• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

maşallah kilosu çok iyi ama şeker mi çıktı sende ,genelde şekerden kilolu bebek oluyor

Valla canım 50lik yüklemem 142 çıktı 100lük yüklme yapıldı. Hafta içi olduğu için çalıştığımdan sonucu beklemeden işe döndüm öğleden sonra o yüzden sonuç kağıdını elime almadım ama doktor telefonda değerlendirmesini yaptı sonuçlara bakıp gayet normal değerlerin hiç bir sıkıntı yok dedi. İnşallah öyledir. Normalde gebelik öncesi falan şekeri falan olan biri değildim zaten. 50lik sınırı 140 iken 142 çıkınca hamilelik şekerimi varki acaba dedim ama çok şükür 100lükte o da normal çıktı
şekerin sınırda ama normal ,şekerden değil demekki tombiş olucak maşallah bebiş .genetik oluyor genelde anne ya da babaya çekiyor ..
bana doktorum senden kilolu bebiş çıkmaz ,kocan da sen de kilolu değilsin demişti hiç unutmuyorum :))

şekerin sınırda ama normal ,şekerden değil demekki tombiş olucak maşallah bebiş .genetik oluyor genelde anne ya da babaya çekiyor ..
bana doktorum senden kilolu bebiş çıkmaz ,kocan da sen de kilolu değilsin demişti hiç unutmuyorum :))

Doğrudur canım sağlıklı ortalama kilolalarda olsunlarda gerisi önemli değil. Bizim doktorumuzda boyu kilosu önde ama daha çok erken haftalardasın belki ilerleyen haftalarda haftasına göre daha ortalama gelişme eğilimi seyreder diyor şimdiden bir şey demek yanlış ama şu an için haftasından bir hafta on gün kadar önde gidiyor maşallah dedi. Benim eşim maşallah kendide 4 kilo doğmuş kayınvalideme diyorum hep nasıl normal doğurdun diye :) gerçi şimdide uzun boylu babamız kilosuda boyuna göre gayet ideal sanırım babaya çekiyoruz. Dediğim gibi sağlıklı olsunlarda hepsi zaten aynı kiloda doğmuyor.

Herhalde rekor bendedir. 52 kilodan 72 kiloya çıktım. Şekerim falan da yok. 88- 64-90 idi ölçülerim. Şu an göğüs 95 kalça 100 oldu. Kimse kilo aldığımı farketmiyor, ama ben başından beri çok fazla kilo aldım deyip duruyorum. Çünkü o tartıya çıkmak insanın psikolojisini bzuyor.
Yemiyorum, spor yapıyorum, yıllardır 55 kiloyu bile görmüşlüğüm yok, iştahım da bir artma olmadı ama buna rağmen ilk 3 ayda aldım bu kiloların 15 inden fazlasını.
dr da eleviti bırak dedi, zaten 1 haftadır içmiyordum. bilmiyorum ne olacak.
Odem olmasin canim ya bir de zayif kisiler daha cok aliyor
Valla bende 62 ile başladım 80 de kalsam diyordum ama şimdiden 74 oldum bile işte. Artık sağlıkla kucağımıza alalımda. Benim doktorumda çok aldığımı söylüyor 30 kg bile alsan 90 ile doğar doğumunda bir zorluk olmaz ama sonrasında vermek için seni bayağı bir zorlar yediklerine dikkat et diyor.

Cumbo bu arada 25 kilo aldığında doğumdan sonra verebilmiş miydin o kiloyu ve verebildiysen ne kadar zamanda gittiler arkadaşım
Valla arkwdaslar 60 la gebe kaldim doguma 85 le girdim 1 hafta sonra 77 idim ama sonra emzirirken abarttim yine 85 oldum. Oglum 6aylik olana kadar diyet falan yapmadim 85 le basladim diyete 8 -9 ay sonra 60 oldum yine
Verxim vermesine de o 85lik 6 aylik donemde depresyondaydim kilo yuzunden yine de inat ettim oglum ek besine gemeden diyt yapmadim
Simdi o kadr almamak icin direniyorum yediklerime dikkatvediyorum 1 saat sabah yarim saat aksam kosu bandinda yuruyorum ortalama 5.5 km yuruyorum bakalim insallah cok almam bunun ustune
Haaa bi de bunda xogum sonrasi baslarim hafif diyet spor falan
canım hormonlardan da olabilir kilo alımın ,birden vücudun yağ bağlamış da olabilir ,bazı hamilelerde bu tip dengesizlikler olabiliyor ,sonuçta hepimizin hamileliğe verdiği tepki farklı farklı ..
umarım çok kilo almadan kapatırsın , sen yine de çok takılma ,yapman gerekenleri yap ,gerisini ALLAHa bırak ,nasipte neyse o ,herşeyin hayırlısı ..yeterki bebek sağlıklı olsun

