2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Sorma canim kuzumdan ayri kalmak zor cok zor , ama artikben dondum evime ayriliknolmaz insallahartik..doktorum ne yazikki bu 2. Mecburi hizmetim bir turlu donemiyorum bursaya. Bwkalim deniycem tabiiki tayin ama tekrar siirte donmiycem kesin kararliyim
Senin kuzun kucuk daha tabi benimki 5 yasinda âtlama ziplama yasak oldugunu biliyor

Selam guzel anneler
Biz kontrole gittik bugun 900 gr olmus kiziimmm hersey yolunda …haftaici de seker yukleme wtesti yapicaz

of canım Allah yardımcın olsun dr açığı bitmez bu ülkede. istifa etsen de geri dönersin ama mecburi hizmet bir daha başlar herhalde. muaf olmanın yolu yok mu ki? olmadı iznini dibine kadar kullanırsın sonrasına Allah kerim rahim..

teşekkür ederim canım sağol ..
aslında çok zayıf kategorisine biz girmiyoruz ,ben de 60 la hamile kalıp 80 le ikizlerimi doğurdum .doğumdan iki hafta sonra 55tim..
çok zayıf biri değilim ama zayıf kategorisindeyim ,sadece kilo alan bir yapım yok
aman istenirse kilo da verilir

canım şimdi de o dediklerini tüketerek ilaç almadan yapabilirsin ,ben her sabah tahin pekmez yiyorum ,eşimin orda çok yerler ondan alıştım ,tabiki sen yiyemiyorsan ek destek almalısın ama doktorlar her önüne gelene ,bakmadan etmeden ,kan değerleri normal de olsa hemen ilaç yazıp yut bunları diyorlarya ben ona karşıyım işte ,anlatmak istediğim bu ..

geçmiş olsun ağrı yaptı mı aşı.. ben sağlıkçıyım ama aşıdan iğneden ödüm kopuyor. ben tek doz yaptırcam. haftaya gidicem .. kaç kilosun şimdi .. ben de tam 11 kilo almışım

sağlıkçılar hep öyle ,işin içini bildiklerinden korkuyorlar :)
sağlık memuru arkadaşım da öyle :) diyor ki iğne çok hassas bir iş aslında milim kaysa sıkıntı , hastanelerde stajyerlere filan yaptırıyorlar diyor bir anlatıyor insan bi daha nasıl iğne olsun :))

günaydınn..valla ben olmayınca herkes kaçmış ,burayı ayakta tutan benmiyim :))

bir sürü işim var ,dolaba bir sürü şey atıcam ,haşlayıp kızartıp ..bebelere kendim bakıcamya yemeklikler hazır olsun bari dedim ..
ay bu bakıcı milleti de bi alem ,kimsenin paraya ihtiyacı yok anacım .
birine yarım gün gel dedim çünkü yarım gün başkasına bakıyormuş ,15 gündür aramadı ,bu insanlara hak valla açlık da işsizlik de ,sanırsın ki padişah kızı bunlar ,işe ihtiyaçları filan yok ,artık işsizim param yok diyene inanmıyorum valla ,millet iş beğenmiyor sonra da işsizim diyor anlamıyorum

Son düzenleme:

Günaydın şekerimm sen bakıcı işini halledemedin dimi =((( kısmetse bulursun birini , herşey pıt die kucağına gelmiyor ınsanlarda çok ilginç Allah yardımcın olsun ..

bizde eşimle evi toparladık herşeyi koliledik , sadece cumartesi sabahı taşınma kaldı ,,

Günaydın Kızlar,

Bu aralar bir yorgun bir bitkin gibiyim ki uf havalarda şimdiden çok sıcak napcez biz.

Günaydın canım ,
evet sorma ya bende hafta sonu baya terleyip durdum ,
kahvaltıyıda biraz kaçırmışım pazar gunu fenalaşıyordum nerdeyse ,

Artık başladı sıcaklar benım ayaklarda kendı babetlerıme bıle dar gelmeye başladı şuan masanın altında çıkardım öyle çalışıyorum .

sağol canım sana da kolay gelsin bir an önce taşınırsınız inş.

