilk haftasına kadar beklerler genelde diğer topiclerde 37. 38. 39. haftalarda sezeryan ile doğuranlar öncelikli yazmışlar normal doğuran nerdeyse yok gibi onlarda sonradan gelecekler