maşallah kilosu çok iyi ama şeker mi çıktı sende ,genelde şekerden kilolu bebek oluyor

canım oğluşuna maşallah umarım bir daha nöbet geçirmez de hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci ..
senin yoğunluğuna alıştık artık merak etme :)
canım aynen ben de öyleyim ,kendi kendimin doktoru oldum valla ,ilaç içmiyorum eşim kızıyor ,özellikle kan ilacını iç diye ısrar ediyor ,kan değerlerim normal ,ikizlerde bile içmedim bunda neden içeyim hepsi boş kilo yapıyor bir faydası da yok diyorum ama anlamıyor kerata :)
ama içmeyeceğim ,dünki kan tahlillerimde hemoglobinim de normal çıktı ,hamilelikte kan değerlerim normale dönüyor benim çok ilginç,normalde değerlerim düşüktür ,hamilelik yarıyor sanırım bana ..
inş. bir an önce de hayatınız düzene girer ..

yok canım doktor artık herkesten istiyoruz rutine bindi,kalp rahatsızlıkları artmış son yıllarda bebeklerde o yüzden .. ben düzenli besleniyorum valla ilaca da gerek yok bence ,ikizlerimde içtim ama onda ihtiyacım vardı ,kendi depolarım ikisine yetmeyecekti ama bunda gerek yok bence ..

canım park yatakların içine antibakteriyel yataklar var ,park yatak yatağı diye arattırın Google da çıkar ,ben kraftınkini almıştım ,tanesi 100 tl idi ,gerçekten çok rahat bir yatak ,bütün bebeklerin de bu yatakta yatması lazım ,ayrıca bu yatağın çeşitleri var ,% 100 pamuk olanı tercih edeceksiniz viskon filan tercih etmeyin,pamuk hem sağlıklı hem terletmiyor vs.

herkese selam ..gece oğlum uyutmadı yine ,bugün doktora götürücem.
sabah kalktım kahvaltı yaptık eşimle ,bebeleri kreşe gönderdim ,1 saat uyumuşum sızmışım ,malum uykusuzdum .
kalktım bulaşık makinesini boşalttım ,kirli bulaşıklar vardı onları yerleştirdim makineye ,etrafı topladım ki çok dağınıktı ev ..
sonra saçımı boyadım kendi kendime ,boya saçımda kururken fırın sütlaç yaptım ,eşim çok sever ..
eşime 10 tane gömlek ütüledim ,şimdi de size yaptığım sütlaçtan bir kase yiyerek yazıyorum :))
1 saat sonra bir tatlı alıp kreşe gidicem , çocukları kreşten alacağımı söyleyeceğim .
tatlı konuşalım diye tatlı alıp gidicem ,haftaya salı -çarşamba alıcam çocukları inş.
bi kaç gün evde işlerim var ,haftasonu da temizliğe kadın çağırıcam ,işlerimi halledince çocukları da alıcam kreşten inş.
saat 4 gibi de oğlanı doktora götürücem ,diş etleri kırmızı ,ağzında çok kötü koku var ,iltihap olmuş sanki dişetlerinde ..
aşırı huysuz ,hiç böyle huysuzluğunu bilmem ,inş. ciddi bir şey yoktur..
akşama da balık yapıcam ,işim hiç bitmiyor arkadaş nedir bu tempo :))

hazır girmişken size dün çektiğim bir göbüş göstericem :))
Eki Görüntüle 1155764

dün de şu elbiseyi aldım hemen giydim nasıl yakışmışmı :))