Ben artık Spor ayakkabı gıyıyorum. Hamileyiz diye kimse birşey demiyor allahtan.

ay sabahtan beri 2 poşet kuru fasulye ,1 paket nohut haşladım ,2 şer paket havuç ,kabak ,biber ,patlıcan kızarttım ,2 paket bezelye haşladım attım dolaba.bikaç şey daha atıcam yarın ,hazır olsun bi de yemekle çok uğraşmayayım dedim zaten bebelerle yeterince yorulucam ..
üstüne bi de taze barbunya yaptım akşama ,daha kahvaltı yapıcam ,ütü var ,duşa gircem ,anam işler yetişmiyor valla ,kek de yapasım var ama bilmiyorum henüz ,bebelerin kreşine yetişsem bari :))
yarın alıcam kısmetse bebeleri kreşten ..
ay bende ayak şişliğine bile vakit yok anacım :))

Kahvaltını ihmal etmeee hemennn yeee yetiştirsin sennn herbişeyee

Kahvaltını ihmal etmeee hemennn yeee yetiştirsin sennn herbişeyee

çamaşır da varmış katlanıcak :) onu da katladım ,şimdi aşağı markete inipkemalpaşa alıp yapıcam ,sonra çıkıcam şarjlı süpürgeyi tamire verip lc den bebelere bir iki bir şey bakıcam ,ordan kreşe geçerim oğlanın iğnesi var onu yaptırırım ,kızı da alır eve gelirim ..
daha tempo bitmedi :)) valla canım hiçbirşey istemedi kahvaltıda bugün ,patates kızartması meyve suyu .. akşama yerim artık bolca ,zaten yediğim meyveler bi ton :))
bi yere kaçmayın Kemalpaşa alıp gelicem:))

Son düzenleme:

oh ohhh o da ıyı akşama menu zenginn

sen yınede kendıne dikkat et çok hızlı hareket etme senı okurken bile başım döndu benım ,

Kızlar size birşey sorucam yenı bir eve taşınıyorum o evdede daha once oturan kişinin ev kokusu sinmiş ne kadar cam pencere açık bıraktıysakta her geldiğimizde duvarlara sınmış gibi koku var , ev pis bir ev asla değil sadece her evın kendıne has bır kokusu vardır ya o kalmış ve ben onu nasıl gidericem yerleri çamaşır suyulu deterjanla silicez , duvarların boyası temız duvarları mı silsek bi fikriniz var mı ????

oh ohhh o da ıyı akşama menu zenginn

sen yınede kendıne dikkat et çok hızlı hareket etme senı okurken bile başım döndu benım ,
panım değişti ,aşağıda tatlı yiycem dayanamıycm ,akşama alışverişe çıkıcaktık o zaman Kemalpaşa alır akşama yaparım yarına hazır olur :)
ay ne yapayım yaaa ,dua edin bana (
canım şu sprey fısfıslardan al sürekli evini kokutsun o koku da gider belki .
valla ev kokusu da kötü yaa ben hiç sevmiyorum ,benim evde de bi ara havasızlık ve gider kokusu vardı çok şükür kurtuldum ,fısfıslar da işe yarıyor

Ay sorma canim yaa bir bqkici bir de temizlikci bulunmuyor bu ulkede , dedigin gibi is begenmiyorlar dusunsene siirtte temizlige kadin ariyordum bir tanesi 200 tl ve yemekte kebap istemisti hadi leeyyyynn demistim ben de
Peki sonra ne yapicaksin uc covuklaaa ...
Kolay gelsin canim cok yorma kendini
Günaydın Kızlar,

Bu aralar bir yorgun bir bitkin gibiyim ki uf havalarda şimdiden çok sıcak napcez biz.
Sicak bir yandan gebelik bir ywndan mahvolduk biiiiiiizzzzzzz

Heyy maasallaaaaahhh super anneeeeee.. Hangi ara yaptin bunlari dinlen biraz
Cocuklari neden aliyorsun kresten yazin kapwniyor mu

Afiye olsun aksama size gelceeem

Duvarlari silmek iyi fikir, temizlikten sonra daha ferah olur, oda kokusu da deneyebilrsin

yuh yani bide doguda issizlik var derler is begenmeme var,sen doktorsunya gelirin fazla diye fazla istiyo uyAniklar:)bizim oturdgmz sitehep zengin muteahhit sitesi bir ev parasi arabalar var altlarinda, biz zar zor kredi ile aldik sitenin hint fakiri sayiriz:)ama bu sitedeyiz diye gelen cok para istiyo ,algilari oyle,sanki biz bedava kazaniyoruz. Canim valla iki saatin icinde yaptim :)) canim benim ikizler 17aylik ki.sem olmadndan krese vermistm.simdi 3.den dolayi izin rapor 1sene evde olucam,ikizlerimden de ayri kalmayayim nasilsa evde olucam,ke dime evde yardimci ariyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…