canım hormonlardan da olabilir kilo alımın ,birden vücudun yağ bağlamış da olabilir ,bazı hamilelerde bu tip dengesizlikler olabiliyor ,sonuçta hepimizin hamileliğe verdiği tepki farklı farklı ..
umarım çok kilo almadan kapatırsın , sen yine de çok takılma ,yapman gerekenleri yap ,gerisini ALLAHa bırak ,nasipte neyse o ,herşeyin hayırlısı ..yeterki bebek sağlıklı olsun
maşallah kilosu çok iyi ama şeker mi çıktı sende ,genelde şekerden kilolu bebek oluyor
canım oğluşuna maşallah umarım bir daha nöbet geçirmez de hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci ..
senin yoğunluğuna alıştık artık merak etme :)
canım aynen ben de öyleyim ,kendi kendimin doktoru oldum valla ,ilaç içmiyorum eşim kızıyor ,özellikle kan ilacını iç diye ısrar ediyor ,kan değerlerim normal ,ikizlerde bile içmedim bunda neden içeyim hepsi boş kilo yapıyor bir faydası da yok diyorum ama anlamıyor kerata :)
ama içmeyeceğim ,dünki kan tahlillerimde hemoglobinim de normal çıktı ,hamilelikte kan değerlerim normale dönüyor benim çok ilginç,normalde değerlerim düşüktür ,hamilelik yarıyor sanırım bana ..
inş. bir an önce de hayatınız düzene girer ..
yok canım doktor artık herkesten istiyoruz rutine bindi,kalp rahatsızlıkları artmış son yıllarda bebeklerde o yüzden .. ben düzenli besleniyorum valla ilaca da gerek yok bence ,ikizlerimde içtim ama onda ihtiyacım vardı ,kendi depolarım ikisine yetmeyecekti ama bunda gerek yok bence ..
canım park yatakların içine antibakteriyel yataklar var ,park yatak yatağı diye arattırın Google da çıkar ,ben kraftınkini almıştım ,tanesi 100 tl idi ,gerçekten çok rahat bir yatak ,bütün bebeklerin de bu yatakta yatması lazım ,ayrıca bu yatağın çeşitleri var ,% 100 pamuk olanı tercih edeceksiniz viskon filan tercih etmeyin,pamuk hem sağlıklı hem terletmiyor vs.
herkese selam ..gece oğlum uyutmadı yine ,bugün doktora götürücem.
sabah kalktım kahvaltı yaptık eşimle ,bebeleri kreşe gönderdim ,1 saat uyumuşum sızmışım ,malum uykusuzdum .
kalktım bulaşık makinesini boşalttım ,kirli bulaşıklar vardı onları yerleştirdim makineye ,etrafı topladım ki çok dağınıktı ev ..
sonra saçımı boyadım kendi kendime ,boya saçımda kururken fırın sütlaç yaptım ,eşim çok sever ..
eşime 10 tane gömlek ütüledim ,şimdi de size yaptığım sütlaçtan bir kase yiyerek yazıyorum :))
1 saat sonra bir tatlı alıp kreşe gidicem , çocukları kreşten alacağımı söyleyeceğim .
tatlı konuşalım diye tatlı alıp gidicem ,haftaya salı -çarşamba alıcam çocukları inş.
bi kaç gün evde işlerim var ,haftasonu da temizliğe kadın çağırıcam ,işlerimi halledince çocukları da alıcam kreşten inş.
saat 4 gibi de oğlanı doktora götürücem ,diş etleri kırmızı ,ağzında çok kötü koku var ,iltihap olmuş sanki dişetlerinde ..
aşırı huysuz ,hiç böyle huysuzluğunu bilmem ,inş. ciddi bir şey yoktur..
akşama da balık yapıcam ,işim hiç bitmiyor arkadaş nedir bu tempo :))
hazır girmişken size dün çektiğim bir göbüş göstericem :))
Eki Görüntüle 1155764
dün de şu elbiseyi aldım hemen giydim nasıl yakışmışmı :))
Eki Görüntüle 1155765