Eki Görüntüle 1155765
Gecmis olsun canim, elbisen de pek yakismis gule gule giy

Valla canım 50lik yüklemem 142 çıktı 100lük yüklme yapıldı. Hafta içi olduğu için çalıştığımdan sonucu beklemeden işe döndüm öğleden sonra o yüzden sonuç kağıdını elime almadım ama doktor telefonda değerlendirmesini yaptı sonuçlara bakıp gayet normal değerlerin hiç bir sıkıntı yok dedi. İnşallah öyledir. Normalde gebelik öncesi falan şekeri falan olan biri değildim zaten. 50lik sınırı 140 iken 142 çıkınca hamilelik şekerimi varki acaba dedim ama çok şükür 100lükte o da normal çıktı
Normal cikmasina sevindim, bakalim ben de bu hafta yaptircam ilkinde reaktif hipoglisemi denen bir durumum vardi seker yoktu qma 3.saat olcumu 40 cikmisti yatkinlik var yani

mrb kızlar bizde karneleri dagittik tatile ciktik vesselam sabah saglik ocagina gittim tetanozun ikinci dozunu vurdurdu m el dopleriyle bebisin kalp atışıni dinledik tartildim 11 kilo almis görünuyorum hemşire cok almissin dikkat et diyor banada

ben daha kızıma hiçbirsey almadım.. yataktı arabaydı yorgandı abisininkileri kullanıcam. kıyafetleri de göümcemin bebeği olacak diye atmamıştık baklam ne alemdeler 5 sene geçti üstünden yaww.. liste yapmaya başlasam iyi olacak
araba puset almadıysanız eğer chıcconun almayın kaliteli falan ama cok ağırlar.. şimdiki aklım olsa hafif alırdım .. ama yatağında memnun kalmıştım

mrb kızlar bizde karneleri dagittik tatile ciktik vesselam sabah saglik ocagina gittim tetanozun ikinci dozunu vurdurdu m el dopleriyle bebisin kalp atışıni dinledik tartildim 11 kilo almis görünuyorum hemşire cok almissin dikkat et diyor banada

geçmiş olsun ağrı yaptı mı aşı.. ben sağlıkçıyım ama aşıdan iğneden ödüm kopuyor. ben tek doz yaptırcam. haftaya gidicem .. kaç kilosun şimdi .. ben de tam 11 kilo almışım:52:

geçmiş olsun ağrı yaptı mı aşı.. ben sağlıkçıyım ama aşıdan iğneden ödhazırlıklar konusunda dertliyim ben tek doz yaptırcam. haftaya gidicem .. kaç kilosun şimdi .. ben de tam 11 kilo almışım:52:

bizim hemsirenin eli hafifti galiba hissetmedim desem yalan olmaz cnm :) 65 kilo olmusum :( hazırlıklar konusunda dertliyim annem oglumun kuculenlerini giydir diyor eşim az daha bekle diyor sinir küpü oldum desem yeri bir kiyafet gorsem daha zamani var gecistiriyorlar

Gecmis olsun canim. İnsallah kurtulursunuz epilepsiden..cogu cocukta 5 yasina kadar gecirmezse takibi birakiyorlar.. Siz de bizim gibi hasret cekiyorsunuz demek allah kavustursun
evet canım hasretteyiz tayin çıktı ücretsiz izindeyim diye aldıramadık kadroyu. bi de devam eden okulum vardı Allahtan bir ay devamsızlık yaptım 23 nisan 19 mayıs oğlanın kontrolü derken en kötü 3 haftada bir eşim yanımızdaydı. şimdi de biz onun yanına gideceğiz inş bayrama kdr. sonra yine hasretlik başlıcak doğumuma kimse gelemiyor iki taraftan da mecburen ben gideceğim. eşim bile olmayacak yanımda doğumda bugünkü derdim de o sabah beri ona içleniyorum. :(((
sizin hasret nedenininz ne? sen nerdesin eşin nerde?

canım oğluşuna maşallah umarım bir daha nöbet geçirmez de hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci ..
senin yoğunluğuna alıştık artık merak etme :)
canım aynen ben de öyleyim ,kendi kendimin doktoru oldum valla ,ilaç içmiyorum eşim kızıyor ,özellikle kan ilacını iç diye ısrar ediyor ,kan değerlerim normal ,ikizlerde bile içmedim bunda neden içeyim hepsi boş kilo yapıyor bir faydası da yok diyorum ama anlamıyor kerata :)
ama içmeyeceğim ,dünki kan tahlillerimde hemoglobinim de normal çıktı ,hamilelikte kan değerlerim normale dönüyor benim çok ilginç,normalde değerlerim düşüktür ,hamilelik yarıyor sanırım bana ..
inş. bir an önce de hayatınız düzene girer ..
inş canım yaa işte 5-6 yaşına kdr senelik takip olacak. yoksa da rahatlayacağız Allahın izniyle.. benim değerim 11. ilk doğumdaki dr um hep normal derdi ama bu seferkiler daha yüzüme bakar bakmaz kan ilacı yazıyorlar iyice sinir oldum. senin kaç çıkıyo iyi diyorsun? normalde benim de kan değerlerim yüksektir hamilelikte bebecik alıyor. ama ben kan ilacını tamamen bırakamıyorum bebeğin zeka gelişimi için de demir çok önemli bir element. hayatımız da yukarıda anlattığım üzere düzene girecek tekrar bozulacak bebiş 1 aylıkken falan tamamen kendimize geleceğiz Allahın izniyle. araba da o zaman alınacak. tamamen normal geniş aile moduna gireceğiz. 4 kişi bende geniş oluyor da :)))

