• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

$IMG_1771.JPG

bunlarda benim füzeler nasıl küçükler demi

:8:
yok canım krem filan sürmüyorum ,saldım çayıra :) canım nasılsa eski çatlaklarım varya ,şimdi olsa da arada kaynar gider diyorum ellemiyorum hiç :))
zaten doğumdan bir süre sonra bayağı rengi açılıyor ,ilk günki gibi kötü olmuyor .. sen sür ama bana bakma ,ben deli dumrulum :))

üşeniyorum yaa yemek yiyip ertesi gün ne gıyceğımı ayarladıktan sonra cup yatıyorum ,, sopalıkımmm ,

set üstü ocağım bulaşık makinemım uzerınde onu kaldırdım altını sılerken ocak kaydı aşağı bulaşık makınemı cızdı eşim çok kızdı herseyde benı çağırıyorsun neden seslenmedin vss .. çok yuklenmedi hamıleyım die ama yepyenı makınemı çizdim :43: :49::49:
üşendim çağırmadım bu aralar bir başıboşluk var bende :52::52:

:8:

üşeniyorum yaa yemek yiyip ertesi gün ne gıyceğımı ayarladıktan sonra cup yatıyorum ,, sopalıkımmm ,

set üstü ocağım bulaşık makinemım uzerınde onu kaldırdım altını sılerken ocak kaydı aşağı bulaşık makınemı cızdı eşim çok kızdı herseyde benı çağırıyorsun neden seslenmedin vss .. çok yuklenmedi hamıleyım die ama yepyenı makınemı çizdim :43: :49::49:
üşendim çağırmadım bu aralar bir başıboşluk var bende :52::52:
amannnn ne olacak mala gelsin cana gelmesin ,biz bi kere tencereyi unutmuşuz da çoluk çocuk yanıcaktık valla :))
aman dikkat et kendine bir şey olmasın da ,merak etme o ocak ilerde nasılsa çizilecek ,çoluklu çocuklu kadının evinde sağlam bir şey olur mu hiç :)) canım hamilelikte öyle oluyor insan ,malum hormonlar tavan yapıyo ,bebiş doğunca alışırsın herşeye yetişmeye ,hatta hızına sen bile şaşırırsın:))
Eki Görüntüle 1104025

bunlarda benim füzeler nasıl küçükler demi
maşallah .
füzeler uzaya uçmuş :)))benim füzeler de gün geçtikçe büyüyor valla durduramıyorum,benim kıyafette bu kadar çıkmıyor henüz ,yandan çaklıyımya ondan sanırım :))

Son düzenleme:
Ayyy ne tatlılardır şimdii onlar maşallah maşallah mıncık mıncık yemeliklerdir :)
evet canım 16 aylıklar ama maşallah hele kızım çok dilli :nazar:
alın size ikizlerimde doğuma giderkenki göbüşüm :))

bomba halın yanıı :1::1: tek gebelıklere göre daha mınık doğdular dımı ... sezeryandan sonra çok ağrın oldumu dikişlerinde bide izi nasıl
evet canım :) 20 kilo almıştım .canım kızım 2300 oğlum 2600 doğdu ,aslında ikizlere göre çok küçük değiller ,oğlum hele normal bile çünkü tek bebeklerde bile o kiloda doğan var ,36 haftalıkken doğdular ,yok canım ilk gün ağrıdı felçli gibi oluyorsun hareket etmek zor oluyor ama ilk günden sonra rahatlıyorsun ,ağrı çekmedim çok şükür ,kolay atlattım ,izi de çok belli bi iz değil ,şimdi zaten estetik yapıyorlar hep

maşallah canım sende de göbüş çok yok :nazar:

Son düzenleme:
evet canım :) 20 kilo almıştım .canım kızım 2300 oğlum 2600 doğdu ,aslında ikizlere göre çok küçük değiller ,oğlum hele normal bile çünkü tek bebeklerde bile o kiloda doğan var ,36 haftalıkken doğdular ,yok canım ilk gün ağrıdı felçli gibi oluyorsun hareket etmek zor oluyor ama ilk günden sonra rahatlıyorsun ,ağrı çekmedim çok şükür ,kolay atlattım ,izi de çok belli bi iz değil ,şimdi zaten estetik yapıyorlar hep

POff bende o ağrıdan tırsıyorum neyıme benım normal doğumm .... :25::25::25:
kısmet bakalımmm hakkımızda hayırlısı ... :49:

POff bende o ağrıdan tırsıyorum neyıme benım normal doğumm .... :25::25::25:
kısmet bakalımmm hakkımızda hayırlısı ... :49:

canım herşeyin hayırlısı ,sonuçta gelip geçicek hepsi hiç korkma ,bebeğin için hepsine katlanıcaksın ,ben sezeryandan çıktım ,kızım ankaranın bi ucundaki bi hastanede oğlum başka bi ucundaki hastanede yoğun bakımdaydı ,her gün bi ona bi öbürüne o ameliyatlı halimle süt götürdüm ,iş başa düşünce herşeye alışıyor insan ,yeterki bebeğin sağlıklı doğsun gerisi boş ..

Kızlar belki alakasız olcak ama birşey sorcam Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz? Kararsız mısınız? Yada Baby Shower hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar belki alakasız olcak ama birşey sorcam Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz? Kararsız mısınız? Yada Baby Shower hakkında ne düşünüyorsunuz ?

bence gereksiz bir şey baby shower ,bebek doğduktan sonra kırkı çıkınca mevlüt okutmak en güzeli ,ben ikizlerde okutamadım ,ama inş. bunda hepsine geçsin diye bir mevlüt okutmak istiyorum .mevlüt düşünmüyorsan da zaten bebek görmeye gelicekler ,hamiş halinle bir sürü eziyete ne gerek var ki ,gelen gelicek zaten bebiş görmeye ..

Back