- Konu Sahibi cilgin_anne_
- #1.041
Sorma canim kuzumdan ayri kalmak zor cok zor , ama artikben dondum evime ayriliknolmaz insallahartik..doktorum ne yazikki bu 2. Mecburi hizmetim bir turlu donemiyorum bursaya. Bwkalim deniycem tabiiki tayin ama tekrar siirte donmiycem kesin kararliyimsenin değerlerin iyiymiş eskiden köyde ilaç yoktu ama yeşil yapraklı sebzeler bakliyat ve pekmez çok tüketiliyordu. o yüzden ne vit ne demir eksikliği yaşanacağını sanmam. ben bu gebelikte hiç birşey yiyemiyorum hala. düzenim oturmadı daha doğrusu ilk 5-6 ay bulantı olunca korkuyorum artık yemek yemeye. hep atıştırmalıklarla yaşıyorum hala ( ondan zaten endişem.. düzgün beslensem dert etmem. normalde haftada bir-iki muhakkak balık yerdim bekarken bile arkadaşlar yemese dışarıda gider yerdim şimdi belki 6 aydır ağzıma tek lokma alamadım ( o yüzden aldıklarımın maalesef istemesem de hepsi sentetik ( hiç olmamasından iyidir diyorum artık.. onları bile her zaman alamıyorum. 60 günde bitmesi gereken şişenin çok az günü kaldı oğlanla beraber içmemize rağmen daha anca yarıdayız.
oyy başka evladın var ve ondan ayrısın ( canım niye istifa ediyorsun millet atanana kadar neler çekiyor. ücretsiz izin süren var şimdi doğumdan sonra başlıyor. tayin dönemlerinde başlar tayin istersin çıkmazsa gene dilekçe verirsin. eşten tamam da Allah evlattan ayırmasın hiç dayanamıyorum ben. tabi iyiliği için belki düşünülebilir ama Allah göstermesin melankoliye meyilliyim zaten başak burcu itibariyle ince hastalıktan ölürüm herhal..
öğretmen msn başka memur mu? öğretmenlere 3 yıla kdr ücretsiz izin hakkı verildi de ondan dedim..
tuzu kısmak ne demek aksine arttırdım ne oluyorsa.. ayakları da hiç uzatamıyorum uzattığım an oğlan gelip karnım sırtım belim nere bulursa çıkıp dıgıdık yapıyor bütün gün ayaktayım yani. gece de yogunluktan nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum çoğu zaman..
Senin kuzun kucuk daha tabi benimki 5 yasinda âtlama ziplama yasak oldugunu biliyor