slm kızlar bu topikin herşeyi güzel de arada boşluyonuz haaa gözümden kaçtı sanmayın :)) daha önce de yazdıydım da silinip giden msjlarım arasında kaldı :))
bu arada benim ayaklar fena şiş. oğlan da 8. ayda yani mayısta giydiğim ayakkabının arkasına basmaktan ayakkabı yırtıldı. dinen sakıncalı diye arkası açık ayakkabı giymiyordum normalde ama ayaklar yandan üstten ve arkadan şişince mecbur kaldım almaya. şimdilik annemin hacı sandaletleriyle idare ediyorum dışarı çıkarken ama pzt okul başlıyacak gb seminer falan komik kaçar kaba biraz çünkü. o yüzden bi sandalet sipariş verdim hatta dur fotosunu ekliyim yorum yapın olmaz mı? ben de elime geçince yorum yaparım. bu arada sizlerin ayaklar ne durumda benimkiler yolculuktan mı böyle acaba? tansiyonda da birşeyler çıksa preeklamsi dicem ama o da normal..
$65345_00_46x46.jpg $65345_01_46x46.jpg

ben daha kızıma hiçbirsey almadım.. yataktı arabaydı yorgandı abisininkileri kullanıcam. kıyafetleri de göümcemin bebeği olacak diye atmamıştık baklam ne alemdeler 5 sene geçti üstünden yaww.. liste yapmaya başlasam iyi olacak
araba puset almadıysanız eğer chıcconun almayın kaliteli falan ama cok ağırlar.. şimdiki aklım olsa hafif alırdım .. ama yatağında memnun kalmıştım
canım chicco nun modele göre değişiyordur ben simplicity plus ını aldım. anakucağı tak diye oturuyor çok emniyetli. 6 kg araba 6 kg anakucağı. kuzenim başka marka almıştı kanz ya da kraft tam hatırlamıyorum 13 kg sırf arabaydı. hiç kullanmadılar bizimki anca bu sene kullanılır perte çıkar kar kış yaz buz demeden heryerde her koşulda o arabayla gezdik. ist-malatya-trabzon-antep-bursa-afyon-ankara nere gittiysek yanımızda uçakta o vardı. bebeğe aldığımız battaniye dışında hiçbir eşyayı bu kdr aralıksız kullanmadık. hatta eşim bu oğlan kardeşe vermez bu arabayı diyor bilmiyorum walla.. bi de lite lı bi modeli vardı o 4 e katlanıyor daha da hafif ve bagaja sığan cinsinden. ben çok memnun kaldım onu söylemek için yazdım bu kdr şeyi..

evet canım hasretteyiz tayin çıktı ücretsiz izindeyim diye aldıramadık kadroyu. bi de devam eden okulum vardı Allahtan bir ay devamsızlık yaptım 23 nisan 19 mayıs oğlanın kontrolü derken en kötü 3 haftada bir eşim yanımızdaydı. şimdi de biz onun yanına gideceğiz inş bayrama kdr. sonra yine hasretlik başlıcak doğumuma kimse gelemiyor iki taraftan da mecburen ben gideceğim. eşim bile olmayacak yanımda doğumda bugünkü derdim de o sabah beri ona içleniyorum. :(((

