• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

panım değişti ,aşağıda tatlı yiycem dayanamıycm ,akşama alışverişe çıkıcaktık o zaman Kemalpaşa alır akşama yaparım yarına hazır olur :)
ay ne yapayım yaaa ,dua edin bana :((

canım şu sprey fısfıslardan al sürekli evini kokutsun o koku da gider belki .
valla ev kokusu da kötü yaa ben hiç sevmiyorum ,benim evde de bi ara havasızlık ve gider kokusu vardı çok şükür kurtuldum ,fısfıslar da işe yarıyor

yeni perde diktirdik onlarında konfeksiyon kokusu gibi üzerinde koku var , benım koku duygum mu hassas bilemedim , onlarıda hemen yıkamak istemiyorum yenı dikildi perde kokusu mu sıksam yada yıkasam mı ?

Ayy gider kokusuna dayanamam hiç evlerden uzak ....

Bir karar verdik esimle.3bebis 1yasina gelene kadar izin rapor idafe edice.m.sonra ise baslamam gerekiyorya aslamicam.arabYi saticaz onu n parasiyla 1sene daha idare edip ufakligi 2,ikizlerimi de 3,5-4yasina getirmis olurum.hem 2sene onlarla olurum diyorum hem de 3.nun de kres yasi gelmis oluyo ucunu ayni krese veririm ,isyerimin yaninda var ,sabah beraber cikar arabamizla aksam beraber doneriz diyorum.

yeni perde diktirdik onlarında konfeksiyon kokusu gibi üzerinde koku var , benım koku duygum mu hassas bilemedim , onlarıda hemen yıkamak istemiyorum yenı dikildi perde kokusu mu sıksam yada yıkasam mı ?

Ayy gider kokusuna dayanamam hiç evlerden uzak ....

Canim hassas olabilirsn .bence yeni perde yikanmaz;))biraz bekle bakalim hassasligin gecer belki

Canim hassas olabilirsn .bence yeni perde yikanmaz;))biraz bekle bakalim hassasligin gecer belki

evet bekleyeyım biraz utulu yenı dikildi ,,

çocuklarınla senın ilgilenmen çok guzel bırşey keşke bende kendı yavrumu buyutebilsem enfazla 5 yada altı aylıkken işe dönücem çok fena bır durum nasıl bırakıp gidicem fazlada ucretsiz izin alamam kiramız malum arttı masraflarmızda öyle Allah yardımcımız olsun ,,, 2. bebeğimi ben buyuturum ınşallah ...

Merhaba arkadaşlar.
Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Tam kesin olmamakla beraber bende Eylül annesi olacağım sanırım.
Daha tam olarak hiç bişeyini hazırlamadık siz neler yaptınız neler aldınız ?

Merhaba arkadaşlar.
Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Tam kesin olmamakla beraber bende Eylül annesi olacağım sanırım.
Daha tam olarak hiç bişeyini hazırlamadık siz neler yaptınız neler aldınız ?

merhaba :49:
Aminnn İnşallahh

neden kesin değil daha mı erken doğurma ihtımalın var ?

Erken doğum ihtimali değil de Ağustos son haftası en geç Eylül ilk haftası dedi doktorumuz o yüzden kesin değil diyorum bende:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanırım çoğumuzun ağustosta doğurma ihtimali var. çünkü tam 40. haftalarda doğuran sayısı çok az

Normal doğum olanlar belki eylul ilk haftasına kadar beklerler genelde diğer topiclerde 37. 38. 39. haftalarda sezeryan ile doğuranlar öncelikli yazmışlar normal doğuran nerdeyse yok gibi onlarda sonradan gelecekler :49:

Normal doğum olanlar belki eylul ilk haftasına kadar beklerler genelde diğer topiclerde 37. 38. 39. haftalarda sezeryan ile doğuranlar öncelikli yazmışlar normal doğuran nerdeyse yok gibi onlarda sonradan gelecekler :49:

valla benim son gittiğim doktor 39 a kadar bekliyorum dedi ,ona mı devam etsem ne ,diğerlerine kalsa 37 de hemen alıcaklar uyuz oluyorum ,bakalım bu seferki doktorum ne diycek:)
ben eylül başı olur diye düşünüyorum ,inş. erken gelmez yaa ,çok kilo alınmazsa geç geliyor genelde

Back