inş canım yaa işte 5-6 yaşına kdr senelik takip olacak. yoksa da rahatlayacağız Allahın izniyle.. benim değerim 11. ilk doğumdaki dr um hep normal derdi ama bu seferkiler daha yüzüme bakar bakmaz kan ilacı yazıyorlar iyice sinir oldum. senin kaç çıkıyo iyi diyorsun? normalde benim de kan değerlerim yüksektir hamilelikte bebecik alıyor. ama ben kan ilacını tamamen bırakamıyorum bebeğin zeka gelişimi için de demir çok önemli bir element. hayatımız da yukarıda anlattığım üzere düzene girecek tekrar bozulacak bebiş 1 aylıkken falan tamamen kendimize geleceğiz Allahın izniyle. araba da o zaman alınacak. tamamen normal geniş aile moduna gireceğiz. 4 kişi bende geniş oluyor da :)))
benim de 12 degerim.ikizlerimde doktor normal dediikiz olmasina ragmen icmedim ,ikizlerim de gauet zeku.zekanin ilacla olacagini dusunmyrm tamamen genetik.eskiden koyde demirmi vardi,yari ac sumuklu gezerdi bebeler:)) en iyi doktorlarin makalelerini okudum cok arastirdim bu ilac konularini,hepsi duzenli beslendikten sonra ilac takviyesine gerek olmadgi gorusunde.demirden cok zekayi omega3artiriyor ,ben de her hafta mutlaka bir yada iki kez balik tuketiyorum hem de en fazla omega olanlarini.bu yeterli geliyo bana.

Odem olmasin canim ya bir de zayif kisiler daha cok aliyor

Valla arkwdaslar 60 la gebe kaldim doguma 85 le girdim 1 hafta sonra 77 idim ama sonra emzirirken abarttim yine 85 oldum. Oglum 6aylik olana kadar diyet falan yapmadim 85 le basladim diyete 8 -9 ay sonra 60 oldum yine
Verxim vermesine de o 85lik 6 aylik donemde depresyondaydim kilo yuzunden yine de inat ettim oglum ek besine gemeden diyt yapmadim
Simdi o kadr almamak icin direniyorum yediklerime dikkatvediyorum 1 saat sabah yarim saat aksam kosu bandinda yuruyorum ortalama 5.5 km yuruyorum bakalim insallah cok almam bunun ustune
Haaa bi de bunda xogum sonrasi baslarim hafif diyet spor falan

Gecmis olsun canim, elbisen de pek yakismis gule gule giy
Normal cikmasina sevindim, bakalim ben de bu hafta yaptircam ilkinde reaktif hipoglisemi denen bir durumum vardi seker yoktu qma 3.saat olcumu 40 cikmisti yatkinlik var yani

bizim hemsirenin eli hafifti galiba hissetmedim desem yalan olmaz cnm :) 65 kilo olmusum :( hazırlıklar konusunda dertliyim annem oglumun kuculenlerini giydir diyor eşim az daha bekle diyor sinir küpü oldum desem yeri bir kiyafet gorsem daha zamani var gecistiriyorlar
Offyaa benim ce esim oyle. Daha erkenmis :47:
Canim kiyâmam sanâ allah ayirmasin
Esim bursada, Ben mecburi hizmetimi yapiyorum siirtte daha dogrusu yapiyordum surem bitti ama tayin cikmadi ben de yillik izin rapor idare edicm dogum iznine kadar , sonra da tayin cikmazsa istifa edicem oglum da benim yanimdaydi onu da bursada yazdirdik okula ..cok zor ayrilik coookkk allah kimseyi esinden evinden yavrusundan ayirmasin

slm kızlar bu topikin herşeyi güzel de arada boşluyonuz haaa gözümden kaçtı sanmayın :)) daha önce de yazdıydım da silinip giden msjlarım arasında kaldı :))
bu arada benim ayaklar fena şiş. oğlan da 8. ayda yani mayısta giydiğim ayakkabının arkasına basmaktan ayakkabı yırtıldı. dinen sakıncalı diye arkası açık ayakkabı giymiyordum normalde ama ayaklar yandan üstten ve arkadan şişince mecbur kaldım almaya. şimdilik annemin hacı sandaletleriyle idare ediyorum dışarı çıkarken ama pzt okul başlıyacak gb seminer falan komik kaçar kaba biraz çünkü. o yüzden bi sandalet sipariş verdim hatta dur fotosunu ekliyim yorum yapın olmaz mı? ben de elime geçince yorum yaparım. bu arada sizlerin ayaklar ne durumda benimkiler yolculuktan mı böyle acaba? tansiyonda da birşeyler çıksa preeklamsi dicem ama o da normal..
Eki Görüntüle 1156934 Eki Görüntüle 1156936

canım chicco nun modele göre değişiyordur ben simplicity plus ını aldım. anakucağı tak diye oturuyor çok emniyetli. 6 kg araba 6 kg anakucağı. kuzenim başka marka almıştı kanz ya da kraft tam hatırlamıyorum 13 kg sırf arabaydı. hiç kullanmadılar bizimki anca bu sene kullanılır perte çıkar kar kış yaz buz demeden heryerde her koşulda o arabayla gezdik. ist-malatya-trabzon-antep-bursa-afyon-ankara nere gittiysek yanımızda uçakta o vardı. bebeğe aldığımız battaniye dışında hiçbir eşyayı bu kdr aralıksız kullanmadık. hatta eşim bu oğlan kardeşe vermez bu arabayı diyor bilmiyorum walla.. bi de lite lı bi modeli vardı o 4 e katlanıyor daha da hafif ve bagaja sığan cinsinden. ben çok memnun kaldım onu söylemek için yazdım bu kdr şeyi..

Benim de sisiyorvayaklarim tuzu biraz kistim birnde her firsatta uzatiyorum ayaklarimi..aman tansiyonumuz cikmasinda..
Valla chiccoydu amâ modelini hatirlamiyorim 5 sene gecti saglamligina saglam ama cok agirdi

benim de 12 degerim.ikizlerimde doktor normal dediikiz olmasina ragmen icmedim ,ikizlerim de gauet zeku.zekanin ilacla olacagini dusunmyrm tamamen genetik.eskiden koyde demirmi vardi,yari ac sumuklu gezerdi bebeler:)) en iyi doktorlarin makalelerini okudum cok arastirdim bu ilac konularini,hepsi duzenli beslendikten sonra ilac takviyesine gerek olmadgi gorusunde.demirden cok zekayi omega3artiriyor ,ben de her hafta mutlaka bir yada iki kez balik tuketiyorum hem de en fazla omega olanlarini.bu yeterli geliyo bana.
senin değerlerin iyiymiş :nazar::nazar: eskiden köyde ilaç yoktu ama yeşil yapraklı sebzeler bakliyat ve pekmez çok tüketiliyordu. o yüzden ne vit ne demir eksikliği yaşanacağını sanmam. ben bu gebelikte hiç birşey yiyemiyorum hala. düzenim oturmadı daha doğrusu ilk 5-6 ay bulantı olunca korkuyorum artık yemek yemeye. hep atıştırmalıklarla yaşıyorum hala :(( ondan zaten endişem.. düzgün beslensem dert etmem. normalde haftada bir-iki muhakkak balık yerdim bekarken bile arkadaşlar yemese dışarıda gider yerdim şimdi belki 6 aydır ağzıma tek lokma alamadım :(( o yüzden aldıklarımın maalesef istemesem de hepsi sentetik :(( hiç olmamasından iyidir diyorum artık.. onları bile her zaman alamıyorum. 60 günde bitmesi gereken şişenin çok az günü kaldı oğlanla beraber içmemize rağmen daha anca yarıdayız.

Canim kiyâmam sanâ allah ayirmasin
Esim bursada, Ben mecburi hizmetimi yapiyorum siirtte daha dogrusu yapiyordum surem bitti ama tayin cikmadi ben de yillik izin rapor idare edicm dogum iznine kadar , sonra da tayin cikmazsa istifa edicem oglum da benim yanimdaydi onu da bursada yazdirdik okula ..cok zor ayrilik coookkk allah kimseyi esinden evinden yavrusundan ayirmasin

Benim de sisiyorvayaklarim tuzu biraz kistim birnde her firsatta uzatiyorum ayaklarimi..aman tansiyonumuz cikmasinda..
Valla chiccoydu amâ modelini hatirlamiyorim 5 sene gecti saglamligina saglam ama cok agirdi
oyy başka evladın var ve ondan ayrısın :(( canım niye istifa ediyorsun millet atanana kadar neler çekiyor. ücretsiz izin süren var şimdi doğumdan sonra başlıyor. tayin dönemlerinde başlar tayin istersin çıkmazsa gene dilekçe verirsin. eşten tamam da Allah evlattan ayırmasın hiç dayanamıyorum ben. tabi iyiliği için belki düşünülebilir ama Allah göstermesin melankoliye meyilliyim zaten başak burcu itibariyle ince hastalıktan ölürüm herhal..
öğretmen msn başka memur mu? öğretmenlere 3 yıla kdr ücretsiz izin hakkı verildi de ondan dedim..
tuzu kısmak ne demek aksine arttırdım ne oluyorsa.. ayakları da hiç uzatamıyorum uzattığım an oğlan gelip karnım sırtım belim nere bulursa çıkıp dıgıdık yapıyor bütün gün ayaktayım yani. gece de yogunluktan nasıl uyuduğumu bile hatırlamıyorum çoğu zaman..

Back